Konu: [24.05.2020 - Cosmo Krennic] Ortak Nezaket-Ooc hakaret  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2020 20:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cosmo_Krennic - bulamadım

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde bir mekan vardı Cosmo karakteri kasiyer'di ondan donut istedim sonra biriyle konuşuyordum. Mekan kalabalık olduğu için ve yazışmalar hızlı hızlı gittiği için kasiyerin verdiği emoteyi görmedim sonra çok geçmeden /b'den "Kardeşim çok güzel meta yaptın" yazdı kime dediğini anlamadım banamı diyor acaba diyerekten pm den sordum benim yaptığımı söyledi sonrası ise ss'lerde mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ortak nezaketen ceza almasını istiyorum. Ve aktif dönen bir rolde pm den kardeşim emote yazdım görmedin galiba demek yerine /b kanalından bunu demeside çok garip kalabalık bir ortamdayız görememiş olmam çok yüksek.

« Son Düzenleme: 24.05.2020 20:57 GoldUser »

#1 - 24.05.2020 20:31
@Vookrin (Cosmo Krennic) 'i savunmasını yapması için etiketliyorum, yaptıktan sonra yetkili tarafından incelenecek.

#2 - 24.05.2020 20:43
Savunmanızı yapın @Vookrin.
« Son Düzenleme: 25.05.2020 17:19 Heavenly »

#3 - 25.05.2020 00:42
Şahıs keşke chatlog'un tamamını atsaydı... Herneyse,öncelikle şunu belirtmek istiyorum şahıs ilk gelip 200-300 adet donut istedi ve işletmedeki herkeste buna şaittir,konu donut istemesi falan değil doğal hakkı isteyebilir ama içeriye girdikten sonra yaptığı alaycı/troll rolleri sanırsam içerideki herkes görmüştür.Ardından içeride oturan bir kişinin adını söyleyip "Burada Tito adında biri varmış tanıyor musun" dedi ve ardından Tİto karakteri ile de alaycı rol yapmaya devam etti,bunu Tito karakterini canlandıran @Anarchist adlı kişiye ve orada yanımızda rolünü yapan @CAPONE  adlı kullanıcı'ya da sorabilirsiniz.Benim yaptığım bir yanlış olduğunu düşünmüyorum,tek olan şey pm'den yazmak yerine anlık olarak kafa dalgınlığı sebebiyle /b'den yazmış olmam.

#4 - 25.05.2020 02:07
Oluşan rolden dolayı arkadaş biraz sinirlenmiş olabilir, insanlara karşı nazik olmamız gereken bir platformdayız bunun unutulmaması gerekli.

Şikayet incelendi, @Vookrin adlı kullanıcı biraz daha sakin olmak amaçlı uyarılıyor, aynı şekilde iki taraf da devamında birbirini irite edici hareketlerden kaçınmalı, herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak, savunma yeterli bulundu.