Konu: [25.05.2020]Adel_Drogo NON-RP DM  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 25.05.2020 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adel Drogo @LAnqara

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Samuel Paul  @Lawiet

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.05.2020 00.36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1)NON-RP
2)6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz Alhambra'nın ilerisinde bulunan BAR-NABAS mekanının önünde bir aracı çalmaya çalışıyorduk,bu şahıs geldi ve araçtan inmemizi söyledi Samuel'de araçtan indi sonra 15 20 saniye durduk ve silah çıkarttı biz role uygun olarak Fear-RP yaptık sonrasında arkadaşım Samuel'e ateş etmeye başladı ve biz kaçışmaya başladık sonrasında ateş etmeye bıraktığında bizde ona karşı saldırı yaptık,Adel'in canı az olduğu için BAR-NABAS mekanının içine girdi ve 10-15 saniye sonra full can olarak çıktı sonrada biz kaçtık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://hizliresim.com/kzTRjf - https://hizliresim.com/rI9l4B - https://hizliresim.com/JXhtFz - https://hizliresim.com/RpwDvf

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 25.05.2020 01:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.05.2020 02:26
@LAnqara konuyla ilgili savunmanız bekleniyor.

#3 - 25.05.2020 17:59
Merhaba, açıklamada bahsettiğin kural ihlallerinin hiç bir SS'i yok aksine kendi METAGAMİN, FEAR-RP ve NON-RP'nizin SS lerini atmışsınız. Benim silah çekme emotem bile gözükmüyor yani neden silah çektiğim gözükmüyor. Silahı çekip ateşlemediğim gözükmüyor zamanlı ss almadığın için içerde 10-15 saniye değil de min 1-2dk geçirdiğim gözükmüyor. Mekanın önüne geldiğimde kafalarında kasket ile iki kişi teki motorda bekliyor, teki arabanın içinde kasketli şekilde oturuyor. Yanlarına gidiyorum nabıyosunuz, nasılsınız kasketinizi çıkarın da yüzünüzü görelim hiç bir agresif rol yok. Koltuk rahat mı felan diyorum camdan adama bakarken adam hala arabayı çalmaya düz kontak yapmaya çalışıyo. Hocam biri arabanın yanında duruyor biri arabanın içinde ikisinin de yüzü kapalı IC de arabaya bakıyoruz  yüzleri kapalı arabadan inmiyo çalmaya devam ediyolar. Neyse bir şekil indi arabadan gidin dedim görmemiş olayım felan adam üzerime yürüyo Sen?, Sen?, Sen? yazarak. Silah çektim ateş etmedim adam sopa aldı eline emotesiz üstüme geliyo siktirin gidin diyorum geliyo elinde silah olan bir adamın üstüne bence sopayla yürünmez. Geriye çekiliyorum Hah şöyle yazıyo sonra  havaya ateş ediyorum (Artık gitsinler diye) sopa ve yumrukla üstüme koşuyorlar onlara sıkmaya başlıyorum. İçeri kaçıyorum aga adamlar gitmişler diye düşündüm 1-2 dk geçiyo çünkü adamlar hala dışarda arabayı çalmaya çalışıyo abi 1-2k için böyle bi dava ya düşülmez(saçmalık)  ve ben ateş etmeye başlamadan önce gene üstüme koştular ateş etmek zorunda kaldım. Ne gibi bi ihlalim var ? Kişiler canımın az olduğunu görüp rollerini ona göre şekillendirmişler Metagaming silahı olan bir insana ellerinde hiç bir silah yokken üstüne yürüyorlar Fear-RP silah sıkan birinin üstüne koşuyorlar Non-Rp. Logların kontrolünü istiyorum hiç bir kural ihlalim yoktur kişilerin cezalandırılmasını istiyorum. (SS'lerinizi düzgün atmanızı öneririm Chat'de  gerçekleşen role dair hiç bir şey yok ateş ederken ss alıp atmak hiç bir şeye açıklık getirmez.)

