Konu: [13.05.2020] Santino_Stracci  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.05.2020 07:42
Kankam bak şimdi öncelikle video'yu dikkatlice izle,Santino karakterine sıkıyorlar ve canı 20 falan kalınca sıkmayı bırakıyorlar,karakter sistemsel olarak yaralı konuma düşmüyor.Bunun ardından aradan bir süre geçtikten sonra yine Stracci'ye sıkmaya çalışıyorlar kendi işletmelerinin orada ve Stracci kendini savunarak şahısları kendi işletmelerine kaçmak için zorluyor ardından da işletmeye girip az sayıda olan 44th üyelerinin işini bitiriyorlar olay bu.Saldırıyı başlatan @Mithos  olsa şikayet konusunda haklısın fakat adama gece 12 sabah 5 sıkarsanız adamda kendini savunacak yani.Sırf 2 saat önce vuruldu diye her sıkana kollarını açıp "2 saat önce vuruldum,sana sıkamam gel sık" mı diyecek.

#11 - 13.05.2020 07:43
Arkadaşlar son SS te 44th'nin mekanına yaptığınız baskından bahsediyorum orada savunma yapmadığınız ap açık ortada. @miNO  @CAPONE Dostlarım  şahsi bir şikayet bu.

Bahsettiğiniz olay birbirinden kopuk olaylar değil, Önümü kesip saldırıyorsunuz kendimi savunmaya başlıyorum ardından bölgeden kaçıp hemen hoodumuzun yanında bulunan templedeki barınıza gidiyorsunuz ve bizde olayın getirisi ile siz kaçarken peşinizden geliyoruz ve sizi vuruyoruz bu kadar basit. Ben vurdum öldüremedim karşılık gelince 2 bina öteye kaçtım ama beni takip etmesinler gelip beni vurmasın RK yapmış olur gibi bir mantık oldukça komik bir durum. Ayrıca bahsi geçen oluşum veya rolde bulunan kişiler şikayeti açarsa daha mantıklı olurdu OOC kin gütmeye devam mı?  :D
« Son Düzenleme: 13.05.2020 07:45 Mithos »

#12 - 13.05.2020 07:43
Arkadaşlar son SS te 44th'nin mekanına yaptığınız baskından bahsediyorum orada savunma yapmadığınız ap açık ortada. @miNO  @CAPONE Dostlarım  şahsi bir şikayet bu.

Sana karşı yapılmayan bir rolü şahsileştirip nasıl şikayet açabiliyorsan kardeşim, ben de bunu şahsileştirip gayette cevap yazabilirim diye düşünüyorum. Bunu yapan kişiler şikayet açmıyorken senin açık yakalayıp, şikayet açman. Ardından @feller 'in konuya dahil olması vs. vs. Tam da bazı şeyleri düzelttiğimizi düşünmüşken :o

#13 - 13.05.2020 08:27
Şahitliği onaylıyorum.

#14 - 13.05.2020 15:20
@Mithos 'un kendini savunması daha olumlu olacağını belirtmek isterim.

#15 - 13.05.2020 16:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

#16 - 13.05.2020 21:38
Uzlaşıldı anlaşıldı.