Konu: [13.05.2020 Nevio_Pietro - Diego Angelo - Rocco Belli] (KTG) Rolü İhlali  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2020 02:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nevio_Pietro @Debr0ne - @Anarchist2 Diego_Angelo - Rocco_Belli @Leathris

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2020, 01.00 sonrası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hiç bir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tabutun içine koymak birlik liderine karşı küçük düşürücü bir rol olarak düşünüyorum, beni tabutun içerisine sokup şehirde turlatıyor, devamında ise yaklaşık 1 saat boyunca köprüaltında tabutta bekletiyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En ağır yaptırımın uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 13.05.2020 02:50
İsmimin neden bu tarz bir şikayette olduğunu anlamış değilim hiç bir şekilde dahil olmadım ki sizi tabuta alma fikri ya da rolüne SS'te gördügünüz gibi oradayım ancak bu role dahil olmadım sizi tabuta almaktan bahsediyorum.

#2 - 13.05.2020 02:51
İsmimin neden bu tarz bir şikayette olduğunu anlamış değilim hiç bir şekilde dahil olmadım ki sizi tabuta alma fikri ya da rolüne SS'te gördügünüz gibi oradayım ancak bu role dahil olmadım sizi tabuta almaktan bahsediyorum.
Sizi o görüntüde göründüğünüz için dahil ettim, savunmanız için teşekkürler.

#3 - 13.05.2020 02:55
"Outsider" olduğum için verilen talimatı yerine getirdim. Adamı gişenin altından mezar aracının olduğu tarafa doğru itekledim. Ki bu rol arkadaşı aşağılamak için değil "Kaçmasını önlemek." amacıyla yapılan bir rol.O sıra altımızda bu araç vardı ve mecburi olarak tabutun içine koyup, esir tutacağımız bölgeye götürmeye çalıştık. Sonuçta bu araç bir mezar aracı ve arkasında boş bir tabut bulunuyor, araç iki kişilik. Biz bu şahısı nasıl taşıyacaktık peki? Kaputa mı bağlayacaktık, bağlasak ipi nereden buldular diye şikayet açacaktı.  Ek olarak dediğim gibi tabuta koyan ben değilim araca bindiren de ben değilim adamı diğer taraftaki oyuncuya teslim ettim bu kadar. Mantık çerçevesinde bakılırsa eğer yapılan rolde küçük düşürücü bir şey olmadığını görebilirsiniz. (Üstüne mi işedik?/Dans kıyafeti giydirip oynattık mı?/Mezarına mermi mi attık?) Bugünlük bu kadar kin/sinir/öfke yeter. Rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 03:01 Anarchist2 »

#4 - 13.05.2020 03:05
"Outsider" olduğum için verilen talimatı yerine getirdim. Adamı gişenin altından mezar aracının olduğu tarafa doğru itekledim. Ki bu rol arkadaşı aşağılamak için değil "Kaçmasını önlemek." amacıyla yapılan bir rol.O sıra altımızda bu araç vardı ve mecburi olarak tabutun içine koyup, esir tutacağımız bölgeye götürmeye çalıştık. Sonuçta bu araç bir mezar aracı ve arkasında boş bir tabut bulunuyor, araç iki kişilik. Biz bu şahısı nasıl taşıyacaktık peki? Kaputa mı bağlayacaktık, bağlasak ipi nereden buldular diye şikayet açacaktı.  Ek olarak dediğim gibi tabuta koyan ben değilim araca bindiren de ben değilim adamı diğer taraftaki oyuncuya teslim ettim bu kadar. Mantık çerçevesinde bakılırsa eğer yapılan rolde küçük düşürücü bir şey olmadığını görebilirsiniz. (Üstüne mi işedik?/Dans kıyafeti giydirip oynattık mı?/Mezarına mermi mi attık?) Bugünlük bu kadar kin/sinir/öfke yeter. Rica ediyorum.

Birincisi, mezar aracına doğru gönderir emoteu senden geldi. İkincisi, talimatı kim verdiyse o da şu anda şikayete dahil. Üçüncüsü, Sultan'ın bagajına koyduğunuz gibi o aracın da bagajına koyabilirdiniz (örnek;
Spoiler: GösterGizle
). Dördüncüsü, birlik liderini küçük düşürücü roller sadece üstüne işemek mezarına mermi atmakla oluşmuyor, onlar sadece "örnek". Bu konudan daha önce Shabazz Bennett ceset rolüne karşılık ceza almıştınız, küçük düşürücü roller çok çeşitlidir ve ben sana o rollerden 100 tane rahatlıkla sayabilirim.

