0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lilja Leslie13 yaşlarında, psikotik bozuklukları var,Satanistlerin sembolü ve siyah rengini sevdiği biliniyor,Lilja'ya göre "Maw" isimli ruhâni bir varlık Lilja ile beraber dolaşıyor, en yakın arkadaşlar,Özgüveni düşük, kendine güvenemediği zamanlarda Maw'a danışıyor,Lilja normalde çekingen ve utangaç olmasına karşın sevgi beslediği insanlara özverisi güçlü bir kızdır, onları kaybetmek en büyük korkusu,Ebeveynleri tarafından sevgi görememiş ve bir kaç yıl yetimhanede kalmak durumunda kalmış,Yaşadığı travmalar sebebiyle polis üniforması ve hastane önlüklerini giyen kişileri görünce içten içe ön yargıyla yaklaşıyor, onlardan tırsıyor.Ailesinden asla bahsetmiyor,━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Boynunda zincirden yapılma satan kolyesi var,Sırt çantasında bazı hayvanların figürleri bulunduruyor,En sevdiği VR oyunu Phasmophobia, ruh telsizini kullanarak sanki ailesiyle konuşurmuş gibi konuşuyor, bu onu rahatlatıyor,Yazı stili gerçekten çok kötü, Lilja hariç birinin onun yazdığı cümleyi tamamen akıcı bir şekilde okuması olanaksız.Bu özelliklerinden çıkarım yaparak Lilja'nın buraya yazmadığım farklı özelliklerini de tahmin edebilirsiniz.━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━Lilja'nın ağzından "Maw""O insanî duygulara sahip; senin, benim gibi biri lütfen onun duygularıyla oynama...""Maw bana zarar vermez ki? Hatta benim bir yerime zarar gelmesine tahammül edemez.""Hayır, hayır, hayırr! Maw bazı durumlarda.. bazı durumlar harici... **Aniden duraksadı ve ses tonunu inceltti.* Kötü insanlarla konuşamıyor."Eğer Maw benim istediğim bir şeyi kabullenmezse bana engel olmaya çalışır... Yani şeyy... *Dudaklarını büzüştürerek gözlerini havaya dikti ve dudaklarını istemsizce oynattı* Bana zarar vermeden. -- Vice'a gelme sebebi, annesinin ölmeden önce ona söylediği bir cümleden çıkarım yaparak hiç göremediği amcasının burada yaşadığını anımsaması --Güncel: Lilja henüz Vice'da değil, şu an Londra'da.Güncel v2: Lilja'nın amcası bir iki hafta içerisinde Lilja'nın Vice Şehri'ne gelebileceğinin haberini yabancı bir kişiden alıyor, bu kişi Lilja'yı ve amcasını tanıdığını iddia ediyor. Lilja'nın Vice Şehri'ne gelip gelmeyeceği hâlâ belirsizliğini koruyor.[NEW] Güncel v2.1 Lilja söylentileri yalanladı ve bir iki hafta içerisinde Vice Şehri'ne gelmedi, nedeni bilinmiyor.Güncel v3: Lilja'yı yetimhane'nin gözetimi altından alıp sahiplenen kişi Vladimir Pavlov. @furkanbeycimler Güncel v3.1: Vladimir Pavlov yetimhane ve parlak olmayan geçmişi sayesinde Lilja'nın çaresizliğini çok iyi anlıyor.Güncel v3.2: Vladimir 10 Aralık'ta Lilja'yı almak için Londra'ya uçtu. 12 Aralık gecesi Vice'a beraber gelecekleri biliniyor.