Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andree Totti
@Teoman12 Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arnaldo Ribera
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.05.2020 17:13
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikler selamlar karakterim Perucho Daria tekne almak için Andree Totti ile anlaşıyor tekne markası Reefer fiyatı 40.000 dolar Perucho Daria önce 20.000 dolarını veriyor sonrasını üç gün içinde vermeye anlaşıyorlar...
Perucho Daria ertesi gün aradığında vazgeçtigini söylüyor ve Andree Totti kabül etmiyor paranı eskik veririm diyor sonrasında limana arkadaşlarıyla gelip 5 bin dolar kadar verip gerisini vermiyor Karakter Perucho Daria geri kalan parayı tamamlayıp adamı arıyor paran tamam bitirelim işi diyerek fakat adam telefonları açmıyor sonra karşılaşıyorlar ve parasını istiyor adam paranı vermem alabiliyorsan al diyor tekneyi de başkasına satmış oluyor
Birincisi Bu dolandırıcılıktır Karakterim dolandırılma seviyesinde değildir henüz 4 level araç eşya tekne gibi şeylerde dolandırma rolleri yasak bunu oyuncuya söylememe rağmen pm kes gibi cevaplar vermiştir ssleri de bırakıyorum umarım konu kapanır. birde OOC den bu dolandırma değildir dolandırırsam aklını alırım gibi çocuksu tavırları güldürdü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Fotoğraflar aşağıdadır.
Bu karakterin karşılaştığı zamanki ilk konuşmaları.

Bu vermiyorum paranı gel al dediği kısım

Burda başka kişiler de yasaklı rol yaptığını şikayet açmamı söylüyor.

Burda da saygısız OOC tavrı sizi dolandırırm aklınız gider gibi çoluk çocuk lafları.

Karakterimin 4 level olduğu kanıtı 5 level olmama az kaldı oyuna girince olabilirim diye ss aldım buraya atıyorum
Diceklerim bu kadar...