Konu: [28.05.2020] Jeffrey_Hoffman  (Okunma sayısı 81 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.05.2020 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffrey_Hoffman @suspectre

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Evgeny_Rovman, Andrey_Semenov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.05.2020/23:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-)Refuse RP: Yapılan rolü kabullenmemek.
Cezası: Hapis
Sürekli Roleplay ihlali :   Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
NonRP:
CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle arkadaşlar daha önce bize karşı ofansif rol yapmıştı ve biz arkadaşlara şikayet açıp cezalandırdık (Bizde ceza aldık) Bugün RK süremiz bitti, il-legal birlik kuralımız bitti bizde IC olarak intikam almak için arkadaşı aradık şehirde, üç kere gördük üçündede AFK'idi.Daha sonra arkadaşı gördük bu sefer AFK değildi fakat bu seferde /b bölüp role uymamayı, saçma rol yapmayı ve sürekli roleplay'ı çiğnemesini gördük.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - 1)) Arkadaş birden arkadan geliyor, arabama sertçe vuruyor;
Spoiler: GösterGizle

2))Takip ediyorum, bana ateş etmesini bekliyorum; (Chate bakılsın, Refuse RP yapıyor,

3)) Sürekli RolePlay ihlali ve Refuse RP:

Ek açıklamalar(varsa): - Gerçekten aramızda olan şeyler rolden soğuttu bizi,  yarın gelip barış rolünüde yapacağım genede bu yaptığı rolden ceza almasını talep ediyorum, iyi geceler.

#1 - 28.05.2020 23:30
@suspectre ile aramızda hiçbir şekilde OOC problem yoktur, rolde yapılan yanlışların görülmesi ve cezalandırılması amacı ile şikayet açtım.Olay OOC KİN'e dönüştürülmezse sevinirim.

#2 - 28.05.2020 23:31
Selam.

Şahitliğimi kabul ediyorum, arkadaş Refuse-RP ve Sürekli Roleplay kural ihlallerini çiğnedi. Umarım bu sefer şikayeti açan biz olmamıza rağmen 130 dakika fazla cezalandırılan biz olmayız, daha fazla bir şey demek istemiyorum.

İyi roller, iyi forumlar.

#3 - 28.05.2020 23:32
Bir önceki şikayette yetkili arkadaşlar rolü deletelemeyi unutmuşlar, rol dellendiğine göre herhangi bir problem yok.Olay OOC KİN'e dökülmezse gerçekten sevinirim @suspectre.İyi geceler dilerim.

#4 - 29.05.2020 00:15
Şikayet geriye çekildi.