| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Angeline_Charwinski @caisamaOlaya dahil olan şahit karakter adı: Calvin_Paul - @tüpnükpikiOlayın gerçekleştiği tarih ve saat:14.05.2020 22:05 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-) ORTAK NEZAKET
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI:Yönetici kararına bağlı olarak:Uyarı, kick, hapis veya yasaklama.
7-) GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
SPOILER: GÖSTER
Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla araç almak için galeriye doğru yürüyorduk.Angeline_Charwinski karakteri aracı ile üstüme çıktı.Ben de yanlışlıkla olduğunu düşünerek ne "B"'den ne de "PM" den bir şey yazmadım.Ancak Angeline Karakteri PM den bana durduk yere hakaret etmeye başladı.Soru işareti attım yanlışlıkla olabileceğini düşünerek.Ancak yapmadığım şeyleri söylemeye başladı.Aracıma vuruyorsun, araçları alıyorsun gibisinden.Bende yapmadığımı söyledim, eğer yapmışsam ve kanıdı varsa da atmasını söyledim.Kişi sanırım sinir oldu, yanımızda bir şeyler söylemeye başladı.Peki tamam gibi geçiştirici sözler söyledim. (Rol de satmıyorum araç gidin ve ardından arkamızdan küfür etmesine karşılık) Hemen ardından da oyunu alta alıp şikayet oluşturmaya başladım.Oyuna bir süreliğine bakıp geri alta inecektim Angeline karakteri Pm den neden rol yapmıyorsun gibisnden konuşmaya devam etti.Ardından arkadaşlarıyla birlikte yanımıza gelip Güvenli Bölgede bize hakaret etmeye başladılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Ek açıklamalar(varsa): Angeline karakteri daha önce bir çok kişiyi de PM den rahatsız etmiş.İlk yaptığı kural ihlali değil.Yapılan şikayetlerede üzgünüm diyerek cevaplamış ve henüz sanırım herhangi bir ceza yememiş.Umarım bu sefer de bu şekil de olmaz.
[/div]