Konu: [15.05.2020 - Semion_Kleiman , Ivan_Kleiman , Sergey_Kleiman] GBI  (Okunma sayısı 52 defa)

#0 - 15.05.2020 07:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Semion_Kleiman - brandon | Ivan_Kleiman - Pop^S | Sergey_Kleiman - Masdenk

Olaya dahil olan şahit karakter adı:YOK -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:15.05.2020 | 06.39 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

SPOILER: GİZLİ

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler beni döverek hapis içinde yaralıyorlar, daha sonra GASP Rolü emotesi veriyor Semion_Kleiman adlı kişi. Percy_Miller adlı helper, hapisin GBI Olduğunu bana söyledi. Kameralarımıza saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin 7. maddedeki Güvenli Bölge İhlali'nden ceza almasını talep ediyorum. -

#1 - 15.05.2020 20:12
Oyuna ekip arkadaşlarımla yeni başladık, ic olarak hapishanede kavga yaptık. kendin teke tek çıkalım diye teklif ettin, gbi olduğunu bilmiyorduk arkadaşlarım ve kendi adıma özür dilerim hapishanelerin gbi olması biraz saçma bir durum olabilir, çünkü hapishanelerde bıçaklanma ve kavga olayları çok fazla oluyor.

#2 - 15.05.2020 23:30
Kişilere olan şikayetimi geri çekiyorum K.K