Konu: [12.05.2020] Furkster Williams | DM - Saçma Rol  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2020 00:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Furkster Williams @Xeven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LastWareUpp @hAkuna

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2020 23:40 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu arkadaş birkaç kez daha rollerimize dahil olmuştu. (eski karakterimde) Rollere dahil olduğunda, emotelerinin biraz amatörce olduğunu görünce pek fazla uğraşmamak için agresif role girmek istememiştim. Fakat bu sürekli olmaya başlayınca biraz can sıktı. Sürekli taksi ile gelip millete laf atıyor daha sonra biri ters bir şey söylerse hazır emotesini yapıştırıp sıkıyor. Videoda her şey beli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın jail almasını ve mümkünse silahının silinmesini tüm yönetim ekibinden arz ediyorum. Birkaç defa daha bu tarz olaylarda adını duymuştum. Teşekkür ederim, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 13.05.2020 00:09 suspectre »

#1 - 13.05.2020 00:05
Ek olarak şunuda belirteyim şikayeti açmak için alttab attım, oyuna dönüp arkadaşlarıma bunu belirtecektim. Oyuna bir döndüm reis elinde shotgun benim oyuna girmemi bekliyor. Girdiğim gibi mermi yağmuruna devam etti. Bu tarz sadece DM amacı ile giren kişileri sunucudan uzaklaştırmak gerekiyor. Tekrardan teşekkürler.

Ek olarak şunuda belirteyim, hiçbir şekilde kişinin savunmasına alıntı yapmayacağım. Gerekli kararı yöneticinin vereceğini düşünüyorum.

Kişi savunmasını yapması için oyun üzerinden bilgilendirildi.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 00:12 suspectre »

#2 - 13.05.2020 00:06
Şahitliğimi onaylıyorum garip bir olay.

#3 - 13.05.2020 00:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 13.05.2020 00:10
Aynamı kırıp bana küfür ediyorsun, agresif rol sergiliyorsun. Ne yapmam gerekir elini mi öpeyim, teşekkür mü edeyim ?

#5 - 13.05.2020 00:19
Aynamı kırıp bana küfür ediyorsun, agresif rol sergiliyorsun. Ne yapmam gerekir elini mi öpeyim, teşekkür mü edeyim ?
Gerçek hayatta yolda giderken biri sana laf söyleyince pompalı çekip sıkıyorsan ya hakkaride yaşıyor olmalısın ya da bilemedim çok film izliyorsun :)

#6 - 13.05.2020 00:20
Arkadaşa katılıyorum IC olarak sürekli küfür halinde.

#7 - 13.05.2020 00:27
Şahitliğimin arkasındayım insanları sürekli rahatsız ediyor durduk yere Pmden bana 3 defa yanlışlıkla yazıyor 1 dk geçmeden anlıyamadım ne yapmak istiyoe insanlar bu oyuna emek harcıyor ben sırf bu yuzden @Xeven e şikayet açmamıştım..

#8 - 13.05.2020 00:56
Yukarıda ki arkadaşında dediği gibi sadece silah ile millete sıkmak için sürekli bir laf halinde. Biri ufacık bir şey diyince taksisinden inip shotgunına sarılan bir rolcü.

#9 - 13.05.2020 01:08
Gerçekten katılıyorum Brawl rolunden sonra bana kendisinin ck hakinin doğdunu soylen birisi bana açtığı şikayette bakabilirsiniz Joseph Vincent bana beyzbol sopası ile saldırmaya başlıyor daha sonra ise emotesiz bir şekilde ben saldırdım diye bana şikayet açıyor kendisi saldırdıktan sonra emotesiz saldırma hakkım var birde sadece benim saldırdığımı söylemiş hiç bir şey demiyorum benim kanıtlarım var zaten insanlara küfür söylüyor felan anlayamadım..