Konu: [23.05.2020 - Mario Lorenzo ve Antonio Giordano] Bunny ve Çatışma kural ihlali  (Okunma sayısı 621 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2020 23:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario  Lorenzo @clostors , Antonio Giordano @taylan111

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @suspectre @LastWareUpp @warg7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2020 23.00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: @clostors ölümsüz/hile ya da üçüncü parti yazılım, @taylan111 bunny, aim ve esp veya wallhack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir çatışma sonrası rastgele bizi bulup takip ettiler, mermi tüccarında mermi alırken enteresan bir şekilde taramaya başladılar. Bu sırada yüzlerce mermi alan arkadaş bir türlü ölmedi hatta çatışma sonunda baktırdık canı neredeyse fullmüş, @Keddy şahit kendisine teyit ettirdik. Bunun ardından çatışma devam ederken ölmeyen arkadaş ve diğer taylan111'in karakteri bir anda duvar arkasından beni görüp bunnyle gelip taradılar, her mermileri cuk oturdu enteresan şekilde. Mermi gelişleri videonun bazı kısımlarında belli 50 metreden shotgun mermisi oturtuyorlar falan ve takip esnasında mesafe uzunken bir anda bunnylerle kısaltıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.05.2020 23:35
Şahitliğimi onaylıyorum, her şey açık zaten.

#2 - 23.05.2020 23:43
Şahitliğimi onaylıyorum, fazla söze göre yok her şey görüldüğü gibi.

#3 - 23.05.2020 23:51
Öncelikle iyi  forumlar fakat video da ben gözükmüyorum ve ben bu çatışmanın içinde sadece arkada gelen landstalker aracının içinde silahsız bir şekilde araçtan inip arkadaşlarım sizi yatırdıktan sonra Alessandro karakterini premier adlı araca bindirdim. Silahım bile yoktu, çatışmada bir tane bile mermi yemedim çünkü çatışmada yoktum sadece Alessandro karakterini  premier adlı araca bindirdim. Ayrıca bu ssde de göreceğiniz üzere skinim farklı ve silahsızım ve attığınız video da hiçbir şekilde benim skinim gözükmüyor. Yanlış kişiye şikayet  açmışsınız lütfen bu konuda dikkatli olun.

« Son Düzenleme: 24.05.2020 00:38 clostors »

#4 - 23.05.2020 23:53
Merhaba öncelikle iyi forumlar..

@clostors adlı arkadaşım oradaki rolde çatışmaya bile dahil olmadı silahı olmadığı için bunu belirtmek istedim ilk önce.

@Craft sizinde mermiler gelirken Chicken - Run yaptığınız ortada.

@Craft hepinizin oraya doğru kaçtığınızı gördük, sence oraya doğru koşmamız normal değil mi? Biraz mantık çerçevesi açısından bakarsanız sevinirim.

Orada birsürü insan maskeli biçimdeydi, muhtemelen canını sordurduğunuz kişileri dikkatlice seçin :)

#5 - 24.05.2020 00:46
Merhaba Wallhackten ötürü olan şikayetiniz için diyeceğim şey çatışmadan sonra normal bir şekilde Ammu nationa gidiyoruz yolda sizinle karşılaşıyoruz.Bu olay sonrasında araçtan sarkıp bize Ammu nationun çok yakınında ateş açıyorsunuz.Orasının sistemsel mermi satın alma yeri olduğunu bilmenize rağmen bize orada ateş açanda sizsiniz.Üstüne duvarın arkasında duruyorken beni nasıl gördüler falan demişsin ama duvarın arkasında beklemeden 5 saniye önce uziyle Ammu nation'da bize ateş açıyordun.Sıkıp arkaya koşunca seni görmeyecek miyiz?Aim olduğumu söylemişsin ama aim olsam sana sıkmaya başladığım ilk anda seni yatırabilirdim.Ama 3-4 mermi kaçırıyorum ve arkandan koşmaya başlıyorum.Aradaki mesafenin kapanmasının sebebi de belkide chicken run yapmanız olabilir.Bunny hop yapmış olmam için shift'e üst üste basıp bunu sistemsel bir avantaj haline getirmiş olmam lazım ancak ben belirli aralıklarla shift tuşlarına basmışım bunun sebebi çatışmanın verdiği heyecanla yanlışlıkla shift ve ctrl left tuşlarına basmam olabilir.Art arda değilde belirli aralıklarla basmak bana avantajın aksine dezavantaj sağlar.

#6 - 24.05.2020 00:56
Kanka "chicken run" diyorsun da adamın mermisi yoksa gelip kafa mı atsın, ayrıca hiç mermi de kaçmamış göründüğü kadarıyla  ek olarak siz biz mermi alırken orayı basıp ateş açtınız?? :D :D gülmeye devam.

#7 - 24.05.2020 01:00
Kanka "chicken run" diyorsun da adamın mermisi yoksa gelip kafa mı atsın, ayrıca hiç mermi de kaçmamış göründüğü kadarıyla  ek olarak siz biz mermi alırken orayı basıp ateş açtınız?? :D :D gülmeye devam.
Kendi attığınız videoda da görüldüğü gibi,bölgede bize drive-by yaptınız.Bunun üzerine biz de karşılık verdik.OOC yalan söylemeyiniz.Merminiz bittiyse de chicken-run yapmalısınız anlamına gelmiyor,üç kişi size ateş ediyor sağ sol yaparak kaçıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 24.05.2020 15:55 Raphovic »

#8 - 24.05.2020 01:04
Kankacım mermi bittiği zaman adam niye senin üstüne gelsin?  bu son mesajım daha cevap atmayacağım bırakalım sonuçlansın.

#9 - 24.05.2020 04:36
Şahitliğimi onaylıyorum.