Konu: [15.05.2020] Antonio_Alvaro  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.05.2020 14:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio Alvaro @ardarive

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ted Daniels @TaylanCabul

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2020 13:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ne diyeceğimi bilemedim, Non-Rp diyorum.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Antonio ilk başta yolda giderken aracımıza çarptı, kaza rolü yapmaya çalıştığımız halde rolden kaçtı. Ardından rolde bir tartışmazlık yaşadık ve belinden sopa çıkarttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 15.05.2020 22:26 Heavenly »

#1 - 15.05.2020 16:33
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.05.2020 05:56
Olayda Gun out of ass durumu mevcut, yani herhangi bir eşyayı uygunsuz bir yerden çıkarma durumu, belli ki rol bilgisi konusunda yetersizlikten dolayı yapılmış bir hareket, olay üzerinden üç gün geçmesine rağmen herhangi bir savunma yapılmamış durumda.

Ek olarak ekran görüntüsünün de kırpılmış olması olayı bütün netliğiyle görmemizi engellemekle birlikte bize kanıt yetersizliği sunuyor, kişi emotesinden dolayı uyarılacak. K&A