Konu: Mafia Serisi Definitive  (Okunma sayısı 237 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2020 19:47
Mafya serisinin üç oyununa da güncelleme geldi, bilenler vardır elbet. Çok ön yargılı yaklaşıldığını düşünüyorum. Yani 8gb'lık bir oyunu 40gb yaptıklarını düşünmüyordum ilk gördüğümde ama yine de çok daha hoş olmuş Mafia II. Mafia III ne yapılırsa yapılsın güzel bir oyun olamaz fakat benim en büyük umudum Mafia, oyuna günümüzde yapılacak en ufak dokunuş mükemmeliyeti getirecektir. Tabi onların dosya boyutunu bilmeden konuşuyorum. Şuanlık sadece Mafia II'yi oynama şansım var. Denedikten sonra tekrar görüşümü güncellerim.

Siz de görüşünüzü belirtin bakalım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.05.2020 20:13
Az oynamadım Mafia II'yi internet kafede..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.05.2020 20:14
Harika haber. 2 ve 3'e de aynı olay yapılmış ama bence çok da farketmeyecektir grafik ve oynanış açısından. Hele ki 3, VR olsa bile oynanmayacak türde kötü bir Mafia oyunuydu. Mafia: the City of Lost Heaven'ı yeni grafiklerle ve yeni motorla oynamak çok farklı hissettirecek. 9-10 yaşlarındayken kuzenime gidip oynamasını seyrederdim. Şimdi telefonda tekrar konuştuk, aynı olayı küçük çocuklar gibi "bir bölüm sen bir bölüm ben" tarzında oynamaya karar verdik.

Şöyle bir benzer-karşılaştırma yapılmış. Hikayeye dokunmadıkları sürece sorun yok gibi görünüyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 21.05.2020 02:55
Mafia 2 kütüphaneme eklenmiş fakat indirip oynamadım. Texture ve silah sesleri dışında pek bir fark yok ve oyun 44 GB. Orjinali yeğlerim. 3 zaten kepazelik. Birinci oyunu remake yapan ekip de üçüncü oyunu yapan ekip olduğu için aşırı umutlu değilim fakat böyle efsane bir oyunun kötü olacağını da sanmam. Zaten gariban bilgisayarım da bu oyunu açmaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 21.05.2020 02:59
mafia remake diyebiliriz bütün serilerini severek oynadığım oyun serisidir sıkılmadan oynarım ve btiririm mafia 3 o kadar guzel olmasada
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 21.05.2020 08:35
Serinin ilk oyunu ve ikinci oyunu benim top 10 listemde bulunan oyunlardır. Birinci oyunun gerçekçiliği ve hikayesi ikinci oyunun ise Mafya havasını iyice yansıtması ve o havayı iyice yedirmesi efsane. Üçüncü oyuna diyebilecek bir şeyim yok bir firma bir b*ku bu kadar güzel şekillendirebilirdi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 21.05.2020 10:51
Harika haber. 2 ve 3'e de aynı olay yapılmış ama bence çok da farketmeyecektir grafik ve oynanış açısından. Hele ki 3, VR olsa bile oynanmayacak türde kötü bir Mafia oyunuydu. Mafia: the City of Lost Heaven'ı yeni grafiklerle ve yeni motorla oynamak çok farklı hissettirecek. 9-10 yaşlarındayken kuzenime gidip oynamasını seyrederdim. Şimdi telefonda tekrar konuştuk, aynı olayı küçük çocuklar gibi "bir bölüm sen bir bölüm ben" tarzında oynamaya karar verdik.

Şöyle bir benzer-karşılaştırma yapılmış. Hikayeye dokunmadıkları sürece sorun yok gibi görünüyor.

Biz de abimle bir saat o bir saat ben şeklinde bitirmiştik ilk defa. Üç hakkında dediklerine ben de katılıyorum fakat ikinin grafik konusunda fark yaptığını düşünüyorum. Dediğim gibi benim de en büyük umudum serinin birinci oyunu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 18.06.2020 12:53
En iyi serisi Mafia II tartışmasız, hem hikayesel olarak hem oynanış tarzı muazzam severek bitirdiğim oyunlardan  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 26.06.2020 11:12
En iyi serisi Mafia II tartışmasız, hem hikayesel olarak hem oynanış tarzı muazzam severek bitirdiğim oyunlardan  :o
Cidden tartışmasız Mafia ll arkadaşında dediği gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok