Konu: [31.05.2020] Jay Sensei Karşı taraftan onay gerektiren roller  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 31.05.2020 02:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jay Sensei @bugrasko2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.05.2020 01:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim eskort şahsa tarifelerimi söyledim, şahıs kabul etmedi ve benim popoma vurdu, şahsa pm’den uyardım bunu yapması için izin almak gerek diye, ama şahıs hayır dedi, ondan sonra /soru komutu ile bir admin/helper’e sordum ve bu rolu yapması için izin gerektiğini söyledi, ekran görüntüsü alıp şikayet açmamı tavsiye etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/709509328792715286/716421626798932040/SS.png - https://cdn.discordapp.com/attachments/709509328792715286/716421791232557126/SS.png - https://cdn.discordapp.com/attachments/709509328792715286/716421957393842288/SS.png

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 31.05.2020 02:04 Momoali »

#1 - 31.05.2020 04:35
Birinci ekran görüntüsünün editsiz halini konuya ekler misin?

@bugrasko2, savunma yap lütfen.

#3 - 31.05.2020 12:32
Öncelikle selam Vice roleplay yönetim ekibi

Hard bir roleplay serveri oynuyoruz, rol esnasında dönen olayı sende biliyorsun yanındaki adamda.
Bu tarz bir olay özellikle yapılan bir şey değil.
Bir kişiyi sıkıştırıp taciz etmek vb bir şey değil.
Rol ile savurabileceğin bir hareket yaptım rol paslamak için, PM'den o yüzden söyledim bunu.
Tek amacım rol paslamaktı, fakat rol ile alakası olmayan insanların bu tarz roller yapması böyle sonuçlar doğuruyor.
Hayat kadını rolü yaptığın için bu tarz bir şeye dirençli olmalısın rol icabı bir zenci ile roldesin.
Ayrıca, söylediğin kural ihlallerine girmiyor , eğer bu server'da bu tarz bir kural var ise servera yeni başladığım belli.
Kuralların hepsine hakim olamamam benim hatam, fakat sonuçta sen bir hayat kadınını temsil ediyorsun ben illegal bir oluşumun liderini.

#4 - 31.05.2020 12:39
Rol icabı kolaylıkla olabilecek roller.
Normal bir kadın rolü yaptığında bu tarz bir olayın kural ihlaline girdiğini düşünürüm, fakat yaptığın rol bir hayat kadını.
Hayat kadını rolü yapıyorsan ona ters bir hamle ile yere düşürsen ben role uyardım ( CK'ya bile giderdi oyun)
Oynadığın servere biraz göz atmanı istiyorum ekstradan, geçici DM tarzı server oynamıyorsun, rol paslamak için yapılan şeyi şikayet haline oluşturuyorsun.

Ayrıca söylediğin kural ihlalleri ile yaptığımın tekrar söylüyorum alakası yok.
Ne yamyamlığı, ne ceset parçalaması ne pedofilisi ne seksüellik içeren rolü, hayat kadını rolü yapan sensin bu durumda.

Rolde bir yanlış görmüyorum, tamamen rol paslamak için yaptım.

#5 - 31.05.2020 16:29
Karşı taraftan izin gerektiren roller kapsamına giriyor @bugrasko2. Karakterinin yaptığı rollerden dolayı böyle bir rol yaptığını savunmuşsun. Yine de izin alınmalıydı. Bu seferlik sadece uyaracağım, bilincinde ol lütfen.