Konu: [13.05.2020 Nevio_Pietro - Diego Angelo - Rocco Belli] (KTG) Rolü İhlali  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.05.2020 08:31
Kardeşim sen niye anlamamakta ısrar ediyorsun sana kaç farklı dilde anlatmamı istersin?

Seni bindirdikleri araç mezar aracı araçta bagaj yok yok yok yok,sadece arkada tabut var,ya seni tabutun üstüne bağlar yada içine koyar. Bunun nesini anlamıyorsun seni gidip kaputa mı bağlasın adamlar veya tavana mı bağlasınlar ip ile? Adamlar sen rahat yolculuk yap diye tabuta koymuş daha neyine şikayet ediyosun ki?
Bütün birliğe bu şikayete savunma yaptırtacaksanız, Costello şikayeti olarak değiştireyim mi?

Anlamadığınız bir şey var, o araç mezar aracı olabilir ve arkasında tabut olabilir, bu çok doğal. Ama bir birlik liderini o tabutun içine bilinçli şekilde yerleştirmeniz yanlış. Tabutu oradan çekip Hazard'ı oraya yatırabilirdiniz, tabutun içine göstere göstere sokmanız doğru değil. Eğer gerçekten öyle şeyler uygunsa ben bütün araçlarımı Romero alayım, kaçırdığım her adamı tabutun içine koyayım ve tabutla birlikte oralara buralara fırlatayım. Mezar araçlarının bagajı geniştir, tabutun sığacağı kadar geniş bir bagajı vardır. Tabutu oradan çekip Hazard'ı oraya yatırabilirdiniz, sesim çıkmazdı. Ama yaptığınız rol küçük düşürücü rol. Ve bundan siz daha önceden Shabazz Bennett için ceza almıştınız, hatırlatırım.

#11 - 13.05.2020 08:39
Kardeşim adamlar keyfinden mi tabuta koyuyor seni araç yok anlamıyor musun sen niye hayla küçük düştüm diye ısrar ediyorsun? Tabuta girdi diye küçük düştüğünü söyleyeni de ilk defa görüyorum ne tür bi mantıkla konuşuyorsunuz onu da ayrı düşünüyorum. Sen ve senin gibilere laf anlatmaktan sürekli susturma yediğim için tekrar yememek adına sana cevap vermeyi bırakıyorum.

#12 - 13.05.2020 08:43
Kardeşim adamlar keyfinden mi tabuta koyuyor seni araç yok anlamıyor musun sen niye hayla küçük düştüm diye ısrar ediyorsun? Tabuta girdi diye küçük düştüğünü söyleyeni de ilk defa görüyorum ne tür bi mantıkla konuşuyorsunuz onu da ayrı düşünüyorum. Sen ve senin gibilere laf anlatmaktan sürekli susturma yediğim için tekrar yememek adına sana cevap vermeyi bırakıyorum.

Bırak da şikayet ettiğim isimler yapsın savunmalarını, "keyiften mi tabuta koyuyor seni araç yok" demek de ne demek? Ben oraya Sultanla birlikte geldim, sırf gişeler kapalı diye beni gişelerden Romero'daki tabuta attılar. Elli saattir duvara mı konuşuyorum anlamıyorum, tabutun içine sokmak yerine tabutu oradan çıkartıp Hazard'ı direkt Romero'nun bagajına yerleştirebilirdiniz. Gerçekten buraya da daha fazla yazmayacağım, buradan da admin kararı bekliyorum.

#13 - 13.05.2020 09:18

Bırak da şikayet ettiğim isimler yapsın savunmalarını, "keyiften mi tabuta koyuyor seni araç yok" demek de ne demek? Ben oraya Sultanla birlikte geldim, sırf gişeler kapalı diye beni gişelerden Romero'daki tabuta attılar. Elli saattir duvara mı konuşuyorum anlamıyorum, tabutun içine sokmak yerine tabutu oradan çıkartıp Hazard'ı direkt Romero'nun bagajına yerleştirebilirdiniz. Gerçekten buraya da daha fazla yazmayacağım, buradan da admin kararı bekliyorum.

Roleplay sunucusunda olduğumuzu hatırlatmakta fayda var. "Tabutu dışarı atıp yerine koysaydınız" demişsiniz bahsettiğiniz tabutun maddi bir değeri var. IC olarak düşmanımız olan bir karakter için maddi değeri olan bir tabutu dahası rollerde sattığımız bir ürünü dışarı atıp sizi onun yerine neden koyalım neden kendimizi maddi bir zarara sokalım? Dahası açıkta yattığınızda dışarıdan bakılınca net bir şekilde görülebilme durumunuz var çünkü bu araçların bagajları normal araçlar gibi değil dolayısıyla dışarıdan bakan kişi camdan net bir şekilde içeride yatanı görebilir buda bizi zor duruma sokar. Aşağılayıcı bir olay yok kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var demiş. Altı üstü oyun oynuyoruz OOC kin yaparak bu kadar büyütmenize her olayı gerek yok. Dahası sizin aksinize size karşı gerçekleştirilen saldırgan bir durumda yok.

#14 - 13.05.2020 13:47
Gerçekten çok garip bir savunma bu. Savaştasın ve tabut parası düşünüyorsun falan. Savunmalar bittiyse karar.

#15 - 13.05.2020 13:53
Gerçekten çok garip bir savunma bu. Savaştasın ve tabut parası düşünüyorsun falan. Savunmalar bittiyse karar.

Adam belki paragöz kardeşim ister düşünür ister düşünmez seni ilgilendiren birşey değil bu,kendi şahsi bileceği bir konu.  :)

#16 - 13.05.2020 14:01
Admin kararıyla birlikte şikayetle alakası olmayan kişi veya kişilerin de gerekli cezayı almasını talep ediyorum, fazla samimi ve üslupsuz konuşuluyor çünkü

#17 - 13.05.2020 14:15
Admin kararıyla birlikte şikayetle alakası olmayan kişi veya kişilerin de gerekli cezayı almasını talep ediyorum, fazla samimi ve üslupsuz konuşuluyor çünkü

Alakası yok diyorsun,Costello'ya açtığınız savaş yüzünden bu şahıslara şikayet açıyorsun ve Costello ekibinin yetkilisi olarak buraya yazıyorum.

#18 - 13.05.2020 21:47
Anlaştık sayılır, şikayeti geri çekiyorum.