Konu: Samuel_Paul,Calvin_Paul [Birçok Kural İhlali]  (Okunma sayısı 141 defa)

#0 - 26.05.2020 16:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Samuel Paul=Lawiet,Calvin Paul=tüpnükpiki

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM,Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla giderken motora çarptım sonra Samuel motordan sopayla indi sopa nereden çıktıysa bilmediğim için öyle söylüyorum emote vermemiş aracıma vuruyor bende kaçıyorum sonrasında motorla aracıma pid atıp motorunu bozuyor bende inip bunny yapıyorum emotesiz sopayla vuruyor kaçmak için bunny yapıyorum /b'den yapmayın durun dememe rağmen bana sopayla vuruyor ayrıca ben hatalarını söyleyince beni bunny yaptığıma dair sslerim var diye tehdit ediyor sonrasında mix yaptıkları belli Calvin motorla kaçıyor IC birşey demeden Samuelde motora binip kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://hizliresim.com/logreM Gördüğünüz gibi araçta duman yok. https://hizliresim.com/DzX8tq Burada motora vuruyor Dumanlar başlıyor https://hizliresim.com/7z5oSr Burada motor gidiyor.https://hizliresim.com/0Z9Vx1

Ek açıklamalar(varsa): Bende Bunny yaparak kaçtım çünkü adamlara bden motorla pid atamazsınız diyorum anlamıyor sopayla vuruyor bende karşılık veremiyorum VCPA Başvurum olduğu için.

#1 - 26.05.2020 17:40
Elimde sopa varken araca bindiğim için araçtan iner inmez elimde sopa belirdi.Emotem yok zaten herhangi bir vurma işlemi yapmadım.IC olarak kuzenime vuruyorsun araçla önüne geçmeye çalışıyoruz durdurmak için gelip arkadan vuruyorsun, durmuyorsun bir de, sürüklüyorsun bizi.Aracınıza vurduğumuza dair, DM yaptığımıza dair, pit attırttığımıza dair kanıtların yok - ki zaten yapmadık.Sinirlenip ceza aldırarak sinirini geçirmek istiyorsun.

1-Kişi Bunny hop yaparak, b- den durun durun diyerek rolden kaçıyor.Ne olursa olsun Sürekli RP kuralı var.
2-Durun durun dedikten hemen sonra koşmaya başlıyor.OOC oyalama.
3-Aracının önüne geçiyorum SS'lerde var zaten.Çarpıp sürüklüyor, ardından nasıl pit attırıyorsun ya diyor.
4-Elimde sopa varken koştuğum SS Calvin'e koşuyordum aracına vurmadım, duman falan da çıkmıyor ayrıca.
« Son Düzenleme: 26.05.2020 17:48 Lawiet »

#2 - 26.05.2020 18:06
Ben  zaten orada afk bırakmaya gidiyorum rp gireceğim ama aracıma motor ile pid attığın için rp girmiyorum böyle motora pid atan kişiyle rp girip ne yapacağım ki? Ayrıca aracda ss'de duman var OOC yalan? Ve bunny neden yaptığımıda açıkladım bu şikayeti açmayacaktım bana pmden yazmasaydın onun ss'ini alamadım yoksa oradan beni tehdit ettiğinde yazacaktım. Ayrıca 15 level bir insan motorla pid atılmayacağını bilmemek cidden aklım almıyor.
« Son Düzenleme: 26.05.2020 18:10 Vortex »

#3 - 26.05.2020 18:09
Öncelikle etiketlemeyi doğru yapın öylesine bakarken gördüm ismim düzgün etiketlenmemiş.

Motoruma çarptığını kabul ediyorsun ve çarptıktan sonra kaza rolü yapmadın,direk kaçmaya başladın sonrasında Samuel beni yerden kaldırdı ve motoruma bindim kaskım falan olduğu için çok yaralanmadım sonra seni takip ettik önüne geçiyoruz sen bize çarpıp devam ediyorsun pit dediğin şey bu önüne geçmemiz galiba.Bizi sürükledin ve durmadın habire çarptığın içinde motorun bozuldu sonrasında /b den durun yazdın ve bunny yapmaya başladın sonrasında zaten şikayet  açıcam gibisinden bir şey söyledin.

Spoiler: GösterGizle

Zaten bunny yaptığını kabul ediyorsun bizim bir kural ihlali yaptığımız yok.

#4 - 26.05.2020 18:10
Öncelikle etiketlemeyi doğru yapın öylesine bakarken gördüm ismim düzgün etiketlenmemiş.

