Merhaba, açıklamada bahsettiğin kural ihlallerinin hiç bir SS'i yok aksine kendi METAGAMİN, FEAR-RP ve NON-RP'nizin SS lerini atmışsınız. Benim silah çekme emotem bile gözükmüyor yani neden silah çektiğim gözükmüyor. Silahı çekip ateşlemediğim gözükmüyor zamanlı ss almadığın için içerde 10-15 saniye değil de min 1-2dk geçirdiğim gözükmüyor. Mekanın önüne geldiğimde kafalarında kasket ile iki kişi teki motorda bekliyor, teki arabanın içinde kasketli şekilde oturuyor. Yanlarına gidiyorum nabıyosunuz, nasılsınız kasketinizi çıkarın da yüzünüzü görelim hiç bir agresif rol yok. Koltuk rahat mı felan diyorum camdan adama bakarken adam hala arabayı çalmaya düz kontak yapmaya çalışıyo. Hocam biri arabanın yanında duruyor biri arabanın içinde ikisinin de yüzü kapalı IC de arabaya bakıyoruz yüzleri kapalı arabadan inmiyo çalmaya devam ediyolar. Neyse bir şekil indi arabadan gidin dedim görmemiş olayım felan adam üzerime yürüyo Sen?, Sen?, Sen? yazarak. Silah çektim ateş etmedim adam sopa aldı eline emotesiz üstüme geliyo siktirin gidin diyorum geliyo elinde silah olan bir adamın üstüne bence sopayla yürünmez. Geriye çekiliyorum Hah şöyle yazıyo sonra havaya ateş ediyorum (Artık gitsinler diye) sopa ve yumrukla üstüme koşuyorlar onlara sıkmaya başlıyorum. İçeri kaçıyorum aga adamlar gitmişler diye düşündüm 1-2 dk geçiyo çünkü adamlar hala dışarda arabayı çalmaya çalışıyo abi 1-2k için böyle bi dava ya düşülmez(saçmalık) ve ben ateş etmeye başlamadan önce gene üstüme koştular ateş etmek zorunda kaldım. Ne gibi bi ihlalim var ? Kişiler canımın az olduğunu görüp rollerini ona göre şekillendirmişler Metagaming silahı olan bir insana ellerinde hiç bir silah yokken üstüne yürüyorlar Fear-RP silah sıkan birinin üstüne koşuyorlar Non-Rp. Logların kontrolünü istiyorum hiç bir kural ihlalim yoktur kişilerin cezalandırılmasını istiyorum. (SS'lerinizi düzgün atmanızı öneririm Chat'de gerçekleşen role dair hiç bir şey yok ateş ederken ss alıp atmak hiç bir şeye açıklık getirmez.)