Konu: Keyshawn Wats 30.05.2020  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2020 02:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn_Watts @nimphelos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.05.2020  01.50 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  Agresif Rol Sergileme - Deatmatching.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Keyshawn Watts önümdeki araçla tartışıyordu aynasını kırdı ardından arkalarında olduğumdan dolayı ağır olmasını söyledim. Üstüne laf attılar ardından arkasından gidip konuşmak istesem de hep genel silah çıkartıp sıkıyorlar. Aynı senaryo silahıyla vurdu beni ardından Pm'den "Çeteci Rolü" çeteci rolü yapınca önüne gelene sıkabiliyorsun, ne güzel ya adamda olan keyif kimsede yok.Canları isteyince sıkıp eğlenme hakkı yok bizimle silah ile eğlenme hakkıda yok, bu kadar net. Her takip edip konuşmak isteyene sıkmayacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/QhD43E

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.05.2020 02:43
Selam.

Öncelikle agresif rol kavramını doğru bir şekilde kavramınızı öneriyorum. Karakterinizle aramızda olan husumet belli, bir çetenin yüksek rütbeli üyesini ispiyonlayıp tutuklanmasına sebep oluyorsunuz ve bu açığa çıkıyor ardından sokak ortasında 'sizin' alakanız olmayan biriyle kaza rolü gerçekleştiriyorum, arabamı yoldan çıkarttığı için sinirli bir şekilde rol yapıyorum ve evet, cahil, gereksiz yükselebilen 18 yaşında, lise bile okumamış bir zenci rolü yapıyorum ve siz olayla alakanız olmamasına rağmen arabanızla beni takip edip arkamdan çarpıp yoldan çıkartıyorsunuz ben de sinirlenip ateş ediyorum, bu kadar basit.

Kaza rolü gerçekleştirdiğim kişi olayla alakalı tek bir OOC rahatsızlık duymadı, bütün meseleyi IC tuttu, aracında kamera olduğunu söyledi markasını sordu plakasına kadar verdim hatta rol devam edebilmesi için. / kendi hareketlerinizi sorguladıktan sonra şikayet açmanızı öneriyorum.

Bu arada konunuzun başlığını düzeltmenizi öneririm, taslağa uygun değil.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#2 - 30.05.2020 12:18
Selam.

Öncelikle agresif rol kavramını doğru bir şekilde kavramınızı öneriyorum. Karakterinizle aramızda olan husumet belli, bir çetenin yüksek rütbeli üyesini ispiyonlayıp tutuklanmasına sebep oluyorsunuz ve bu açığa çıkıyor ardından sokak ortasında 'sizin' alakanız olmayan biriyle kaza rolü gerçekleştiriyorum, arabamı yoldan çıkarttığı için sinirli bir şekilde rol yapıyorum ve evet, cahil, gereksiz yükselebilen 18 yaşında, lise bile okumamış bir zenci rolü yapıyorum ve siz olayla alakanız olmamasına rağmen arabanızla beni takip edip arkamdan çarpıp yoldan çıkartıyorsunuz ben de sinirlenip ateş ediyorum, bu kadar basit.

Kaza rolü gerçekleştirdiğim kişi olayla alakalı tek bir OOC rahatsızlık duymadı, bütün meseleyi IC tuttu, aracında kamera olduğunu söyledi markasını sordu plakasına kadar verdim hatta rol devam edebilmesi için. / kendi hareketlerinizi sorguladıktan sonra şikayet açmanızı öneriyorum.

Bu arada konunuzun başlığını düzeltmenizi öneririm, taslağa uygun değil.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0
Ben seni takip ettim amacım Ic olarak konuşmaktı fakat görüyorum ki karakter hikayesine lise okumamış yazan herkes istediği zaman rolünde yükselip sıkıyor mu? Bunu sebep göstererek sıkman doğru değil o halde her cahil rolü sergileyen istediği zaman istediği yerde sıksın? Texas rolü gerçekleştirmiyoruz bagajdan her sizi takip edene silah çıkarıp sıkmak ne kadar doğru çok merak ediyorum?

#3 - 30.05.2020 12:37
Ben bu karakterimde silahı toplasan üç veya dört kere kullanmışımdır /en fazla/ son kez tekrar ediyorum ardından bir şey yazmayacağım, yöneticilerin kararını bekleyelim.

Sivil bir karakterle azılı bir çete üyesi liderini ihbar ederek polise yakalattın, senin onu polise yakalatman sebebiyle bir çok kayıp verdi, mantık çerçevesinde sen böyle bir statüdeyken, liderini yakalattığın çete üyesini arabayla bu şekilde takip edip, sağdan soldan çarpman ne derece mantıklı?

Ek olarak, sana ateş etmiş olmam tamamen IC bir durum.

#4 - 30.05.2020 13:59
Ben bu karakterimde silahı toplasan üç veya dört kere kullanmışımdır /en fazla/ son kez tekrar ediyorum ardından bir şey yazmayacağım, yöneticilerin kararını bekleyelim.

Sivil bir karakterle azılı bir çete üyesi liderini ihbar ederek polise yakalattın, senin onu polise yakalatman sebebiyle bir çok kayıp verdi, mantık çerçevesinde sen böyle bir statüdeyken, liderini yakalattığın çete üyesini arabayla bu şekilde takip edip, sağdan soldan çarpman ne derece mantıklı?

Ek olarak, sana ateş etmiş olmam tamamen IC bir durum.
Bu sebepten beni her gördüğünüz yerde silahınız ile beni vuracaksanız ben hiç rol yapmayayım her gün gelip sıkın bana, var mı böyle bir şey?

#5 - 31.05.2020 16:34
Karakterin bir gerekçesi var; Marcelo Sunwider karakterinin ispiyonculuk yapıp yüksek rütbeli bir birlik üyesini tutuklatması. Yine de trafik kazasından sonra çıkan tartışmada bu gerekçeye dayanarak silah çekilmesi etik değil. Bu durum için daha dikkatli olun @nimphelos. Başka bir sorun yok.