#5 - 13.05.2020 03:15

Birincisi, mezar aracına doğru gönderir emoteu senden geldi. İkincisi, talimatı kim verdiyse o da şu anda şikayete dahil. Üçüncüsü, Sultan'ın bagajına koyduğunuz gibi o aracın da bagajına koyabilirdiniz (örnek;
Spoiler: GösterGizle
). Dördüncüsü, birlik liderini küçük düşürücü roller sadece üstüne işemek mezarına mermi atmakla oluşmuyor, onlar sadece "örnek". Bu konudan daha önce Shabazz Bennett ceset rolüne karşılık ceza almıştınız, küçük düşürücü roller çok çeşitlidir ve ben sana o rollerden 100 tane rahatlıkla sayabilirim.

Aktif olarak saldırıya uğrayan bir araçta ilerliyoruz ve bir birliğin kaptanısın seni esir almak için güvende olacak bir araca paslamamız gerekiyordu bunu yaptık. Biz sürekli olarak ateş alan bir araçta seni gezdirip elimizdeki rehineyi düşmanlarımıza verme riskini almadık. Bu akıllıca bir roldü bizim için ama sen buna sinirlendiğin için bu şikayeti açmışsın emotede hala "Tabuta  koymak" ile ilgili bir şey görmüyorum araç mezar arabası ne yapayım kamyonet mi diyeyim anlamadım ki? :D Ayrıca bu rolde kesinlikle aşağılama amaçlı bir şey bulunmamaktadır nereden şikayet açacağını şaşırmış bir kişinin ufak detayları aleyhimize kullanmasından başka hiçbir şey değildir. İyi forumlar
« Son Düzenleme: 13.05.2020 03:18 Anarchist2 »

#6 - 13.05.2020 03:22
[02:01:33] * Tabutun içinde. (( Hazard Livingston ))

Tabuta koymak küçük düşürücü bir roldür. Bu şikayette de admin kararı bekleniyor, gerekli savunmalar yapıldı.

#7 - 13.05.2020 07:55
Birlik lideri olduğum için yazıyorum burada aşağılayıcı bir rol söz konusu değil. Kişiler 2 kişilik bir araca sizi aktarıyorlar ve bu araçta ön koltuğa oturtulmanız durumunda dışardan açık ve net bir şekilde görüleceğiniz düşünülüyor. Ardından kişiler bunu önlemek için sizi bagajda bulunan tabutun içerisine yatırıyor ve rollerine devam ediyorlar. Buna rağmen arkadaşlarınız SF'de nasıl buldularsa aracı bulup sizi görmüş yada koskoca şehirde tek cenaze aracı varmış gibi araca saldırı düzenliyor. İnsanlara boş şikayetler açmak yerine dostlarınıza Mixing yapmamalarını söyleyin.

#8 - 13.05.2020 08:18
Kusura bakma ama;

"Şunu taputa atsınlar" diyerek rol gerçekleştiren kişi de sizin birliğinizde. Açık ve net görüleceğimizi düşünüyorlarsa direkt "bagaja atma" rolü dönebilirdi. Direkt tabut içerisine koyuldum, bagaja da sığabilirdim. Mixing yapmayalım aynen, Sultan ile tek araçken arkadan gelen polise aniden 3 araçla yaklaşıp IC'de hiçbir haber verme durumu olmadığı halde polise sıkan biziz, no problem.

#9 - 13.05.2020 08:24
Kardeşim sen niye anlamamakta ısrar ediyorsun sana kaç farklı dilde anlatmamı istersin?

Seni bindirdikleri araç mezar aracı araçta bagaj yok yok yok yok,sadece arkada tabut var,ya seni tabutun üstüne bağlar yada içine koyar. Bunun nesini anlamıyorsun seni gidip kaputa mı bağlasın adamlar veya tavana mı bağlasınlar ip ile? Adamlar sen rahat yolculuk yap diye tabuta koymuş daha neyine şikayet ediyosun ki?