Konu: [15.05.2020] Souza Devils- Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2020 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Souza Devils @ThrottleStop

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Damon Tyler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2020 17:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Souza Devils isimli arkadaş ile daha önce ıc husumetimiz oldu.Prisonda arkadaşlarım ile rol yaparken /ame'den adama saldırır emotesi ile bana vurmayı başladı. Sslerde gözüktüğü gibi emotemi veriyorum şahsı yere düşürüyorum ve /q atıyor. Arkadaş yerdeyken ss alamadım emotesinide /ame'den verdiği için gözükmüyor. Emotemi vermemin ardından arkadaşın /q atması herşeyi ortaya döküyor.  Damon Tyler isimli arkadaş /b'den aktif rolde /q attı diye belirtiyor. Oyuna girip çıktığımızda canımız yarı olarak ayakta doğuyoruz, arkadaş hemen ardından oyuna girmiş ve üzerime koşmuş ben o sırada şikayet ile uğraşıyordum bunu prisonda bulunan bir arkadaş söyledi..Arkadaş ben kimseye vurmadım diyecektir /ame'den verdiği için emotesi gözükmedi. Herşey ortada yinede loglardan bakılabilir. Damon Tyler isimli arkadaşa ulaşmaya çalışacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 15.05.2020 18:52
Kişiyle role girdiğimize dair bir kanıt göremiyorum ben? Sadece chatlog'a yansayan /q ss'i bulunmakta.

#2 - 15.05.2020 18:54
Kişiyle role girdiğimize dair bir kanıt göremiyorum ben? Sadece chatlog'a yansayan /q ss'i bulunmakta.

Kendini kandırmaya devam et. Emoteni /ame'den verdiğini belirttim.Loglardan bakılma şansı varsa herşey ortaya çıkacak.Attıklarım fazlasıyla yeterli.
« Son Düzenleme: 15.05.2020 18:57 GokhaNN »

#3 - 15.05.2020 18:55
Yanlız burada /ame den verdiğimin dahi kanıdı bulunmamakta? .d?

#4 - 15.05.2020 18:57

Kardeşim, hatanı kabul etsen bence iyi olur. Yaptığın ihlal şu anda "Aktif rolde /q" atmakla kalmayacak "OOC yalan"a da dahil olacak. Gözümün önünde, brawl atıyordunuz. Miroslav adlı karakter seni yere düşürdü, yaralı rolüne girmemek için /q attın.

Şahitliğimi onaylıyorum.

İyi forumlar dilerim.

#5 - 15.05.2020 18:59
Bana somut şahitliklerle vs. gelmeyin. Kanıt atmanızı istiyorum sadece, kanıt atın. OOC yalan gibi bir kural ihlali bulunmamakta sunucu içerisinde bir göz atmanızı öneririm. Ayrıca yaralı rolü gibi bir şey söz konusu değil, kişiyle role dahi girmedim ben.

#6 - 15.05.2020 22:34
Şikayetlerin bulunduğu sayfada adına açılmış beş şikayet olması yaptığın rolü açıklıyor .d

#7 - 16.05.2020 00:03
Rolümü aşağılama hakkın bulunmuyor üzerime açılan şikayetlerden yola çıkarak, Üslup üzerinden cezalandırılmasını talep ediyorum.

#8 - 16.05.2020 03:58
Rolümü aşağılama hakkın bulunmuyor üzerime açılan şikayetlerden yola çıkarak, Üslup üzerinden cezalandırılmasını talep ediyorum.
Ben yaptığın rollerden bahsediyorum iyi veya kötü olduğunu söylemedim. İyi veya kötü olduğunu düşünmek senin kararın ;)

#9 - 16.05.2020 16:30
Souza Devils(yeni karakteri) cezalandırılacak. Hatanızı kabul etmeyi öğrenmeniz gerekiyor, inkar etmeniz bir şeyi değiştirmedi.