Konu: Sir Randolph "Randy" Mitchell  (Okunma sayısı 26261 defa)

#1080 - 12.04.2023 08:51
end of an era?
coming soon, belki
w/ veliaht no. 3 @desolate

100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
desolate,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

« Son Düzenleme: 14.04.2023 14:31 the batuhan batrix »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1082 - 14.04.2023 14:33

Randy'nin Gece Hikayeleri 23. Bölüm: Bluetooth & Şiştik

Ve gecenin derinliklerine merhaba deme vakti geldi...
Nasıl gidiyor? Ben Randy. Canım sıkıldı ve yine bir şeyler anlatmaya geldim buraya.
Hadi radyolarınızın sesini açın, biraz konuşalım sizlerle...
Bu programa ilginç bir bilgiyle başlamak istiyorum.
Hiç merak ettiniz mi arkadaşlar? Cep telefonlarınızın Bluetooth açıldığı zaman ilginç bir... logosu gözükür.
Bluetooth işareti, Bluetooth logosu aslında. Öyle demek lazım. Bluetooth'un logosu.
Nereden geliyor o işaret, hiç merak ettiniz mi?
Aslında... anlatacağım hikaye biraz garip de bir hikaye çünkü Bluetooth kelimesinin kökeni,
Bir Viking kralından geliyor. Gerçek bir Viking kralından. Harald Bluetooth'tan geliyor.
Onun... adının ve soyadının baş harflerinden geliyor.
Hagal ve Bercana runikleri... runik, bir şekilde Vikinglerin kullandığı o harfler, runikler.
O ikisinin üst üste gelmesini gösteriyor. HB yazıyor aslında o logoda.
Harald Bluetooth. Adamın imzası gibi.
Peki bu nereden geliyor? 1990'ların sonlarına doğru kablosuz bilgisayar vb. konuşulmaya başlayınca bir şekilde çözüm aramışlar.
Kısa menzilli iletişim için... Hem düşük pil tüketsin istemişler, hem de iyi bir standartta bir teknolojiye ulaşmaya çalışmışlar.
Sony Ericson'un ve bir şekilde Nokia'nın, Toshiba'nın, IBM'in bu konuda çok ciddi çalışmaları olmuş.
Ancak aynı zamanda kendi aralarında da tartışıyorlarmış.
Ardından, Intel tek başına kalmış mevzuda... Intel mühendisi Kardah, Vikingler hakkında bir kitap okuyormuş, bu çalışmayı yaparken.
Bu kitaptaki karakterlerden birisi de Harald Bluetooth'muş, ve bulmuş işte ismini.
Harald Bluetooth'un ismini koyalım demişler.
Sebebi de, MS 958'de Danimarka'da yaşayan Harald Bluetooth, bütün Viking boylarını, kabilelerini bir araya getirmeyi başarmış.
Hepsini aynı şemsiye altında toplamayı başarmış.
Norveç kabileleri, Danimarka kabileleri Harald Bluetooth sayesinde bir araya gelmişler.
Mühendis de, Harald Bluetooth'un ismini koyalım demiş.
İşte o gün bu gündür arkadaşlar, bizim Bluetooth'ların açıldığı zaman o gözüken logosu, HB.
Harald Bluetooth. Şaka gibi, bir Viking kralının adının ve soyadının baş harfleri dünyadaki cep telefonlarında ve bilgisayarlarında her gün yanıp yanıp sönüyor...
Bana ilginç geldi, size de ilginç gelir diye anlatmak istedim. Alın bu bilgiyi, ne yapıyorsanız yapın yani...

* * Sayfa çevirme sesi yansıdı. * *
Herkes şişik, değil mi? Herkes şişik! Öyle ya da böyle şişik!
Üstüne üstlük, bütün bu şişiklik içinde... derdimiz kendimiz değiliz. Gerçekten değiliz.
Bahar geliyor. Hadi gelin, bahar geliyor diye hayatımızda bir şeyleri değiştirelim.
Hepimizin, çoğumuzun evi tertemizdir! Mis gibi.
Bırakın da evi pislik götürsün! Bırakın ya!
Sokağa çıkın, kitap okuyun...
Yeşile gidin, sevdiklerinize şiirler okuyun.
Dedim ya, bahar geliyor. Pikniğe gidin...
Bunun gösterişli olmasına gerek yok.
Hazır bahar gelmişken, temizlik yerine papatyadan taç yapın kafanıza.
Seviyor-sevmiyor yapın. Ciddi söylüyorum! Çıkana kadar bakın ona.
Çimlere uzanın, ağaç gövdelerine sarılın... Ne güzel bir huzurdur o ya.
Biliyorum, herkesin çok derdi var. Herkesin bambaşka dertleri var.
Bu haftasonu bunları sallayın ya mesela!
Bu haftasonu size kadar bir şey yapın.
Deniz havası soluyun. Suyun sakinliğini hissedin, görün.
Kendinize zaman ayırın. Bırakın işleri kimse yapmasın ya! Bu haftasonu da yapmasın!
Çok güzel bir söz var: Bunu buzdolabının üstüne asın. Gerçekten, buzdolabına asın bunu.
Pırıl pırıl bir ev, harcanmış bir hayatın göstergesidir...

Benden bu gecelik bu kadar, sizleri çok seviyorum! * * öpücük sesi * *
Sevgi ile kalın...

