Konu: 10/05/2020 23.11'de FrankTracey ve birliğinde ki ismi gözükmeyen kişi  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2020 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @clowces  ve birliğinde ki kişi ismi gözükmeyen

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Çatışma esnasında kişiden kan çıkmasına rağmen, en ufak bir can kaybı yaşamamıştır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa):
İkinci video da ki kişi kim bilmiyorum, mermilerin kişiye gittiğinde aldırmayışı ve tek tek sıktığım halde videoda belli oluyor zaten crosshair büyümeden ateş ediyorum ve eğilerek ateş ediyorum menzilin ulaştığını hepimiz biliyoruz kişi mermilerin geldiğini fark ettikten sonra arkaya doğru siper alıp, yeniden öne çıkıp sıkmaya başladı.
« Son Düzenleme: 12.05.2020 17:07 Massigo »

#1 - 13.05.2020 01:47
Öncelik ile merhabalar,bir kişiye şikayet açmak istediğin zaman ''birliğinde ki ismi gözükmeyen kişi'' adı altında açmamalısın çünkü her gün oyuncu şikayetlerini kontrol eden birisi değilim,şikayetden haberim olmayabilir,savunma yapamam, fakat konunun bu olmadığını belirterek açtığın şikayete gelmek istiyorum. Elindeki silah Colt-45 ya da UZI oyundaki neredeyse menzili en az olan silah,ve çektiğin videoda ismim,can barım da dahil olmak üzere hiçbir şey gözükmüyor.Yani farz edelim ki menzili yeterli,canımın gitmediğini nereden biliyorsun? O anda can barım bana daha yakın olan bir kaç arkadaşımızın ateş etmesi ile gitti hatırlıyorum,daha sonrasında yaralı durumuna düşmemek için arkaya doğru ilerledim.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 01:50 yamanxx »

#2 - 13.05.2020 03:43
Öncelik ile merhabalar,bir kişiye şikayet açmak istediğin zaman ''birliğinde ki ismi gözükmeyen kişi'' adı altında açmamalısın çünkü her gün oyuncu şikayetlerini kontrol eden birisi değilim,şikayetden haberim olmayabilir,savunma yapamam, fakat konunun bu olmadığını belirterek açtığın şikayete gelmek istiyorum. Elindeki silah Colt-45 ya da UZI oyundaki neredeyse menzili en az olan silah,ve çektiğin videoda ismim,can barım da dahil olmak üzere hiçbir şey gözükmüyor.Yani farz edelim ki menzili yeterli,canımın gitmediğini nereden biliyorsun? O anda can barım bana daha yakın olan bir kaç arkadaşımızın ateş etmesi ile gitti hatırlıyorum,daha sonrasında yaralı durumuna düşmemek için arkaya doğru ilerledim.
Sen kimsin :D ben Frank Tracye'e şikayet açtım.

#3 - 13.05.2020 04:46
"Şikayet 3" Adı altında bir video paylaşmıssın,videodaki kişi ben olduğum için açıklama yaptım.

#4 - 13.05.2020 10:51
"Şikayet 3" Adı altında bir video paylaşmıssın,videodaki kişi ben olduğum için açıklama yaptım.
He çok iyi,ismini bilmeden kimi şikayet edeceğimi nasıl bilebilirm,bak ne güzel bakmışsınız işte görmüşsünüz. UZİ'nin menzilin test ettim ve oraya mermiler ulaşıyor, eğilerek sıkıyorum zaten bu da arttırıyor menzili eğer bir korkunuz yoksa adminler logları kontrol edebilir.Canımın gitmediğini nerden biliyorsun demişsin, refleks diye insanlara özel verilmiş bir yetenek var biliyor musun? videoda arabanın önünde bir mermi yer yemez hemen kaçıyorum.
Sana mermi yardırıyorum tabirici caizse  umrun da değil hiç bana mı demiyorsundur bile orada.Mermi gelirse kaçardın ki bir zaman sonra kaçıp, hemen geri geliyorsun.
« Son Düzenleme: 13.05.2020 11:27 Massigo »

#5 - 13.05.2020 16:15
@clowces gün içerisinde savunmanızı yapın.

#6 - 13.05.2020 16:48
Hiç bir şekilde "hile" kullanmadım,kullanmaya teşebbüs bile etmedim yetkililer loglarıma vs bakabilir,internetimin hızı düşük olduğu için lagdan kaynaklandığını düşünüyorum,hatta orada canım azaldığı için arka taraftan çatıdakı kişi ile kaçmıştım.O tarihe ait attığım raporlara bakarsanız sürekli internetimden kaynaklı buglara girip rapor atmıştım. Takdir sizin. iyi forumlar.

#7 - 14.05.2020 19:28
admin kararı.

#8 - 16.05.2020 17:29
Kan çıkma efekti ile can azalma konusu eş değer değil.

GodMode (ölümsüzlük) şikayeti için videolar yetersiz kanıt niteliği taşıyor, şikayet kapatıldı.