Konu: Elijah Colt [OYUNCU ŞİKAYETİ] - Emote hatası  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2020 23:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elijah_Colt @Kronsy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:50 suları hatırlamıyorum / 01.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
 Emote hatası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Arkadaş bana direk kavga önceliği yapmak için /me herife girişir diye emote veriyor böyle bir şey mi olur bende o zaman /me ateş açar /me adama vurur /me kaçar /me yumruk atar böyle emoteler mi vereyim, burası hard roleplay karakter başvurulu geliyor lütfen cezasını çeksin bıktım harbi bıktım bir de 25 level level önemli değil karakter başvurulu ama bıktım
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
--

Ek açıklamalar(varsa): Tekrar ediyorum burası Hard Roleplay konseptinde başarılı bir sunucu, karakter başvurulu geliyor artık bu hata değil hata olamaz kasten öncelik sağlanmak için yapılmış bende o zaman /me ateş açar /me yumruk atar diyeyim olur mu ya?

#1 - 01.04.2020 23:23
Dört kişinin arasına girip tek tek gelin hoplatayım,şişko sen tek gel indireyim diye bizi taciz ediyorsun,üstüne geldiğimizde kaçıyorsun ve aramıza girip dördümüze de yumruk atarak kaçmayı biliyorsun. Burada boks maçı yapmıyoruz,kaçanın kovalandığı bir kavga rolündeyiz,yanına her geldiğimde adama yumruk atar diye emote vermemi bekleme. Attığın ss'te bile chicken run yaparak kaçtığın ortada.

#2 - 01.04.2020 23:25
Öncelikle, kanıtınız varsa sunun hepsini Fear RP yaparak dedim bu 1.
İkincisi Bunny'yi bir kere yaptım o da SS alırken kendi zıpladı ben yapmadım başka zıplamadım 2.
Sürekli yazmanız değil /me sağ ve sol ellerini yumruk yapar ve saldırmaya başlar benimki gibi düzgün emotelerle rol akışını sağlayabilirsiniz kavgada ön plana çıkmak için /me herife girişir ne?

#3 - 02.04.2020 18:34
Admin şikayetleri için ticket atman gerek.