______________________________________________________________________________________________________________________________
Reklam yazılarını görmekten sıkılarak böyle bir işe girme gereksinimi duydum. Bu reklam projem ile Vice şehrinde saklı olan, bilinmeyen veya yeni açılan güzel mekânların görüntülü reklamlarını yapacağım.
Eğer bir işletmeniz, herhangi bir mekânınız varsa ve orayı satmak veya işletmek istiyorsanız, güzel bir reklama ihtiyacınız var demektir; bana ulaşmalısınız. Bunun yanında özel logo, broşür, afiş tarzı tasarımlarımızda mevcuttur.
______________________________________________________________________________________________________________________________
Bünyesinde çalıştığım, bana destek olan tek firma;Radyo, televizyon yayını, dergi, sayfa reklamları için bize bu numaralardan ulaşabilirsiniz;
Mason Williams:946-5-753
Jacob Fabian: 634-4-495
@Tunahan ______________________________________________________________________________________________________________________________