Konu: Robert_Crocetti,Gustavo_Lincoln emotesiz vurmak,saçma rol  (Okunma sayısı 73 defa)

#0 - 18.05.2020 19:57
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: şahıslar geldi silah sordu yok dedim sonra etrafımda motorla tur attılar gitsenize dedim sonra saldırmaya başladılar  emote bile vermediler biri motorla ezmeye çalışıyo

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cidden bilerek saldırdılar amaçları yok ceza almalarını talep ediyorum.

#1 - 18.05.2020 22:32
Öncelikle merhaba.Idlewood'da arkadaşım ve ben dolaşıyorken, etrafa uzi var şeklinde konuşuyordun, kişiler silah sordu demişsin anlayamadım?Silah istiyoruz diye bir muhabbet biz açmadık.Bizde sana senin uzi muhabbetinden sonra amatörce hareket ettiğini söyledik ve bundan dolayı sözlü bir münakaşaya girdik ve IC karşılıklı küfürleşmeler oldu.Akabinde olay yerinin gerçekleştiği yerde karşılaştık, olayın öncesindeki SS'leride atarak şeffaf bir şikayet oluşturmanı dilerdim.Olayın sonunu atmışsın.Nereden çıktığı belli olmayan sopa ile arkadaşım ve bana vurmaya başladın, onların SS'lerini koysaydın keşke, ondan öncesinde de yumruklu bir kavga söz konusu.Loglar incelendiğinde de anlaşılacaktır ki yumruk atan ilk sendin biz değil.Bizim bir sivil polis, bir muhbir olmadığımız nereden belli?Silah satmak isteyen bir kişi IC olarak güvendiği kanallara haber vererek alıcı arasa daha sağlıklı olmaz mı?Reelde biri, her önüne gelen tanımadığı insana silah ister misin gibisinden bir muhabbette bulunur mu?Son olarak konuyu toparlamak gerekirse, Idlewood'da karşılıklı küfürleşmemiz neticesinde bu rol şekillendi, sen olayın sonunu SS atmışsın.Olayın öncesinde emotesiz, bir anda elinde beliren bir sopa vardı ve bize bu sopa ile vurdun, ondan öncesinde de yumruk ile bir temas söz konusu...
« Son Düzenleme: 18.05.2020 22:43 MilliFelaket »

#2 - 18.05.2020 22:50
Joe, sende de bir sopa görüyor, sopa için emoteunu göremiyorum. Bu olaydan önce elindeyse de tekrar emote vermen gerekirdi. "Loser" tarzı söylemlerinle iğnelediğini de söyleyebilirim. Karşılıklı kışkırtmalardan dolayı çıkmış bir kavgaya benziyor. Her iki taraf da kendinde gördüğü hataları tekrarlamasın arkadaşlar, buraya kadar gelmesine hiç gerek yok.