Konu: -_-"Semion_Kleiman - Sergey_Kleiman - Ivan_Kleiman - Kalashnikov_Schwanhild"-_-  (Okunma sayısı 307 defa)

#10 - 18.05.2020 14:51
Arkadaşlar ben size bu yazıyı okumayın diye demiyorum ben Vice Roleplay'da 2019'da açıldığından beri varım,bu servere çektiğim adam sayılarını sayarsam isterseniz karşılaştıralım onu geçtim benim bu ramazan ayında bu kadar zamanımı çalıp 48 dakikalık bi şikayet videosu hazırlatıyorsanız ben değil sizin düşünmeniz lazım 2 yılda nereden baksan 5 tane şikayet ya açmışımdır ya açmamışımdır ama sizin yaptığınz olaylar bizde rol zevki bırakmadı ben emek verip o kadar yazı yazıp videoyu kesip birleştiriyorsam sende izlemek ve okumak zorundasın,gerekli savunmanı yap kenarıya çekilip izlersiniz..Benim elimde bu videoların ön ve arka kısmıda var isterseniz hepsini atabilirim ama yüklemem zor olur 7-8 saat bir videoyu..cj-cr bir hareket yapan demişsiniz eğer bir kanıtın varsa şikayet açabilirsin ben tüm benliğim ile savunmamı yapar gerekli savunmayıda yaparım eğer öyle bir hareket yaptıysam,burada kimseye kin beslediğim yok rol içi rol dışı diye bir şey var seni tanımam etmem neden sana kin besliyeyim,Şikayetin altına sw ye çağırdığın adamlar kaç diye sormadık sana savunmanı yapıp gidebilirsin zaten gerekli adamı getirirsen dc den belirt sana viceCoin verirler..Ben bu videonun renderini 2 gündür bekliyorum karşılıklı açılmış bir şikayet değil ilk videonun çekildiği saat ve tarihte belli onlarıda atabilirim,sizden önce şikayeti açamadım çünkü böylesine troll yapan kişilerin bu serverde oynamasını hoş bulmuyorum,Sana gb içinde herhangi bir dokunma ya da saldırı söz konusu değil sözlü tartışma yapıyoruz,zaten biz küfür edince agresif rol sen gelip kızların arkasına geçip ah,oh yazınca normal rol oluyor öyle değil mi?Bu oyunu ister 24 saat oynar ister 1 asat oynarım buna sen kimsinde laf ediyorsun kimin ne kadar oynadığına? Gereğinin yapılacağını biliyorum zaten daha fazla kirletmeye gerek yok şikayeti gerekli savunmanızı yapıp kenara çekilirsiniz.. İyi Forumlar  :)

#11 - 18.05.2020 20:01
Yazıyı okumadım bile, çünkü düşmanlık yapan ooc kin besleyen, sürekli cj-cr-hakaret yapanlar sizlersiniz. Ama biz ss yada video alıpta şikayetçi olma taraftarı değiliz.
Biz bu oyunu zevk için oynuyoruz yaşlarımız 22'nin üzerinde olgun kişileriz, bu kadar yazı yazdığından anladığım kadarıyla bize fazla kinlenmişsin ve hayatındaki tek amacın samp oynayarak geçirmek.
Şikayette bir ihlal göremedim, ama arkadaşın içi rahatlıcaksa bize yinede ceza verebilirsin sorun yok.
Her hangi bir troll amacımız yoktur, aksine swye her geçen gün faydamız dokunuyor, swye arkadaşlarım arasından ilk ben başladım daha sonra onları başlattım, ve çeşitli yerlerde sunucuyu tanıtarak daha fazla oyuncu kazandırmaya çalışıyorum.
Çünkü bu sunucu gerçekten iyi yerlerde olmayı hak ediyor..

Dostum oyun muhabbetinden çıktı artık sen alttan alttan laf sokarak bizi kışkırtmaya çalışıyorsun bu yok hayattaki amaç samp oynamakmış falan zaman geçiriyor burada herkes ha için rahatlayacaksa söyliyeyim ben uçak bakım okuyorum daha ömründe adını duymadığın mesleği yani, bana a sosyal diyenlerede ağzımla gülüyorum kin'e gerek yok :) oyuna kaç kişi çektiğin değil bizde arkadaşlarım ile toplasan bu serverde en az 12 kişiyiz fakat mix yapalım bir birlik kurup gbi sığınıp mafya olalım demiyoruz farklı farklı birliklerde çoğu kişi bende artık sivil rolü yapıyorum, forumu kirletmeyin lütfen gerisine admin karar versin, senin bu yazıları okumaman üşenmenden değil yiyeceğin ceza'dan korkmandandır.

