Konu: Monica_Falowenski  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2020 10:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Monica Falowenski @Petrus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/05/2020 10:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
  BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Starfish de bmx ile zıplaya zıplaya gezmek

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Aslında ceza almasını istemem fakat rol yaparakda eğlenebilirsin bmx ile zıplayarak gezmek bence pek eğlenceli değil. -

#1 - 29.05.2020 12:43
Selamlar, BMX buga girdi ve zıplamak zorunda kaldım, BMX bunny yapmadım normal oyunun verdiği CTRL tuşuna basarak zıpladım sürekli olarak yaptığım bişey değil. 2. SS te attığınız rampadan aşşağıya düşüyorum bisikletle giderken Bunny gibi gözükmüş. Son olarak rolümü yapıyorum ben zaten BMX ile zıplayarak gezmiyorum nadir yaptığım bişey buga girdiğimden yapmış olabilirmiyim sizce? Bisiklet rampadan düştüğü için ön teker havaya kalktı ve alttaki teker yerin dibine sıkıştı kulubeyle çimin arasında kaldım birden kurtulunca görüntü ortaya çıktı neyse iyi günler dilerim.

Ek Açıklama; Ceza almamı istemiyorsanız -ki bugdan olmuş bişey, PM yoluyla uyarabilirsiniz. Bende size nasıl ve neden olduğunu açıklayabilirdim.

« Son Düzenleme: 29.05.2020 12:48 Petrus »

#2 - 29.05.2020 12:53
Yine de BMX Bunny yapmamanız gerekirdi. Tekrarında rapor açın veya BMX Bunny yapmayarak bisikleti kurtarmaya çalışın. Uyarıyorum.