Konu: Bir Çok Kişi - GBİ, EMOTESİZ SALDIRI, YARALI KURAL İHLALi  (Okunma sayısı 431 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2020 20:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gonzalo_Nash @eskorix, Ronnie_Stockon @Kushiku, Jay_Sensei @bugrasko2, Tom_Harlet @GoldUser

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Varlot_Castillo @Varlot_Castillo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.00-20.005

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.

— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
Yaralı kural ihlali, sistemsel olarak düştükten sonra ayağa kalktığın anda tekrar vurularak düşürülmesi. (Bulamadım, kendim yazdım.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahilde bulunan güvenli bölge olarak kabul görmüş GYM de kas yapıyordum ( içeride ). Üçücü setin yarısında saat 20.00-20.01 civarı içeriye Ronnie ve Tom girdi. Biraz rol yaptıktan sonra bunlar agresife dökmeye ve bir anda çoğalmaya başladılar. Karambole alıp emote falan vermeden Tom_Harlet saldırmaya başladı. Olay dışarıya kadar yayıldıktan sonra orta soluklu kavganın ardından yere düştüm. Yerden kalktığım anda Gonzalo_Nash, bana tekrar saldırmaya başladı ve yaralı kural ihlali yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
YARALI KURAL İHLALİ VE GBİ TEKRARI

EMOTESİZ SALDIRMAK VE GBİ

Ek açıklamalar(varsa): Eğer daha fazla kanıt talep edilirse, loglara bakılabilir.

#1 - 29.05.2020 20:57
Crockett'in belirttiği ve anlattığı gibi olaylar gelişti. Şahitliğimi onaylıyorum, şahıslar belirtilen ihlalleri yaptılar.

#2 - 29.05.2020 21:20
Selam, öncelikle güvenli bölge gym içimi dışımı?bunu merak ediyorum. Çünkü içerde bir çok kavga oluyor o ringi boşuna koymadılar bunu biliyoruz ve gördük bugün kavgalar oldu bile orada. Emotesiz vurma konusunda ise neden chatin üstünü atmıyorsun? İsterseniz chatlog'u atabilirim, emote verdim "sağ elini yumruk yapar kavgaya hazırdır" gibi bir emote verdim ve bu emote yeterlidir. Agresif rolden bahsetmişsin fakat sana kaç set kaldı diyince yazamadın bir şey, bizde doğal olarak dilini yuttu heralde dedik "evet yuttum siktir git" dedin yalan mı? Sadece şey konusunda haklısın yere düştün kalktın arkadaşımız Gonzalo sana bir daha vurdu.

Ve dört zencinin içine girip çikolatalar diyemezsin realistik ol biraz. Burda'da fear rp kuralını ihlal ettin.

Fakat kendin haklı çıkmak için chatin belli kismını atıp belli yerleri anlatmışsın açık söylüyorum yakışmadı iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 29.05.2020 21:48 GoldUser »

#3 - 29.05.2020 21:31
Ve eklemek istiyorum aktif rolün ortasında /b bölemezsin.

#4 - 29.05.2020 21:59
İçi ve dışı da GB oluyor. Bu olayı senin levellerinde zamanın da bende yaşadım. İçeride ringde bak " ring "de gerçekleşen kavgalar GBİ olmuyor, karşı taraftan izinli şekilde dövüşüyorsun. Kaç set kaldı olayı eskilere dayanıyor loglardan bakılabilir aynı şeyi ben sana sormuştum karşılık vermemiştin, ardımdan hakaret etmişsin o ayrı. Ne hikmettir sen ve arkadaşın ile işler kızışmaya başlayınca biran 4 kişi oldunuz. Sonradan dışarıda görmediğim, nereden geldiğini bilmediğim kadının yardım etmesini eklemiyorum. Siz beni karambole aldığınız zaman zaten GBİ yapıyordunuz orada Fear rp falan gibi kuralların aktif olmasını söylüyorsun bir de, güleceğim yoktu. Ayrıca hemen arkanızda Varlot Castillo duruyordu, iki kişiye dört kişi Fear'a girmiyor.

Loglara bakılsın diyorum, yalancı bir insansın. Kendin sonradan emote vermişsen vermişsindir, hasar kayıtları falan gözüküyor maalesef. Yalancılığa yer olmaz umarım.

