Konu: Boris Pavlovich  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2020 00:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Boris_Pavlovich @Cowboy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @CAPONE @miNO

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Üç kere mermi isabetine rağmen en ufak can kaybı olmamıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 18.05.2020 02:58 Massigo »

#1 - 18.05.2020 01:51
Adama hileden şikayet açıyorsun, kendin videoda hile kullanıyorsun?  :D   Emin ol sadece canı gitmeyen Boris Pavlovich değil, benim görüşüm sunucunun sisteminde olan bir can gitmeme mantığının oluşması. Elimde sizin ekibinizin canlarının gitmediğine dair kanıtlar mevcut. Dostum videoyu render yaptığında detaylıca inceleyip burada paylaşırım. Onun dışında ilk başta bahsettiğim gibi Shotgun model silah ile ateş açıyorsun crosshairin büyük olması lazım, seninki ise küçük. Spread hilesi kullandığın belli aşağıda bulunan kanıtlara bakıp videoyu izlerseniz anlarsınız.

« Son Düzenleme: 18.05.2020 02:08 feller »

#2 - 18.05.2020 02:05
Sunucu sisteminde olan bir sorun. Zaman kaybetmeden 0:43 aç ve Battaglia'nın can barına odaklan. Battaglia'ya sıkarken aynı sorun var. Hile mile değilim, pm den hilesin sen diyip sonuna gülme ifadesi atma artık.

#3 - 18.05.2020 02:13
Adama hileden şikayet açıyorsun, kendin videoda hile kullanıyorsun?  :D   Emin ol sadece canı gitmeyen Boris Pavlovich değil, benim görüşüm sunucunun sisteminde olan bir can gitmeme mantığının oluşması. Elimde sizin ekibinizin canlarının gitmediğine dair kanıtlar mevcut. Dostum videoyu render yaptığında detaylıca inceleyip burada paylaşırım. Onun dışında ilk başta bahsettiğim gibi Shotgun model silah ile ateş açıyorsun crosshairin büyük olması lazım, seninki ise küçük. Spread hilesi kullandığın belli aşağıda bulunan kanıtlara bakıp videoyu izlerseniz anlarsınız.

Bir önce ki şikayet sonucuna bakar mısın? crosshairin öyle olmasının sebebi add-on diye düşünüyorum bir sürü modum var hangisi hangisine bağlı hiç bi fikrim yok .d

Sunucu sisteminde olan bir sorun. Zaman kaybetmeden 0:43 aç ve Battaglia'nın can barına odaklan. Battaglia'ya sıkarken aynı sorun var. Hile mile değilim, pm den hilesin sen diyip sonuna gülme ifadesi atma artık.

Savunma bu kadarsa admin kararına bırakalım.

#4 - 18.05.2020 02:14
Mermiler sekmiyor?  :D

#5 - 18.05.2020 02:29
Mermiler sekmiyor?  :D

videoyu iyi izle kanka .d bullethole modu belli ediyor sekmeme olmadığını .d

1- belli ettiği yer videoda kaçan willard galiba markası o araca sıkarken mermilerin nasıl saçma şekilde gittiği görünüyor.
2- Boris ölmüyorken, bir mermim arkasında ki duvara gidiyor ve duvarda saçma şekilde duruyor, dikkatli izleyerek savunma yap diyeceğim de kovboydan çok sen açıklama yapıyorsun bırakta o konuşsun biraz, şikayeti ona açtım.

... şikayeti amacından da çok çıkarmayalım.

#6 - 18.05.2020 02:48
Kusura bakmada bu bildiğin moduyla falan alakası yok. Adını vermek istemediğim başka sunucularda yıllar önce bizde böyle zıkkımlar kullandık, bildiğin spread bu.

#7 - 18.05.2020 02:52
Kusura bakmada bu bildiğin moduyla falan alakası yok. Adını vermek istemediğim başka sunucularda yıllar önce bizde böyle zıkkımlar kullandık, bildiğin spread bu.

offfffffff  her şeyi açıklıyorum inadına bana ne yaptığını söylüyorsun.Ben sana ne yaptığını sormadım, yanıtlarımı okumadan cevap veriyorsun, susar mısın artık? şikayetim sana değil.Elinde ne kadar video varsa hepsini kullanabilirsin, bir sorun bulunursa BAN yeriz.
Alıntı
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=80460.0

#8 - 18.05.2020 02:55
@feller Hile diye konuşup duruyorsunda,aynı şikayet sizin müttefiklerinize açıldı @Allen Adlı adminin verdiği yanıtı aşaşğıya bırakıyorum,şikayet sana mı açıldı

kardeşim,şikayet açılan kişiden daha çok sen konuşuyosun? Bırak şikayet kime açıldıysa yapsın savunmasını admin gelir kararı verir olay

biter.Gelip burada konuyu saptırmaya çalışıyorsun,her şikayette aynı şeyi yapıp duruyorsunuz.Bırakın admin karar verir.Senin atlamana gerek yok

yani dostum. @feller

Tekrardan da söylüyorum,buradan @Massigo'ya hilesin diyip duracağına,git şikayet aç.Burada istediğin kadar Massigo'ya hilesin de,bir faydası yok yani  :-X

İlgili konu başlığı; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=80460.0
« Son Düzenleme: 18.05.2020 03:00 CAPONE »

#9 - 18.05.2020 03:00
@feller Hile diye konuşup duruyorsunda,aynı şikayet sizin müttefiklerinize açıldı @Allen Adlı adminin verdiği yanıtı aşaşğıya bırakıyorum,şikayet sana mı açıldı

kardeşim,şikayet açılan kişiden daha çok sen konuşuyosun? Bırak şikayet kime açıldıysa yapsın savunmasını admin gelir kararı verir olay

biter.Gelip burada konuyu saptırmaya çalışıyorsun,her şikayette aynı şeyi yapıp duruyorsunuz.Bırakın admin karar verir.Senin atlamana gerek yok

yani dostum. @feller

Tekrardan da söylüyorum,buradan @Massigo'ya hilesin diyip duracağına,git şikayet aç.Burada istediğin kadar Massigo'ya hilesin de,bir faydası yok yani  :-X

İlgili konu başlığı; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=80460.0

Birlik üyem olduğu için olabilir mi?