Konu: 1 Nisan 2020, ViceNews Şirketi Hakkında Suç Duyurusu  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2020 21:29

01.04.2020 Tarihli Basın Açıklaması
30 Mart 2020, 02:49:21 tarihinde ViceNews şirketi tarafından yapılan "ANAYASAL HAK, VCPD TARAFINDAN ENGELLENDİ!" adlı yapılan paylaşım nedeni ile aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur;

Vice Şehri Polis Departmanı bünyesinde görev yapan ve göreve başlayacak olan tüm adaylar/personeller aşağıda bulunan yemin metnine bağlı kalarak; departman personeli, şehrin önde gelen yöneticileri, sivil kuruluşlar ve basın organlarının davetli olduğu yemin töreni ile görevlerine başlarlar.

"Ben ___, Amerika Birleşik Devletlerini, Florida Eyaletini ve Amerika Birleşik Devletleri Yasalarını, Florida Eyalet Yasalarını yerli ve yabancı tüm düşmanlara karşı destekleyeceğimi ve savunacağıma, onuruma, rozetime, dürüstlüğüme veya halkın güvenine asla ihanet etmeyeceğim. Kendimi ve diğer herkesi eylemlerim sebebiyle sorumlu tutma cesaretine sahip olacağım. Her zaman Anayasa, halk ve VCPD'ye hizmet edeceğim dair yemin ediyorum. (dine göre onaylıyorum)."

Bu doğrultuda Josue Peralles adlı memurun söylediği ve yapmış olduğu hareketlerin kanıtlanabilir bir nitelikte olmadığı, şirket çalışanının polis departmanına karşı yapılmış olan provokatör haberin yalan olduğu açıktır. Yapılan araştırmalar sonucunda Josue Peralles'in bu cümleyi kurmadığı ve bu tarz bir yaklaşım içerisinde olmadığını dile getirmiştir. Konu ile alakalı ses, görüntü ve diğer araştırmalar devam etmektedır. Yaşanan üzücü olay ile birlikte Vice Şehri Polis Departmanına karşı kirli yansımaya neden olan bu haberin kaldırılması, gerekli prosedürlerin gerçekleştirilmesi için çalışmaların başlatıldığını; yapılan bu haber sonrası karalamaya ve provokatör yorum/paylaşımda bulunmaya devam eden kişiler için gerekli anayasal süreç başlatılmıştır.

VİCE ŞEHRİ POLİS DEPARTMANI
HALKLA İLİŞKİLER
Çavuş Richelle Madelyn
« Son Düzenleme: 18.06.2021 07:11 Scrimov »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok