Konu: Oyuncu Şikayeti Isiah Chuevas - Isael Demian - Gustavo Estavez - Alves Barro  (Okunma sayısı 806 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.05.2020 01:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isiah Chuevas @N3Deep -    
Isael Demian @esmiyor - Gustavo Estavez  - Alves Barros @warg7

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alissa Bailey @Nawwie - Austin Hughes @Dragona - Calvert Redcliff @Roseven 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2020 18.00 - 19.00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER / NONRP

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişileri kelepçeli bi halde departman garajında bekliyordu. Kişilerin işlemini yapmak üzere 2 ekip oradaydık destek sinyalinin açılması üzerine iki ekipten biri olay yerinden ayrıldı, ayrılan ekip bizdik. Destek sinyaline ilerlerken destek sinyalini iptal ettiler ve bu sefer departmandan destek sinayli geldi ve biz departman garajına geri döndüğümüzde iki polis yerde yaralı bir şekilde duruyordu. Kişiler burada güvenli bölge ihlali yaptılar ve kelepçeli iken yumruk atarak nonrp yaptılar. Olayın devamında biz yaralılara bakarken kişiler tekrar üstümüze saldırdılar. Kural ihlali yapmaya devam ettiler. Polislik kurallarına göre LTL yöntem kullanılması için en az iki memurun ölümcül silah ile koruması gerekiyor.

Polis el kitapçığından alınan yazı:

Bıçak veya yaralanmaya yol açabilecek nesnelerin bulunduğu durumlarda hiçbir memur kendisini bir silahla koruyan başka memur bulunmuyorsa less-than-lethal yollara başvuramaz. Oran, bir less lethal’e iki ölümcül olacak şekilde ½ olarak ayarlanmıştır.

Bundan dolayı elimde olan silahı üstüme koşan kişinin belden aşağısına doğrulttum ve ateşledim en fazla iki - üç el ateşleyebilmişimdir ve yaralıya düştüm. Mermilerin isabet ettiğini bile düşünmüyorum. Ben yaralıdayken karşımdaki dört kişiden biri bile yaralıda değildi ama kişiler kendilerinin CK olduklarını belirten emoteler atmaya başladı. Birisi kafasına delik açıldığını belirtti anlamsız emotelerle CK ettiler kendilerini. Bu da Non-rp' e girdiğini düşünüyorum ve bu yüzden departmandan atıldım.

Bu olayı böyle açıklamamın nedeni departmandan atılırken yargısız infaz yapmalarıdır. Sorgum bile alınmadan OOC hataların olduğu bir olay için atıldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): İhraç durumumuzun iptal edilmesi ve kişilerin ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 24.05.2020 02:59 AT EFENDI »

#1 - 24.05.2020 01:41
Okumadım bile, okumayacağımda...
Tarafımızdan bundan başka savunma gelmeyecek. Belirli kişiler haricinde badcop rollerinin yasak olduğunu bildiğini umuyorum. Bu kuralı çiğneyerek gelmişsin durduk yere jopla bizi dövme rolüne kalkışıyorsun. Ardından olaylar kızışınca dibindeki bir adama beanbang ile sıkıyorsun. Ayrıca şok veriyorsun.  İsabet etmediğini felan belirtmişsin burada yalan konuşmanın gereği yok. Yaralıya düşürene kadar sıktınız, ayrıca CK'yı göze alarak ben bu rolleri gerçekleştirdim. Polisler tarafından dövülmeye başladım, kafa ve ayaklarım ile elimden geldiğince saldırdım. Öldürmek için daha ne yapabilirsin. Herneyse istediği gibi sonuçlanabilir. Kolay gelsin.

#2 - 24.05.2020 01:55
Video ve ekran görüntülerini bolca ekleyeceğim.

#3 - 24.05.2020 01:56
Roseven ekran görüntülerini ekleyecektir. Elimde yeterli ss yok ve elimde jop bile yoktu.

#4 - 24.05.2020 02:00
 ;D :)

#5 - 24.05.2020 02:03
Roseven ekran görüntülerini ekleyecektir. Elimde yeterli ss yok ve elimde jop bile yoktu.
Dayanamadım buna cevap vereceğim. Elimde jop yok diyorsun. Ben senin yaptığını iddia etmiyorum. Orada birisi jopu çekerek badcop rollerine girişti. Kim olduğunu hatırlamıyorum. Loglara bakılarak her şey ortaya çıkmış ve gerekli kişiler atılmış. Siz de bu rolleri sürdürerek bizi öldürecek hamleler vermeye devam ettiniz.

#6 - 24.05.2020 02:09
Bahsettiğim şey şu ortada bi ölmek için neden yokken sizin emote vererek kendinizi öldürmeniz. Sırf insanların rollerini berbat etmek için saçma sapan emote vererek kendinizi ck etmeniz, sadece bundan rahatsızım.

#7 - 24.05.2020 02:12
Ölmek için bir neden yok mu, yapmadığın ne kaldı merak ediyorum? Yaptığınız roller doğrultusunda 70 sayfa birliğimi kapattım. Burada kimin rollerinin berbat edildiğini tartışmayalım istersen. O tarz rol yapabiliyorsan, karşı tarafın ck'sını verebileceğini düşünerek hareket etmen gerekiyor.

#8 - 24.05.2020 02:14
Her şekilde sonuçlanabilir yanıt vermeyeceğim.

#9 - 24.05.2020 02:31
Onur ve Eren arkadaşlarım gibi bende savunma yapmayacağım tek diyeceğim şey zaten o röle girerken ckyı göze almıştık ona göre şekillendirdik. iyi bayramlar