Konu: [15.05.2020] Souza_Devils  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2020 18:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Souza Devils @ThrottleStop

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ray ile dün olan bir münakaşamız vardı, beni dövmüşlerdi. Bugün 18.30 sularında Prison'da tek başına gördüm baktım, kişiyle kavga edecektim /do kanalından 1-1 Brawl Rolü İzni istedim ve verdi. Daha sonrasında koğuşuma doğru giderken Souza Devils adlı karakter bana doğru yaklaştı "Hey" diye seslendi daha sonra kişiye 1-1 brawl attığımızı söyledim fakat /ame'den emote verip saldırmaya başladı. PM attığımda ise Sürekli RP yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
 Ray 1-1 brawl rol izni görüntüsü

Ray'ın dayak yediği ve saate ait görüntü ;
Souza adlı kişinin bana saldırmaya başladığı an ve saati görüntüsü

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bu tür rollere girişemeyeceğinden dolayı ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 15.05.2020 18:49
Öncelikle şunu belirteyim Ray ile arkadaş olmuş bulunmaktayız, yerde görünce onu gördüm sen onu düşürmüş, küfür ediyordun.. Daha sonrasında arkandan gelip "Hey" diye size hitap ettiğimde direk "Ne var?" gibi agresif bir tavır ile karşı karşıya kaldım. Daha sonrasında kişinin arkadaşımı düşürdüğü için kişiye saldırdım. 1-1 Brawl rolü izni gibi bir izin söz konusu olamaz, Brawl rolü iki birlik arasında yapılan roldür. Ortada birlik yok. Ayrıca kişi düştüğünde PM'den sürekli olarak mesaj atarak Sürekli Roleplay İhlali yapmaya devam etti. Sürekli Roleplay İhlali sebebiyle cezalandırılmasını istiyorum.

Yapılan ihlali NON-RP olarak değerlendirmişsiniz ne alaka hiçbir şey anlamadım, saçma bir şikayet olmuş kısacası.

#2 - 15.05.2020 18:54
"Ne var?" sözcüğü sana ne kadar agresif geldi, ayrıca sence bu normal değil mi Prison rollerindeyiz, mantık çerçevesinde bakarsan anlarsın dostum neyin ne olduğunu.

"/do Ray 1-1 brawl izni" diye bir emote var farkındaysan adamla münakaşa rollerine 1-1 olarak devam etmek için verilen bir emote.

"Sürekli Roleplay" demişsin, onuda şöyle açıklayayım Prison geneli büyük bir alan bu yüzden emote'yi göremeyebileceğini düşündüğüm için /pm araclığı ile sana söyledim olağan rolüme sonrasında devam ettim.

Alıntı
- Hapishanede hiçbir birlik yönetim izni olmadan birlik savaşı çıkaramaz.
Bunuda böyle bırakıyorum. Birlik falan demişsin Brawl için fakat o öyle değil :)
« Son Düzenleme: 15.05.2020 18:57 Jacker »

#3 - 15.05.2020 18:56
Brawl rolü iki birlik arasında gerçekleşir, 1-1 Brawl rolü izni gibisinden bir izin mevcut değil sunucu içerisinde vs.. İzin gerektiren roller bölümüne bakmanızı öneririm. Ayrıca seni arkadaşımın yanında arkadaşıma küfür ederken, döverken görüpte saldırmamam çok saçma olurdu.

#4 - 15.05.2020 18:58
Vice Prison Kurallarını incelemeni öneririm. Birlik savaşına doğru sürükler çünkü bu yaptığın hamle olayı :)

Hapishanede hiçbir birlik yönetim izni olmadan birlik savaşı çıkaramaz.

#5 - 15.05.2020 19:01
Vice Prison kurallarını defalarca okuyup geldim zaten, Birliğim yok birlik savaşına gideceğini zannetmiyorum. Brawl rolü dediğiniz iki birlik arasında olur, burada iki birlik mevcut değil. Aldığınız izin, izin gerektiren bir rol değil ayrıca.

#6 - 15.05.2020 19:05
Senin olmayabilir ama arkadaşın olan Ray Livingston bir birliğe dahil. Bu yaptığın şey için arkadaşından izin aldım ben Brawl rolleri genel olarak izin istemiyor evet ama 1-1 rol için izin aldım, ne benim arkadaşlarım ne de onun arkadaşları karışsın olaya diyerekten.

Sesh Of Sinners ile aramızda bir birlik savaşını çıkmasını tetikleyebilir bu olay sonuçta onun arkadaşı olman bu gerçeği değiştirmez. Karakterim Ray'a daha da kinlenir ve dışarıya çıktığı zaman onu ve arkadaşlarına hasar verebilir.

#7 - 15.05.2020 19:06

Şunuda şöyle bırakıyorum, admin kararı bekliyorum.

#8 - 15.05.2020 19:59
Savunmamı yaptım, üzerine söz söylenebileceğini zannetmiyorum

#9 - 16.05.2020 19:50
Öncelikle brawl ile ilgili yanlış bilginizi düzelteyim. Brawl, iki tarafın da karşılıklı izinleri alarak yapılan roldür. Kelime anlamı "dövüş"tür. İki kişi aralarında brawl/dövüş yapıyor. İkincil biri olarak dahil olmamanız gerekirdi. Non-RP kuralı kapsamında cezalandırılacaksınız.