Konu: [23.05.2020 - Andrea Veratti, Marcelo Massimiliano] Spawnkill  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2020 23:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrea Veratti @MasKira , Marcelo Massimiliano @Jacker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @RotasızKaptan @suspectre @LastWareUpp @warg7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2020 23.00 civarı veya öcnesi, görüntülerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spawnkill.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Baskın esnasında içeri kaçtılar ve girer girmez canımızı sıfırladılar, daha ekranımız donukken spawnkill. Son anda çıktığım için ölmedim, canımız fulldü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.05.2020 23:42
Şahitliğimi onaylıyorum yazmaktan sıkıldım, bu kadar da ihlal yapmazsın be kardeşim :D :D.

#2 - 23.05.2020 23:44
Şahitliğimi onaylıyorum yazmaktan sıkıldım, bu kadar da ihlal yapmazsın be kardeşim :D :D.

#3 - 24.05.2020 00:09
Öncelikle iyi forumlar, yanlışım var mı diye kurallara tekrar baktım fakat Spawnkill diye bir kural göremedim. Sunucu kurallarına göre rol yaptığımız için böyle bir şikayeti anlamlandıramıyorum. Ayrıca içeri girdiğinizde arkanız dönük bir kaç saniye sonra önünüzü dönüyorsunuz. Kafanızın döndüğünü gördüğümüz için ateş açtık.

#4 - 24.05.2020 00:10
Spawn Kill diye bir kural ben göremiyorum, kaçışma olayından sonra INTERIOR ' umuza girecek kadar cesaretiniz varsa, kapıdan girince ateş açılmasıda kafanızın bir yerinde bulunması gerekli.

Kapıdan içeri giren "Bize ateş eden" insanlara Rızzı Italıan Butcher'da et verecek değiliz.

2-3 tane şikayet açmak yerine hepsini bir şikayette birleştirseniz, daha iyi olabilir iyi forumlar.

#5 - 24.05.2020 20:42
Spawn kill için bir kuralımız bulunmadığından dolayı cezalandırmaya gitmeyeceğim. Spawn kill ile ilgili kural gün içerisinde Oyun Kuralları bölümüne girilecek. Tekrarlamayın. @MasKira, @Jacker.