Konu: 31.05.2020-Afrodite Balcani,Derek Bryant-GBİ, izin gerektiren roller.  (Okunma sayısı 232 defa)

#0 - 31.05.2020 07:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Afrodite_Balcani @zeusbaris Derek_Bryant @Dipsy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.05.2020 05:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onay gerektiren roller kapsamında şahıs(lar) onaysız taciz rolüne girmeye kalkıyor. Üstelik güvenli bölgede.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/UlOO6T
https://hizliresim.com/WssHgk
https://hizliresim.com/MM5KUV
İtiraf niteliğinde;
https://hizliresim.com/r29uPe

Ek açıklamalar(varsa): @zeusbaris arkadaşımıza bir şikayet daha açmışım, iki şikayetinde aynı anda değerlendirilmesini talep ediyorum. Ayrıca Derek Bryant isimli arkadaşımızda aynı şekilde rol yapmaya kalkıyor. Yanağından makas alır emotesi vesair. İkisinin de güvenli bölge ihlali ve izin gerektiren roller kuralları kapsamında ceza almasını talep ediyorum. :)

« Son Düzenleme: 31.05.2020 23:34 Nawwie »

#1 - 31.05.2020 22:02
Merhabalar.

Lütfen konu başlığını yetkililerin incelemesi adına uygun hale getiriniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0
« Son Düzenleme: 31.05.2020 22:11 nimphelos »

#2 - 01.06.2020 00:45
@zeusbaris , @Dipsy lütfen savunmanızı yapın.

#3 - 01.06.2020 13:56
arkadaşlarla bende karşılaştım tek amaçları aksiyon aramak benimle saçma bi role girip kavga çıkarttılar nedenini sorduğumda "arkadaşımın canı sıkılmış gel şunu dövelim dedi xd" yanıtını aldım gerekli cezaları almalarını umuyorum

#4 - 01.06.2020 13:58
Polis kovalamasında yakalayamadığın için mi kin besledin anlamadım da arkadaşım oyuna yeni yeni başladı zaten cezasını almış ben ringe çık dememle ceza mı alıcam anlamadım makas alır emote ise cezası olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.

#5 - 01.06.2020 14:00
@et yiyen çiçek ne saçmalıyorsun kanıt sunabilicekmisin ? boş boş yalancı şahitlik yapma dostum varsa kanıtın çıkar göster.

#6 - 01.06.2020 14:17
Polis kovalamasında yakalayamadığın için mi kin besledin anlamadım da arkadaşım oyuna yeni yeni başladı zaten cezasını almış ben ringe çık dememle ceza mı alıcam anlamadım makas alır emote ise cezası olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Öncelikle, zaten bir adet MIKE(Motor bitimi) olsaydı, kaçmanız en fazla 3 dakika sürerdi. Beslesem IC kin beslerim, sana buradan şikayet açmam. Görevde tek ekibiz, motorlusunuz, yakalama şansımız zaten çok düşük. Görev bitince sivile çıktım. Spor yapmaya gittim. Güvenli bölgede izinsiz taciz rolüne giriştiniz, şikayetimi açtım. Ayrıca, arkadaşına iki adet şikayet açtım, ilkini çekmiş olabilir, bu ikincisi. Varsa eğer kanıtlarla savunmanı daha da detaylandırmanı öneririm.

#7 - 01.06.2020 15:19
Savunma yapılıcak bir durum yok benim açımda kanıtların var ne desem yine ceza almamı engellemez ama dostum  ooc kin beslediğini varsayıyıorum Afrodite ooc de arkadaşım ona pm atıyordum birden sen yazınca pm sana gitti bunu neden ss aldın anlamış değilim konunun kitlenmesini talep ediyorum.

#8 - 01.06.2020 15:48
Savunma yapılıcak bir durum yok benim açımda kanıtların var ne desem yine ceza almamı engellemez ama dostum  ooc kin beslediğini varsayıyıorum Afrodite ooc de arkadaşım ona pm atıyordum birden sen yazınca pm sana gitti bunu neden ss aldın anlamış değilim konunun kitlenmesini talep ediyorum.
Herhangi bir OOC kin durumu sezdiysen, lütfen şikayet aç, ki öyle bir durum zaten yok. Yönetici kararı.

#9 - 01.06.2020 17:45
İkili hakkındaki şikayetlerin yüksekliği, trolling ve yetersiz rol bilgisi sebebiyle yasaklandılar.