Konu: Josef Bernucci - Aleandro Russo - B bölme & Brawl kural ihlali  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2020 05:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josef Bernucci - Aleandro Russo @

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leroy Marshall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/05/2020 4.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle buluştum ve bana şiddet uyguladı.Küfürleştik ve ardından tokat vurdum ve bagaja giderek aracından silah cıkardı bende yumrukla yere düşürdüm.O arada arkadaşları daldı ve beni düşürmeye çalıştı.Ardından yere düştüklerinde b den şikayet  şikayet diye yazdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/RoSvZS   https://hizliresim.com/el3Cy0    https://hizliresim.com/a2BZ7T

Ek açıklamalar(varsa): Rollerin geri alınmasını istiyorum

« Son Düzenleme: 21.05.2020 05:17 crnqu »

#1 - 21.05.2020 05:17
Evet kendisine silah çekilmiş olmasına karşı Fear rp yapmayarak yumrukla karşılık verdiğini görebilirsiniz.

#2 - 21.05.2020 05:19
Kişiyi ondan öncede zaten yumrukluyordum aldıkdan sonrada yerde dövmeye başladım...

Eğer itirazınız varsa ss'lerinizi atın lütfen.

#3 - 21.05.2020 05:22
Şahıs bana sadece bir tokat attı. Sonra vurmayı bıraktı. Aracıma yöneldim ve silahımı çıkarttım. Silahı görmesine rağmen ve ateş etmememe rağmen Fear rp yapması gerekirken kendisi yumrukla saldırmaya devam etti. Uzakta duran arkadaşı (Leroy Marshall) emote vermeden gelip arkadan bana saldırdı.

#4 - 21.05.2020 05:23

Şikayetçi şahısın bana karşı emote kullanmadan saldırmasını görebilirsiniz yukarıdaki ss'lerden IC adı Leroy Marshall olan kişi de emote vermeden saldırdı fakat ss'de gözükmemektedir.Ss'ler çekildiği gibi atılmıştır hiçbir oynama yapılmamıştır.

#5 - 21.05.2020 05:24
Tok attım evet sonra başında bekledim..
Silahını bagajından aldıkdan sonra vurmaya devam ettim

#6 - 21.05.2020 05:28
Elinde silah olan birine şahsın yumrukla saldırma olayını bir türlü aklım almıyor. Kendisi de itiraf ediyor zaten görüldüğü üzere. Şahısla iki gündür Ic olarak problemlerimiz var. Ayrıca şahsın legal bir karakter olduğunu ve illegal bir karaktere karşı nasıl rol yapacağını da bilmediğini düşünüyorum. Bu olayların iki gündür devam etmesi bunun OOC kin olduğunu düşündürmeye başladı. Gereken incelemenin yapılmasını rica ediyorum.

#7 - 21.05.2020 05:29
Tartışmaya dönüşmemesi için kilit. İncelenecek.

#8 - 21.05.2020 05:38
Josef Bernucci Sürekli Roleplay,
Aleandro Russo silahı ateşlememiş, korkutmak için almış ve önceden yaşanan birtakım şeyler varmış (özel mesaj ile belirtildi, şikayet yeniden değerlendirildi). Sorun yok.
Mia Pand Fear RP,
Leroy Marshall için yetersiz kanıt.

Ayrıca, bu tarz rollere bir son verin. İki taraf da kendi hatalarını düzeltsin. Silah çeken kişiye yumruk atılması Fear RP ihlalini doğurmuş. Silah ateşlenmemiş, o açıdan sorun yok. Karakterler cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 21.05.2020 06:25 Heavenly »