Konu: [13.05.2020] Santino_Stracci  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2020 07:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Santino Stracci @ @Mithos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cordizelli, Karetnikov, Kagawa, Kalapatirov birlikleri, Jamal Curry @Sidelya

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki grup arasında çıkan savaş sonucunda mezarlıkta Santino Stracci'yi vurmuştuk ama sabah saattlerinde 8 saat geçmeden kendisi tekrar bir çatışmaya katılmış ve bunu tanıtımına atarak kendi kendini ele verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - Burada vurduğumuza dair kanıtlar var.

Spoiler: GösterGizle

Burada da çatışmaya katıldığına ve araba sürdüğüne dair kanıtlar.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -Birliğinde ki bazı arkadaşlar kimden örnek aldığını belli ediyor.

« Son Düzenleme: 13.05.2020 07:34 Atilla »

#1 - 13.05.2020 07:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 13.05.2020 07:17

#3 - 13.05.2020 07:22
En üstteki SS i linke tıklayarak giderseniz daha yakından gözükür.

https://www.upload.ee/image/11686964/unknown.png

#4 - 13.05.2020 07:29
Şahitliğimi onaylıyorum

#5 - 13.05.2020 07:31
 :D Zaten 3-4 saat önce vurulmuşum bunu gözardı ederek vurulduğumu bilmenize rağmen süre dolmadan tekrar yolda giderken önümü keserek DM yapıyorsunuz. Bende araçtan inmiyorum ve yaptığınız durumu /b'den sorguluyorum ardından hepiniz /b'den cevap vererek durumu sürdürdünüz akabinde herhangi OOC bir tepki vermedim. Bana saldırdığınız sırada hood bölgemin hemen önünde bulunuyorum bu esnada hood bölgemden çıkan oluşum üyelerim yanımıza geliyor ve karşılık vermeye başlıyor. Revenge Kill yapmam için süreyi geçirmeden yaralı rolünü es geçerek silahı elime alıp size saldırmam gerekiyor ancak böyle bir durum yok. Yaralı rollerimi yapmışım aradan 3-4 saat geçmiş kendi hood bölgeme geçiyorum bu esnada saldırıya uğruyorum ve kendimi savunuyorum. Revenge Kill ne demek bunu öğrenmenizde fayda var saldırıya uğruyorum ve kendimi savunuyorum bu kadar olay basit siz üzerime süre geçmediğini bilmenize rağmen mermi yağdırıyorken öpücük atarak karşılık verecek değildim. Saldırdınız kendimi savundum bu kadar basit ben silahlanıp sürem geçmeden size bir saldırı gerçekleştirmedim.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 08:29 Mithos »

#6 - 13.05.2020 07:32
:D Zaten 3-4 saat önce vurulmuşum bunu gözardı ederek vurulduğumu bilmenize rağmen süre dolmadan tekrar yolda giderken önümü keserek DM yapıyorsunuz. Bende araçtan inmiyorum ve yaptığınız duruma /b'den sorguluyorum ardından hepiniz /b'den cevap vererek durumu sürdürdünüz bende tepki vermedim. Bana saldırdığınız sırada hood bölgemin hemen önünde bulunuyorum bu esnada hood bölgemden çıkan oluşum üyelerim yanımıza geliyor ve karşılık vermeye başlıyor. Revenge Kill yapmam için süreyi geçirmeden yaralı rolünü es geçerek silahı elime alıp size saldırmam gerekiyor ancak böyle bir durum yok. Yaralı rollerimi yapmışım aradan 3-4 saat geçmiş kendi hood bölgeme geçiyorum bu esnada saldırıya uğruyorum ve kendimi savunuyorum. Revenge Kill ne demek bunu öğrenmenizde fayda var saldırıya uğruyorum ve kendimi savunuyorum bu kadar olay basit siz üzerime süre geçmediğini bilmenize rağmen mermi yağdırıyorken öpücük atarak karşılık verecek değildim. Saldırdınız kendimi savundum bu kadar basit ben silahlanıp sürem geçmeden size bir saldırı gerçekleştirmedim.

Video'ya savunmanı yaptın, şimdi diğer SS lere de yapmanı rica ediyorum, son ve ilk SS orada hiç de sıradan bir araba ile gezme görmüyorum.

#7 - 13.05.2020 07:33
arkadaşlar yapılan bir savunma rolü bu
yapılan saldırı rolüne karşı adamın ne yapmasını bekliyordunuz?
saldıran adamın açmadığı bir şikayeti siz ne yapmaya çalışarak açıyorsunuz?
tebrik ederim, mükemmelsiniz, hepiniz hakkında düşüncelerimi yerlebir ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim
::)

#8 - 13.05.2020 07:33
:D Zaten 3-4 saat önce vurulmuşum bunu gözardı ederek vurulduğumu bilmenize rağmen süre dolmadan tekrar yolda giderken önümü keserek DM yapıyorsunuz. Bende araçtan inmiyorum ve yaptığınız duruma /b'den sorguluyorum ardından hepiniz /b'den cevap vererek durumu sürdürdünüz bende tepki vermedim. Bana saldırdığınız sırada hood bölgemin hemen önünde bulunuyorum bu esnada hood bölgemden çıkan oluşum üyelerim yanımıza geliyor ve karşılık vermeye başlıyor. Revenge Kill yapmam için süreyi geçirmeden yaralı rolünü es geçerek silahı elime alıp size saldırmam gerekiyor ancak böyle bir durum yok. Yaralı rollerimi yapmışım aradan 3-4 saat geçmiş kendi hood bölgeme geçiyorum bu esnada saldırıya uğruyorum ve kendimi savunuyorum. Revenge Kill ne demek bunu öğrenmenizde fayda var saldırıya uğruyorum ve kendimi savunuyorum bu kadar olay basit siz üzerime süre geçmediğini bilmenize rağmen mermi yağdırıyorken öpücük atarak karşılık verecek değildim. Saldırdınız kendimi savundum bu kadar basit ben silahlanıp sürem geçmeden size bir saldırı gerçekleştirmedim.

Video'ya savunmanı yaptın, şimdi diğer SS lere de yapmanı rica ediyorum, son ve ilk SS orada hiç de sıradan bir araba ile gezme görmüyorum.

Ekran görüntüsüne ne gibi bir savunma istiyorsun? Herhangi bir ihlal göremiyorum alttabdaymışım ardından oyuna dönmüşüm vurulmuşum ve rollerimi gerçekleştirmişim.

#9 - 13.05.2020 07:37
Arkadaşlar son SS te 44th'nin mekanına yaptığınız baskından bahsediyorum orada savunma yapmadığınız ap açık ortada. @miNO  @CAPONE Dostlarım  şahsi bir şikayet bu.