Loglara her türlü bakılabilir olayın en ince ayrıntısına kadar. Haklı çıkmak gibi bir derdim var mı yetkililer tarafından gözlemlenir. Benim yetkililerden ricam anlaşılan bu arkadaşlar inatçılıkta uzmanlar direk loglara baksınlar, direk zaten sözleri kesilecek.
« Son Düzenleme: 29.05.2020 22:02 Crockett »

#5 - 29.05.2020 22:26
Bir saat sonra chatlog'u atıcam yalancı'mıyım bakarsın 😉
Gym'nin içini güvenli bölge olarak sanmıyordum o konu hakkında detaylı bir kural olmadığı için böyle sanmam normal.
Durmadan loglara bakılsın loglara bakılsın diyorsun benim için sorun yok bakılsın.
2 ye 4 kişi nasıl fear rp ye girmiyor anlamıyorum? Biz senin etrafını sarmışız beli ki olay var sen çikolatalar diyorsun bu nasıl fear rp? Gerçekte bir zenciye böyle bir şey desen sonucu ölüm ile bitebilir.
Ve aynı şeyi ben sana söyledim diyorsun orayı anlamadım ne alaka?

« Son Düzenleme: 30.05.2020 02:53 GoldUser »

#6 - 29.05.2020 23:21
Bu da chatlog  :D

#7 - 29.05.2020 23:39
Ronnie Stockon olarak savunmam şu şekilde Tom Harlet'in de dediği gibi GYM'in içerisinin GBi olup olmadığını tam olarak bilmiyorduk, kafamızda soru işaretleri vardı k zaten sunucuda eski sayılmam bir hafta olmamıştır başlayalı zaten ilk saldıran taraf ben değildim. Ortam iyice gerilince ve tehditler artınca birisi yumruk attı, kimin kavgayı başlattığını tam olarak göremedim, ben olayları izlerken kavga başlamıştı bana da hasar verilmeye başlanınca bende kavgaya istemeden karışmış oldum. Emotesiz Saldırı kısmına gelirsek, orada kimse emote vermedi ve direkt saldırmaya başladı ki zaten bende pek hasar vurmadım sadece bana hasar veren kişilere savunma olarak yumruk attım. İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 29.05.2020 23:44 Kushiku »

#8 - 30.05.2020 00:34
Gonzalo Nash, olarak savunmamı yapıyorum,.  Öncelikle GYM'de dumbell çalışıyordum, daha sonra içeriye geçtiğimde zenciler ile tartışma yaşanıyordu, ortama dahil olup rolün seyrini izledim. Tom_Harlet emote verip saldırıya geçti ardından bizde emote verip saldırdık. Daha sonra Crockett_Castillo dışarıya çıkıp interior bugundan yararlandı, [Farkettiyseniz İnteriordan çıkarken herkesde oyun 3-4 saniye donuyor.] Siz bundan faydalanıp o esnada bize saldırdınız, daha sonra baygınken konuştunuz, rol yapmanız gerekirken /b bölüp kaçmaya çalıştınız bende yumruk attım daha sonrasında rol dağıldı.

Karar Vice ekibinin, iyi roller!  :) :)

#9 - 30.05.2020 02:29
Öncelikle selamlar Vice Roleplay Yetkilileri
Jay Sensei olarak savunmamı yapıyorum, GYM'de spor yaparak rol yaptığımız sürede bir anda laf atmaya başladı ( GBİ OLDUĞUNU BİLDİĞİ HALDE) Kuralları gayet iyi biliyorum, GBİ alanda agresif rol yasak, fakat ilk olarak agresif rolü başlatan Crockett Castillo ertesinden gelişen olay şöyle ki anlatmak isterim. Agresif rolün başladığı noktada iki tarafında GBİ'de agresif rol onayladığı görülebilir, ayrıca TOM'un attığı Chatlog'da vurma emotesini Tom vermiş. Emotesiz saldırı değil, GBİ kural ihlali ise ilk onun yaptığı kural ihlali. SS olarak bir savunmam yok yan ekrandan SS editliyordum, ayrıca Yaralı kural ihlali diyor BRAWL'da İnterior'a kaçtı ve interiordan kovaladığım sürede 4 saniye donduğumda yere düşürdü.

Yaralı kural ihlalinde şahıs, yere düşme süresi dolduktan sonra /yarali komutunu kullanmadığı ve fear rp yapmadığı için reflex ile vurulduğunu düşünüyorum. Yani inat ile değil.

Savunmam bu kadar teşekkür ederim.