Konu: [14.05.2020]Souza Devils @ThrottleStop PG - Refuse RP  (Okunma sayısı 170 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2020 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Souza Devils @ThrottleStop

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Laurel Lawney / Barney Allen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2020 00.01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PG - Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımızı çaldığı için polise teslim etmek için üzerine atladım. b'den güvenli bölge olduğunu söyledi ve üzerine atlamamışım gibi rol yaptı. ardından rolümü tekrarladım, do kanalından ellerini arkada bağladığımı, ellerinin üzerine oturduğumu ve kafasını yere sabitlediğimi emotelerimle birlikte gösterdim. kendisi beni yeşil dev olarak adlandırabileceğimiz hulk gibi üzerinden atıp kaçtı. rolümü reddetti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/627841929085976577/710542851431333999/sa-mp-396.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/627841929085976577/710542827037130862/sa-mp-397.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/627841929085976577/710542851385327686/sa-mp-398.png

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.05.2020 20:27
Şahitliğimi Laurel Lawney olarak onaylıyorum.

#2 - 14.05.2020 21:00
Öncelikle şunu söyleyeyim bu rolü yaptığınız alan GBİ ek olarak Legal bir oluşumda yer alıyorsunuz, İl-legal bir karakter canlandırıyorum aracınızı çalıyorum. Korku rolü yapmak yerine kahraman gibi üzerime atlayıp yakalamaya çalışıyorsunuz, sizce ne kadar realistik bu? Asıl sizin yaptığınız PG. Daha sonrasında üzerime oturuyorsunuz, ancak bu kendimi silkerek üzerimden atamayacağım anlamına gelmez. Üzerimden atma rolüm yeşil dev gibi bir rol gerektirmiyor. Dediğim gibi yaptığınız rol GBİ'de gbi ihlali yapıyorsunuz. Ek olarak Legal bir oluşumda yer alıyorsunuz, Ben İl-legal'im aracınızı çalıyorum korku rolü yapmak yerine, size zarar verebileceğimi bildiğiniz halde GBİ olduğu için zarar veremiyorum. Ve üzerime atlayıp kahraman rolü yapıyorsunuz. Bu rolü yapmadan önce Vice News'te yalnızca bir çalışan olduğunuzu aklınıza tekrar tekrar getirerek yapmanızı istiyorum. Teşekkürler.

#3 - 14.05.2020 23:16
Şahitliğimi kabul ediyorum. İyi günler.

#4 - 14.05.2020 23:20
Öncelikle şunu söyleyeyim bu rolü yaptığınız alan GBİ ek olarak Legal bir oluşumda yer alıyorsunuz, İl-legal bir karakter canlandırıyorum aracınızı çalıyorum. Korku rolü yapmak yerine kahraman gibi üzerime atlayıp yakalamaya çalışıyorsunuz, sizce ne kadar realistik bu? Asıl sizin yaptığınız PG. Daha sonrasında üzerime oturuyorsunuz, ancak bu kendimi silkerek üzerimden atamayacağım anlamına gelmez. Üzerimden atma rolüm yeşil dev gibi bir rol gerektirmiyor. Dediğim gibi yaptığınız rol GBİ'de gbi ihlali yapıyorsunuz. Ek olarak Legal bir oluşumda yer alıyorsunuz, Ben İl-legal'im aracınızı çalıyorum korku rolü yapmak yerine, size zarar verebileceğimi bildiğiniz halde GBİ olduğu için zarar veremiyorum. Ve üzerime atlayıp kahraman rolü yapıyorsunuz. Bu rolü yapmadan önce Vice News'te yalnızca bir çalışan olduğunuzu aklınıza tekrar tekrar getirerek yapmanızı istiyorum. Teşekkürler.

Merhabalar, savunmanız için teşekkür ediyorum. Öncelikle şunu belirtmeliyim, oranın GBI olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Eğer öyleyse, oradan araç çaldığınız için ekstradan ceza almanız gerekiyor. İkinci olarak, senden korkmamı gerektirecek bir durum yok. Senden daha güçlüyüm. Sayıca senden üstünüz ve ellerin arkada bağlı, yüzün yere bastırılı halde iken yaptığınız davranışı hoş bulmuyorum. Üçüncü olarak, Vice News'de bir çalışan olmam, kavgaya giremeyeceğim, vurulmayacağım anlamına gelmez. İl-legal olduğunuz için bizden üstün değilsiniz. Hiç bir il-legal oluşumda bulunmuyorsunuz. Teşekkür ederim.

#5 - 14.05.2020 23:29
GBİ'de böyle bir rol sergilemeniz başlı başına yanlı, daha sonrasında aracı orada çaldığıma dair bir kanıdın varsa atabilirsin. Ek olarak senden daha güçlüyüm diye bir rol yapamazsın, bende senden daha güçlüyüm diyebilirim. Ayrıca ellerin arkada bağlı yüzün yere bastırılı diyorsun ancak bunları yapan Legal bir karakter, sayıca üstün olsan dahi yaptığın İl-legal vatandaşı darp ediyorsun bildiğin.. Üzerime çıksan bile tüm gücümü sergileyerek, yuvarlanarak seni üstümden atmamı PG olarak görmüyorum şahsen. İl-legal olduğumu sicilimden, aracı çalmamdan anlayabilirsin diye düşünüyorum. İl-legal isem şiddet anlamında vs. sizden üstünüm dolayısıyla korku rolü yapmanız gerekiyor. Vice News çalışanının Kun-fu yaparak bir İl-Legal'i tutabileceğini zannetmiyorum.

#6 - 15.05.2020 01:20
Senden hem rolsel hem de sistemsel olarak daha güçlüyüm. Yanımdaki Barney de seninle eşit. Savunman için teşekkür ederim.

ayrıca vice news çalışanları da kung fu yapabilir. onlarda insan.
« Son Düzenleme: 15.05.2020 01:32 Tunahan »

#7 - 15.05.2020 02:17
Senden güçlüyüm gibi bir bahane kabul edilemez, siz Legalsiniz ben İl-legal bu rolleri yapmanız dahi yasaklı.

#8 - 16.05.2020 19:58
Öncelikle bölge güvenli bölge. Bu rolü orada sergilememeniz gerekirdi. Bölgeden çıkmasını bekleyebilirdiniz. Souza Devils de tüm bunlara rağmen Sürekli-RP kuralına uyup rolünü sürdürmeli, rol bitişinde şikayetini oluşturmalıydı tabii.

Jacob Fabian karakteri Güvenli Bölge İhlali kuralı kapsamında cezalandırılacak.

Souza Devils karakteri PowerGame, Sürekli Roleplay kuralları kapsamında cezalandırılacak.