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1083 - 14.04.2023 15:02
100
1
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rollsrose,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rollsrose,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1085 - 15.04.2023 14:54

« Son Düzenleme: 15.04.2023 14:59 the batuhan batrix »
Haha
2
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna, Boogeyman,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1086 - 16.04.2023 07:43
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1087 - 16.04.2023 17:22
next station edinburgh
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1088 - 16.04.2023 17:22

MAGAZİN NABZI
VICE  CITY: 25         SAN FIERRO: 19         LAS VENTURAS: 27                                                   BİZİ  VICE SOCIAL'DA TAKİP EDİN!
                                                        #vicenews #onlytrue #save       
GÜNLÜK HATIRLATMA:     Bugün güneş hakim. En az 5 litre su içmeyi unutma!

MISS FLORIDA 2023 GECESİ

5 Nisan 2023 Cumartesi akşamı, Randolph Mitchell'in eşsiz sunumuyla Miss Florida 2023 güzelleri podyumda boy gösterdi. Bu eşsiz gecenin sonunda izleyenlere ve jüriye adeta görsel şölen yaratan modellerden yalnızca birisi bu tacın sahibi oldu.

JÜRİ KOLTUĞUNDA TANIDIK İSİMLER VAR

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, iş dünyasından da birçok insan jüri koltuğundaki yerini aldı. Tüm modeller için sürekli aralarında iletişim halinde olan jüriler, yoğun bir tartışma halindeydi. Gece sonunda ise, jürilerin ortak kararlarıyla Florida'nın en güzel 3 kadını da belirlenmiş oldu.

HENRY DUNKIRK SAHNEDEYDİ

Rockstar Studio'nun başkanı ve ünlü yıldız Henry Dunkirk, ilk 3 sıralama açıklanmadan önce sahnedeki yerini aldı. Eşsiz sesi ve adeta konuşturduğu gitarıyla birlikte etkinliğe virgül koyan Dunkirk, izleyenleri büyüledi.

VE FLORIDA'NIN EN GÜZEL 3. VE 2. KADINI AÇIKLANDI

Florida'nın en güzel 3. kadını, jürinin ortak kararıyla 2 numaralı Andorra'lı aday Amaranth Eisenhower oldu. Ünlü modacı Karolina Felinski tarafından açıklanan isim Eisenhower, 3.lük tacının yanı sıra 100.000 dolarlık ödül ve PCJ-600'un sahibi oldu. Amaranth Eisenhower şu cümleleri kullandı:
Alıntı
"Çok bel bağlamadığım bir yarışmaydı benim için, böylesi güzel oldu. Teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum, iyi akşamlar."

Konuşmasında "Yarışmaya çok bel bağlamadığını" belirten Eisenhower, sosyal medyada gecenin gündem ismi oldu. "Nasıl yani, daha fazla mı estetik olacaktı?" sorularıyla alay konusu oldu.

Florida'nın en güzel 2. kadını ise, ünlu isim Aurora Covarrubias tarafından açıklanan  14 numaralı Arnavutluk'lu aday Dorentina Ndreca oldu. 2002 doğumlu olan Ndreca, yarışmanın en genç isimlerinden birisiydi. Ndreca şu cümleleri kullandı:
Alıntı
"Şahsen bu yarışmayı kazanma umudum pek yoktu, burada olan bütün arkadaşlarım çok güzeller. Hepsinin farklı bir tarzı var, jürilerimize buradan teşekkür ederim. Gördüğünüz bu yer sizlerin güzelliği. Tekrardan teşekkür ederim, diğer arkadaşlarımı tebrik ediyorum. "

İŞTE FLORIDA'NIN EN GÜZEL KADINI: ASHLEY CLARKSON

Gecenin sonunda, Florida'nın en güzel kadınını açıklamak üzere, Faith Faversham sahnedeki yerini aldı. Tüm kriterler değerlendirilerek karar verilen birinci isim, 18 numaralı Amerikan aday Ashley Clarkson oldu! Bu paha biçilemez ünvanın sahibi olmasının yanı sıra, 300.000 dolar ve buffalo içerikli ödülün de kazananı olmuş oldu. Ashley Clarkson göz yaşlarına hakim olamayarak şu cümleleri kurdu:

Alıntı
"Teşekkürler.. gerçekten çok teşekkürler. Harika bir yarışmaydı... Tanrım, gerçekten rüya gibi ama gerçek. Bu ödülü benim gibi en az diğer yarışmacı arkadaşlarım da hak ediyordu ama bu tabii ki değerli jürimizin kararı. Bu ödülü ve birinciliği bana layık gördükleri için gerçekten kendilerine çok teşekkür ederim. Yarışmacı diğer arkadaşlarım da fazlasıyla başarılıydı, onları tebrik etmek istiyorum. Ekranları başında ve bizi radyodan takip eden izleyici, akabinde dinleyici herkese, birbirinden kıymetli jürilerimize,  kıymetli sunucumuz Bay Mitchell'a, Vice'ın en güzel kadını Bayan Feversham'a ve bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Çok güzel bir geceydi, ödül sanırım sahibini buldu. Miss Florida, Ashley Clarkson! Teşekkürler."

M
A
G
A
Z
İ
N
HABER

TELE
VICE.
EDİTÖR
David Edward
HABER
David Edward
KAMERA
Charles Jones & Mikhail Makarov & Charles Valois

David Edward
Vice News

David Edward, Los Angeles'da doğdu. Gündem, doğa ve toplum içerikli yazılarıyla ön plana çıkan Edward, California Üniversitesi, Halkla İlişkiler & Medya bölümünden mezun oldu. Günümüzde Vice News'de kariyerine devam eden Edward, aynı zamanda Vice Off-Road & Doğa Kulübü'nün bölge şefliğini de yapmaktadır.
                  SOCIAL: david.edward

Tüm Hakları Saklıdır ©️ Vice News & Valachi Corporation, 2023
[/td][/tr][/table]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok