Konu: [02.04.2020 - Vito_Angelo] Refuse-RP  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2020 20:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito_Angelo @MCB16

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kristian_Ganchev @LARZON
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 Refuse RP + Hood kuralı + PG .

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  SS'lerde bizzat göründüğü gibi kişinin onaylı hood bölgesindeki araçları çalmaya yeltenmesi, yukardan girdim demesi, emote vermeme rağmen emoteye uymaması ve zıplayarak kaçması. (+Duvardan zıplayıp kaçması) - Kişinin hırsızlık yeteneğin yüksek olması.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Böyle kişilerin, oyun kurallarını öğrenmeden sunucuda bulunmasından rahatsızlık duyuyorum.
« Son Düzenleme: 03.04.2020 00:20 DAZZLE »

#1 - 02.04.2020 20:54
Öncelikle oraya hırsızlık yapmak için girmedim ss lerde de gözüktüğü gibi mekanı incelemek için girdim. Zaten ss de gözüktüğü gibi hırsız mısın diye sorduğunda olumsuz cevap veriyorum. Sadece adam hırsızlık muhabbeti açınca rolü biraz uzatmak istedim. ( minimap de orasını sarı olarak gördüm merak ettim sunucuya yeni başladım bu sunucu ile ilgili pek birşey bilmiyorum. )

İkincisi https://i.imgyukle.com/2020/04/02/JZMNTY.png ss de gözüküyor ben şahısla konuşurken hemen mekana başka birisi geliyor ve şahıs gelen arkdaşına beni göstererek direk "bu piç" diye hitap ediyor yani ortada bir mixing var.

Üçüncüsü PG ne demek biliyor musun acaba. Abartılı rol yapmak. Ortada PG lik hiçbir durum yok. Ayriyetten bunnyhopping yaparak koşmadım kanıtlayamazsın.

« Son Düzenleme: 02.04.2020 21:17 MCB16 »

#2 - 02.04.2020 21:03
Öncelikle oraya hırsızlık yapmak için girmedim ss lerde de gözüktüğü gibi mekanı incelemek için girdim. Zaten ss de gözüktüğü gibi hırsız mısın diye sorduğunda olumsuz cevap veriyorum. Sadece adam hırsızlık muhabbeti açınca rolü biraz uzatmak istedim. ( minimap de orasını sarı olarak gördüm merak ettim sunucuya yeni başladım bu sunucu ile ilgili pek birşey bilmiyorum. )

İkincisi https://i.imgyukle.com/2020/04/02/JZMNTY.png ss de gözüktüğü ben şahısla konuşurken hemen mekana başka birisi geliyor ve şahıs gelen arkdaşına beni göstererek direk "bu piç" diye hitap ediyor yani ortada bir mixing var.

Üçüncüsü PG ne demek biliyor musun acaba. Abartılı rol yapmak. Ortada PG lik hiçbir durum yok. Ayriyetten bunnyhopping yaparak koşmadım kanıtlayamazsın.

Ortada mix gibi bir olay yok, ScreenShottada göründüğü gibi biz ikindi saatlerinden bu zamana kadar pusudaydık. Hatta motorucu birliğinden şüphelendiğimizden beklemedeydik.

Kişinin OOC Yalan iftira attığına dair şikayetimi güncelliyorum.

#3 - 02.04.2020 21:05
Ben zaten orada araba ile bekliyordum, afkydım sonradan oyuna dönüş sağlayınca kişileri gördüm yanlarına gittim hızlıca.

#4 - 02.04.2020 21:12
Arkadaşlar lütfen yalan söyleyip adminleri kandırmaya çalışmayın. Ben mekana yukarıdan girdim ve girdiğimde kimse yoktu. Sadece 1 kişi afk vardı onun da olayla ilgisi yok. Ayriyetten attığınız ss saat 17:53 den kalma lütfen savunmanızı güncel kanıtlar ile destekleyiniz. Mix yapmadığınızı iddia ediyorsunuz ama Kristian isimli şahıs geldiğinde Ezra isimli kişi direk " bu piç " diye hitap ediyor çünkü IC ve OOC hariç herhangi  bir kanaldan olayı arkadaşınıza anlattınız.

#5 - 02.04.2020 21:16
Arkadaşlar lütfen yalan söyleyip adminleri kandırmaya çalışmayın. Ben mekana yukarıdan girdim ve girdiğimde kimse yoktu. Sadece 1 kişi afk vardı onun da olayla ilgisi yok. Ayriyetten attığınız ss saat 17:53 den kalma lütfen savunmanızı güncel kanıtlar ile destekleyiniz. Mix yapmadığınızı iddia ediyorsunuz ama Kristian isimli şahıs geldiğinde Ezra isimli kişi direk " bu piç " diye hitap ediyor çünkü IC ve OOC hariç herhangi  bir kanaldan olayı arkadaşınıza anlattınız.

Kişiyle OOC bir muhabbetim olsa orada o kişi ile role girmem, emoteleri verir sana brawl yapardık. Ayriyetten "Bu piç, arabaları çalıyordu." yazacakken "Bu piç." yazıp bıraktım, sebebi ise "Duvara atlamaya yeltendin, kaçacağının farkına vardım. ayriyetten "Mekana yukarıdan girmen" PG oluyor. Mekanın iki adet girişi var ikiside önünde. Senin oralardan atlayıp girmen IC olarak "sağlığına zarar verir, ayak burkulması incilmesi" gibi.

#6 - 02.04.2020 21:22

Kişiyle OOC bir muhabbetim olsa orada o kişi ile role girmem, emoteleri verir sana brawl yapardık. Ayriyetten "Bu piç, arabaları çalıyordu." yazacakken "Bu piç." yazıp bıraktım, sebebi ise "Duvara atlamaya yeltendin, kaçacağının farkına vardım. ayriyetten "Mekana yukarıdan girmen" PG oluyor. Mekanın iki adet girişi var ikiside önünde. Senin oralardan atlayıp girmen IC olarak "sağlığına zarar verir, ayak burkulması incilmesi" gibi.
nE? Mekana yukarıdan girmem PG mi oluyor yukarıdan mekana girmemi engelleyecek hiçbir güç yok ayrıca karakterim duvardan rahatlıkla zıplayacak şekilde bir vücuda sahip (ki yukarda duvar yok bile yok uydurma)

#7 - 02.04.2020 21:26

nE? Mekana yukarıdan girmem PG mi oluyor yukarıdan mekana girmemi engelleyecek hiçbir güç yok ayrıca karakterim duvardan rahatlıkla zıplayacak şekilde bir vücuda sahip (ki yukarda duvar yok bile yok uydurma)

Verdiğim emoteye uymayıp yukarı zıplaman, ve zıplayarak koşman. SS'de de göründüğü gibi ikimizin arasındaki mesafeyi zıplayarak katettin.

#8 - 02.04.2020 21:30

Verdiğim emoteye uymayıp yukarı zıplaman, ve zıplayarak koşman. SS'de de göründüğü gibi ikimizin arasındaki mesafeyi zıplayarak katettin.

İftira atma lütfen kanıtın varsa buyur birşey demeyeceğim.

#9 - 02.04.2020 22:18
Yönetici kararını bekliyorum.