Konu: [23.05.2020] Cody_Warrington,Rocky_Millard  (Okunma sayısı 290 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.05.2020 17:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @naturalbornkiller Cody_Warrington , @fjorgyn  Rocky_Millard

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:23/05/202 - 17:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Alıntı
NON RP/Retarted Roleplay

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Bir Taverna'ya rol yapmaya geliyorum. Arkadaş karakterimi ilk defa görüyor orada, hiçbir tanışıklığı olmamasına rağmen direk rahatsız edecek şekilde "Cinsiyetin ne?" gibi bir söylemde bulunuyor. Sunucu Politikalarının 8. Maddesinde yazdığı gibi "Karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir." Aktif rol ortamında karakterime direk rahatsız edici bir söylem söyleyerek mantıksız rol sergiliyor. Gerçek hayatta topluluk arasında bir insana direk "Cinsiyetin ne?" demek mantıksız ve rahatsız edici bir söylem olur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

-

Ek açıklamalar(varsa):Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 23.05.2020 18:45 Epheuis »

#1 - 23.05.2020 18:13
Alıntı yapılan: Naturalbornkiller
sürekli roleplay adında bir kural var, şikayet bu kadar seviyorsan bunu da biliyor olmalısın, böyle bir model seçersen böyle şeylere hazırlıklı olman gerek. Karşı taraf izni gerektiren rollerde cinsiyet sormak gibi bir madde göremiyorum. Gerçek hayatta saçı uzun olan bir kişi olarak defalarca cinsiyeti ne sorusuna maruz kaldım, bu olabilecek bir şey. Çok rahatsız olduysan benim gerçek hayatta yaptığım gibi tepki koyacaksın. İyi roller.

#2 - 23.05.2020 18:19
Alıntı yapılan: Naturalbornkiller
sürekli roleplay adında bir kural var, şikayet bu kadar seviyorsan bunu da biliyor olmalısın, böyle bir model seçersen böyle şeylere hazırlıklı olman gerek. Karşı taraf izni gerektiren rollerde cinsiyet sormak gibi bir madde göremiyorum. Gerçek hayatta saçı uzun olan bir kişi olarak defalarca cinsiyeti ne sorusuna maruz kaldım, bu olabilecek bir şey. Çok rahatsız olduysan benim gerçek hayatta yaptığım gibi tepki koyacaksın. İyi roller.

Orada bunu diyebileceğin için belirterek gösterdim. Üstüne "Yapılan ihlalleri açıklayın:"'da yazdım. "Karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir." Birdaha belirtiyorum. Direk tanımadığın insanın yüzün gelip ismini sormadam birşey yapmadan "Cinsiyetin ne?" tarzında saçma saçma sorular soruyorsun buda insana rahatsızlık veriyor. Modele geliceksek hiçbir sıkıntısı yok o kadar insan gayet ERKEK olduğumu anlayabilirken bir tek sende pürüzlük çıkıyor  :D Forum profiline baktığımda uyarı seviyenin 100 olduğun gördüm ondan dolayı daha fazla birşeyler yazmaya gerek duymuyorum. Yetkili kararına kalmış..

#3 - 23.05.2020 18:44
Rocky_Millard @fjorgyn 'de eklemeyı unutmuşum, güncellendi.

#4 - 23.05.2020 18:59
Yaptığımız rolde taciz tecavüz göremiyorum. Keşke rolü görmezden gelmeyip bizimle rol yapmaya devam etseydin. İyi forumlar dilerim.

#5 - 23.05.2020 19:04
IC olarak umursamadım ve ardından oradan uzaklaştım. Saçma ve rahatsız edici bir davranış sergilediğinizin arkasındayım ama dediğim gibi yetkiliye kalmış.

#6 - 23.05.2020 19:08
Ben sana /do'dan sorular sordum elimde ss yok atamayacağım ama, direk refuse rp yapıp koşarak arabana bindin. Ayrıca birlik yetkilisi olarak yazdığın iletide susturma aldığından bahsetmişsin @naturalbornkiller 'ın bu şikayetle susturma almasının ne alakası var acaba öğrenebilir miyim?

#7 - 23.05.2020 19:10
Ben sana /do'dan sorular sordum elimde ss yok atamayacağım ama, direk refuse rp yapıp koşarak arabana bindin. Ayrıca birlik yetkilisi olarak yazdığın iletide susturma aldığından bahsetmişsin @naturalbornkiller 'ın bu şikayetle susturma almasının ne alakası var acaba öğrenebilir miyim?

Aracıma binmeden önce /do'dan gerekli cevabı verdim, chatlog kontrolü yaptırabilirsin. @naturalbornkiller 'ın susturulmasınında olayı, rahatlıkla cevap veremediği için daha fazla birşeyler yazmak istememden dolayı böyle birşey dedim.
« Son Düzenleme: 23.05.2020 19:13 Epheuis »

#8 - 23.05.2020 19:14
Bu kadar ufak bir mevzu için chatlog kontrol yaptırmaya gerek yok sanıyorum, yetkililerin daha önemli işleri var. Biz kararı bekleyeceğiz, teşekkürler.

#9 - 23.05.2020 20:00
Rolde bir sorun yok.