Motoruma çarptığını kabul ediyorsun ve çarptıktan sonra kaza rolü yapmadın,direk kaçmaya başladın sonrasında Samuel beni yerden kaldırdı ve motoruma bindim kaskım falan olduğu için çok yaralanmadım sonra seni takip ettik önüne geçiyoruz sen bize çarpıp devam ediyorsun pit dediğin şey bu önüne geçmemiz galiba.Bizi sürükledin ve durmadın habire çarptığın içinde motorun bozuldu sonrasında /b den durun yazdın ve bunny yapmaya başladın sonrasında zaten şikayet  açıcam gibisinden bir şey söyledin.

Bunny Ne için yaptığım belli sizin kural ihlalerinizde belli arkadşın sopayla inemese rol yapacaktım!! Önüme alıp sürüklediğime dair ss var ise ata bilirsiniz.

#5 - 26.05.2020 18:15

Bunny Ne için yaptığım belli sizin kural ihlalerinizde belli arkadşın sopayla inemese rol yapacaktım!! Önüme alıp sürüklediğime dair ss var ise ata bilirsiniz.

Tamam bunny yapman yasak o konuda hemfikiriz.Önüme alıp sürüklediğime dair ss var ise atabilirsiniz demişsin sana çarptığımıza dair hiç bir ss yok Ss'ler konuşacaksa sende sana çarptığımız andaki bir ss'i atabilirsin.

#6 - 26.05.2020 18:16
Ben  zaten orada afk bırakmaya gidiyorum rp gireceğim ama aracıma motor ile pid attığın için rp girmiyorum böyle motora pid atan kişiyle rp girip ne yapacağım ki? Ayrıca aracda ss'de duman var OOC yalan? Ve bunny neden yaptığımıda açıkladım bu şikayeti açmayacaktım bana pmden yazmasaydın onun ss'ini alamadım yoksa oradan beni tehdit ettiğinde yazacaktım. Ayrıca 15 level bir insan motorla pid atılmayacağını bilmemek cidden aklım almıyor.
Sürekli RP kuralına uymuyorsun.Aracına çarptığımızı söylüyorsun dumanlar ondan diyorsun kanıdın yok ki zaten çarpmadık diyorum.Önüne geçiyoruz durdurmak için gelip sürüklüyorsun bizi, seni tehdit etmişim OOC yalan. https://img.ssyukle.com/image/DJ70s
https://img.ssyukle.com/image/DJIGW

SS'leri yanıt verdikten sonra
« Son Düzenleme: 26.05.2020 18:21 Lawiet »

#7 - 26.05.2020 18:19

Tamam bunny yapman yasak o konuda hemfikiriz.Önüme alıp sürüklediğime dair ss var ise atabilirsiniz demişsin sana çarptığımıza dair hiç bir ss yok Ss'ler konuşacaksa sende sana çarptığımız andaki bir ss'i atabilirsin.

https://hizliresim.com/QL4eal Burada emote ile vuruyorsun arkadaşın ise önüme geri geri geliyor sonrada burada bana ittiğimi söylüyor buda OOC Yalana girer.

#8 - 26.05.2020 18:21
Sürekli RP kuralına uymuyorsun.Aracına çarptığımızı söylüyorsun dumanlar ondan diyorsun kanıdın yok ki zaten çarpmadık diyorum.Önüne geçiyoruz durdurmak için gelip sürüklüyorsun bizi, seni tehdit etmişim OOC yalan. https://img.ssyukle.com/image/DJ70s
https://img.ssyukle.com/image/DJIGW

Dediğimin sonuna kadar arkasındayım adminler incelediğinde sonuca bakabiliriz ayrıca orada ooc olarak sinir krizi geçiriyorum ben gidip kaçacağım kaza yaptığım için sen gelip bana motorla pid atıyorsun cidden çıldırdım.

#9 - 26.05.2020 18:24

https://hizliresim.com/QL4eal Burada emote ile vuruyorsun arkadaşın ise önüme geri geri geliyor sonrada burada bana ittiğimi söylüyor buda OOC Yalana girer.

Dediğin gibi emote vererek vuruyorum durduk yerde çarpmıyorum aracına ve bir kere çarptım o emote ile seninle konuşacağız ama sen durmuyorsun ve mecburen önünde duruyoruz ama sen kaçmaya devam ediyorsun.Ben aracına vurmadım demedim pit yapmadım emote vererek bir kere vurdum OOC yalanlık bir durum yok.