#12 - 19.05.2020 14:45
Yiyeceğim cezadan neden korkayım güzel kardeşim? Hatam varsa cezamı çekmeye razıyım, ama bir hatam yok,yinede içiniz rahat edecekse beni hapse atabilirler sorun yok.

#13 - 19.05.2020 15:09
Yiyeceğim cezadan neden korkayım güzel kardeşim? Hatam varsa cezamı çekmeye razıyım, ama bir hatam yok,yinede içiniz rahat edecekse beni hapse atabilirler sorun yok.

İçimiz rahat etcek sunucudan yasaklanırsan madem öyle diyorsunuz sözünüzün arkasında durup ck talebi oluşturun ya da yapamayacağınız şeyleri konuşmayın lütfen. :)  8)

#14 - 19.05.2020 19:30
Sunucudan yasaklanıp yasaklanmıyacağıma sen karar veremezsin güzel kardeşim benim, bu şikayet olaylarına bu kadar kafanı yorma oynadığın oyundan zevk almaya bak...

#15 - 19.05.2020 20:53
Sunucudan yasaklanıp yasaklanmıyacağıma sen karar veremezsin güzel kardeşim benim, bu şikayet olaylarına bu kadar kafanı yorma oynadığın oyundan zevk almaya bak...

Sen varken zevk yaşanmıyor öylece balık tutmaya geliyorum ve bir bakıyorum biri cj yapıp motorumu denize atıyor bence zevksiz bunlardan eğleniyorsan önerim freeroam. konu kirletmeyelim artık yeter bence.

#16 - 20.05.2020 10:44
Selam, balıkçıda bu olaya bende birkaç kez şahit oldum, Kalashnikov_Schwanhild anlaşılan trollemeye devam etmiş. İyi roller.

#17 - 20.05.2020 23:44
@Tapper bende seni balıkçıda hile açıp uçarken gördüm dersem olmaz demi, buraya somut kanıt lazım.

#18 - 21.05.2020 01:56
Üzgünüm, 47 dakikalık videoyu izleyemem. Loglar/Discord da kanıt niteliği taşımaz. Ekran görüntülerini iletimin ardından gönderin. Tek tek, "bu, bu" şeklinde başlarına yazın.

#19 - 21.05.2020 08:19
47 dakikalık videoyu izledim.

Kalashnikov Schwanhild, Retarded RP kuralı kapsamında cezalandırılacak (June Walker'in arkasından balık tutması, uyarıya rağmen sürdürmesi).

Alber Schmind, güvenli bölgede aşırı agresif rol sergilediği için Güvenli Bölge İhlali kuralı kapsamında cezalandırılacak. Haklı olsan bile bu durumdan dolayı haksız duruma düşmüşsün. Ayrıca arkadaşlarını toplaman, karşı kişiyi hedef göstermen de aynı şekilde. Güvenli Bölge orası arkadaşlar. İhlale ihlalle karşılık vermişsiniz gibi görünüyor. Devamında kişiler yaralı durumundan çıkınca dahi tekrar vuruyorsun. Bunu da uyarı olarak say. Aktif rol ortamını da böldüğün için cezalandırılıyorsun.

Semion ve Sergey doğal olarak arkadaşlarının yanında durmuş, sizin de yaptığınız gibi. Semion araç ile bir kere çarpmış, bir kere olduğu için sorun yok. Semion emoteları takip etmeyip araca binmediği için cezalandırılacak.

Ivan Kleiman CJ'den cezalandırılmış.

Hatanın büyük çoğunluğu sizde. Her şey Kalashnikov Schwanhild yüzünden olmuş anlaşılan. Yapacağınız şey sadece şikayet açmaktı, ihlale ihlalle karşılık vermek değil. Aynı cezayı almış oldunuz bir nevi. Ayrıca, aranızdaki tartışma ve kavgaya son verin.
« Son Düzenleme: 21.05.2020 19:25 Heavenly »