#4 - 25.05.2020 19:13
Merhaba, açıklamada bahsettiğin kural ihlallerinin hiç bir SS'i yok aksine kendi METAGAMİN, FEAR-RP ve NON-RP'nizin SS lerini atmışsınız. Benim silah çekme emotem bile gözükmüyor yani neden silah çektiğim gözükmüyor. Silahı çekip ateşlemediğim gözükmüyor zamanlı ss almadığın için içerde 10-15 saniye değil de min 1-2dk geçirdiğim gözükmüyor. Mekanın önüne geldiğimde kafalarında kasket ile iki kişi teki motorda bekliyor, teki arabanın içinde kasketli şekilde oturuyor. Yanlarına gidiyorum nabıyosunuz, nasılsınız kasketinizi çıkarın da yüzünüzü görelim hiç bir agresif rol yok. Koltuk rahat mı felan diyorum camdan adama bakarken adam hala arabayı çalmaya düz kontak yapmaya çalışıyo. Hocam biri arabanın yanında duruyor biri arabanın içinde ikisinin de yüzü kapalı IC de arabaya bakıyoruz  yüzleri kapalı arabadan inmiyo çalmaya devam ediyolar. Neyse bir şekil indi arabadan gidin dedim görmemiş olayım felan adam üzerime yürüyo Sen?, Sen?, Sen? yazarak. Silah çektim ateş etmedim adam sopa aldı eline emotesiz üstüme geliyo siktirin gidin diyorum geliyo elinde silah olan bir adamın üstüne bence sopayla yürünmez. Geriye çekiliyorum Hah şöyle yazıyo sonra  havaya ateş ediyorum (Artık gitsinler diye) sopa ve yumrukla üstüme koşuyorlar onlara sıkmaya başlıyorum. İçeri kaçıyorum aga adamlar gitmişler diye düşündüm 1-2 dk geçiyo çünkü adamlar hala dışarda arabayı çalmaya çalışıyo abi 1-2k için böyle bi dava ya düşülmez(saçmalık)  ve ben ateş etmeye başlamadan önce gene üstüme koştular ateş etmek zorunda kaldım. Ne gibi bi ihlalim var ? Kişiler canımın az olduğunu görüp rollerini ona göre şekillendirmişler Metagaming silahı olan bir insana ellerinde hiç bir silah yokken üstüne yürüyorlar Fear-RP silah sıkan birinin üstüne koşuyorlar Non-Rp. Logların kontrolünü istiyorum hiç bir kural ihlalim yoktur kişilerin cezalandırılmasını istiyorum. (SS'lerinizi düzgün atmanızı öneririm Chat'de  gerçekleşen role dair hiç bir şey yok ateş ederken ss alıp atmak hiç bir şeye açıklık getirmez.)

Öncelikle bu Ss de gözüktüğü üzere https://hizliresim.com/Zoov7O içeri giriyorsunuz tam içeri girerken alamadım Ss'i çünkü içeri girmenizi beklemiyordum ve sağ alttan bakarsanız saat 00:36 şimdi gelelim 1 Ss'e ordada saat 00:36 2.de de öyle 00:36 3.de de 00.36 yani arada 1 2 dakikalık bir durum yok 10-15 saniyelik bir durum var.Silahınızı çıkarmanıza bir şey dediğimiz yok fakat siz ateş ettiniz bize ve biz ilk başta kaçtık ve mermi yememeye çalıştık sonrasında siz bize ateş etmeye bıraktınız ve merminizin bittiğini düşünerek size doğru bir saldırı yaptık biz size doğru koşarken siz içeri girdiniz ve 10-15 saniye sonra dışarı full can çıktınız Ss'lerde gözüktüğü üzere 1-2 dakikalık bir durum yok.Orada arabanın içinde beklemesinin sebebi /duzkontak iptal komutunu bilmiyorduk ve öğrendik bir daha öyle beklemeyeceğiz zaten.Ss'lerde gözüktüğü üzere https://hizliresim.com/kzTRjf arkadaşımın elinde hiçbir silah(sopa)yok ve siz ona ateş ediyorsunuz silahın ucunda ateş efekti var yerde kan izi var.Dışarda arabayı çalmaya çalıştığımızı söylüyorsun öyle bir şey yok sen içeri girince 10-15 saniye bekledik biz.Yani senin merminin sınırlı olduğunu biliyoruz ve bizde ona göre rol yapıyoruz.Bizim Fear-RP ihlali falan yaptığımız yok sen ateş ettiğinde biz kaçıştık ve sen ateş etmeyi bıraktığında sana doğru karşı saldırıya geçtik olay bu.

İyi Bayramlar

#5 - 25.05.2020 19:44
Ben size ateş etmeyi bırakmadım kardeşim ben size sıkarken siz peşimden koşuyodunuz bana vuruyodunuz aldığım damage gözükür benim canımı yenilemek için max harcıyıcağım süre 3 4 saniye 10-15 saniyeden daha uzun sürdü ve tekrar aracı çalmaya çalışıyordunuz. Çıktım ve gene üstüme koştunuz ne yapayım sıkmayım mı ? Aldığınız SS'ler de hiç bir şey gözükmüyor zaten. Yaptığınız ihlaller ile savunmamı yaptım adminler gerekli işlemleri yaparlar. Ben sizi hoş görüp şikayet açmadım gelip şikayet açmışsınız çok saçma.

#6 - 25.05.2020 20:18
Senin üstüne koştuğumuzu söylüyorsun elinde bir kanıt yok hadi onu geçtim senin aracını tekrar çalmaya çalıştık diyorsun gene kanıtın yok hadi onuda geçtim orada rolün bittiği falan yok sen canını fulleyip dışarı çıktın en fazla 60 saniye geçmiştir ve 60 saniye geçme saat 00:37 olurdu yani geçen süre çok fazla değil benim karşı olduğum taraf bize direk ateş etmen ve ateş ederken kendi canının az olduğunu biliyorsun ve içeri girip canını fullüyorsun admin kararını bekliyelim.

#7 - 26.05.2020 08:54
Ben dışarda size sıktıktan sonra bana saldırdığınız mekanın içine kovaladığınız gözüküyo. Mekandan çıkınca da Samuel in elinde sopa ile gene üstüme koştuğu gözüküyo. Gereken yapılcaktır.

#8 - 26.05.2020 12:30
Ben dışarda size sıktıktan sonra bana saldırdığınız mekanın içine kovaladığınız gözüküyo. Mekandan çıkınca da Samuel in elinde sopa ile gene üstüme koştuğu gözüküyo. Gereken yapılcaktır.

Senin bize sıktığını ve mekana kovaladığımız söylüyorsun sen ateş etmeyi bir an bıraktığın için mermin bittiğini sandık ve sana karşı saldırı yaptık ve sen mekanın içine girdin dışarı çıktığında Samuel sana sopa ile koşuyor dedin Ss'e dikkatli bakarsan Samuel'in nereye koştuğunu görebilirsin kaçmaya çalışıyor.

Ben bu şikayeti senin bize sıkman olarak açmadım senin içeri girip canını fulleyip dışarı çıkman ile ilgili açtım sistemsel olarak canın az diye sana full can muamelesi yapamayız ilk saldırıyı sen yaptın çünkü.
« Son Düzenleme: 26.05.2020 12:34 tüpnükpiki »

#9 - 26.05.2020 18:25
Kişinin yorumunun dikkatli incelenmesini istiyorum. Sistemsel canıma bakarak rol yapamazsın rol bile değil zaten yaptığınız da. Ben mekana sıkarak kaçarken ve bu kovalamaca garajda başladı mekana kadar sopayla bana saldırdıkları da net (adam motorun zıttı yönünde bana doğru geliyor). Mekandan çıkınca gene Samuel'in üstüme doğru koştuğu da net(son SS'de de silahı sadece tutyorum siz giderken sıkmıyorum tek amacım arabayı korumak gitmenizi sağlamak). Mekandan çıkınca rolü siz devam ettirdiniz. Kural ihlalim yoktur gereken yapılır.
« Son Düzenleme: 26.05.2020 18:33 LAnqara »