Konu: [12.05.2020 - Boris Pavlovich] PowerGaming  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2020 11:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Pavlovich @Cowboy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2020 01:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: PowerGaming

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi herhangi bir emote belirtmeden direk sopayı çıkartarak vuruyor.
1. SS'te elindeki sopa ile vurduğu vs. gözüküyor.
2. SS'tede aynı şekilde.
3. SS'te eğildiğinde kendisi tam olarak gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ceza fazlasıyla verilsin.

« Son Düzenleme: 12.05.2020 19:15 Heavenly »

#1 - 12.05.2020 11:38
Rolde bulunduğum için savunma yapma gereksinimi duyuyorum. Öncelikle şikayette Boris'in yumruk emoteu verip sopa ile vurmasından bahsetmişsin. İnsanlık hâli ile bunu yapmış olabilir. Sonuçta ani gelişen bir rol oldu, senden Boris'e şikayet açman yerine onu uyarmanı beklerdim. Her neyse, bu arada olayda bir DM kokusu sezdim. Ben sizinle hiç bir münakaşaya girmeden hood bölgeme gelip bana emoteusuz şekilde saldırmaya başladınız. Evet, sizin ekran görüntülerinizde emoteu verdiğiniz gözüküyor fakat önemli olan benim chatlogumda gözükmesi, eğer bu şikayeti inceleyecek bir yetkili bu şahısa burada ceza verecekse ek olarak şikayet açmayacağım. Sonuçta aynı durum söz konusu. Sizden neden bana sebepsiz yere vurduğunuzu öğrenmek istiyorum.

Bu arada emoteusuz şekilde vurduğunuzun görüntüsü:

#2 - 12.05.2020 13:53

Oğlum adam burda emotesini veriyor ve ayrıca çok merak ediyorum. Souza Devils nasıl bir isim aga? Alex de Souza gibi.

#3 - 12.05.2020 14:20

Oğlum adam burda emotesini veriyor ve ayrıca çok merak ediyorum. Souza Devils nasıl bir isim aga? Alex de Souza gibi.
/me sağda soğasını hazırda bekletir, emotesini araçta verdim. Aldığım isim sizi zerre kadar ilgilendirmez. Ayrıca verdiği emote yumruk emotesi, vurduğu silah sopa. Kararı yetkililer verecek

#4 - 12.05.2020 15:49
Bir kaç kişinin arasına tek başına sopayla saldırman? Cüneyt Arkın'mısın sen?
İlk SS'tede görüldüğü gibi geldiğimde iki kişiydiniz, ayrıca sopanız yoktu. Bunu fırsat bilerek sopayla ikinizi indirebileceğimi düşünmem oldukça normal.

#5 - 12.05.2020 19:15
@Cowboy, savunma bekleniyor.

#6 - 12.05.2020 19:35
@Heavenly

Kişi arabadan indiği zaman yumrukları ile saniye aralıkları ile saldırdı. Ardından kişi verdiği emotesini yumruk attıkdan sonra gerçekleştiriyor(kişinin emotesi benim chatimde gözükmüyor). Yumrukları ile saldırıya başladığı an chatte gözüken şekilde yumrukları ile saldırma emotesi verdim. Sopayı çıkardığımı emotesiz bir halde olduğunu doğruluyorum. Fakat tamamen kişinin saldırı eylemi yumruk ve saniye aralıkları ile sopa geçişi yüzünden. Kaçırılma esnasında yaptığın Fear-RP yüzünden @Heavenly seni tam olarak 3-4 kere uyardı ve aynı karışılığı bende bekliyorum. "Kişinin emotesini chatimde görmediğim ve yumrukları ile saldırıp ardından sopaya geçmesi yüzünden sopayı elime aldım. Doğruluyorum."
« Son Düzenleme: 12.05.2020 19:41 Cowboy »

#7 - 12.05.2020 20:52
@Heavenly

Bunu eklemek istiyorum. Savunma olarak değil, yaptığı kural ihlalini buraya bırakıyorum.

#8 - 12.05.2020 21:14
@Heavenly

Kişi arabadan indiği zaman yumrukları ile saniye aralıkları ile saldırdı. Ardından kişi verdiği emotesini yumruk attıkdan sonra gerçekleştiriyor(kişinin emotesi benim chatimde gözükmüyor). Yumrukları ile saldırıya başladığı an chatte gözüken şekilde yumrukları ile saldırma emotesi verdim. Sopayı çıkardığımı emotesiz bir halde olduğunu doğruluyorum. Fakat tamamen kişinin saldırı eylemi yumruk ve saniye aralıkları ile sopa geçişi yüzünden. Kaçırılma esnasında yaptığın Fear-RP yüzünden @Heavenly seni tam olarak 3-4 kere uyardı ve aynı karışılığı bende bekliyorum. "Kişinin emotesini chatimde görmediğim ve yumrukları ile saldırıp ardından sopaya geçmesi yüzünden sopayı elime aldım. Doğruluyorum."
Açtığım şikayetteki ihlal yaptığım Fear RP ihlalinden önce yaşandı. Zaten FEAR-RP sebebiyle cezalandırıldım. Emotemi görmemen emote vermemen gerektiği anlamına gelmez. Roleplay camiasında bir kavram vardır belki bilirsin "KURAL İHLALİNE KURAL İHLALİYLE KARŞILIK VERİLMEZ ŞİKAYET AÇILIR" ayrıca arabadan indiğim süre içerisinde yumrukla saldırmadım, direk sopa ile saldırdım. Bildiğin OOC yalan bu yaptığınız savunma.

#9 - 12.05.2020 21:22
Dostum, kural ihlaline karşı kural ihlali " yapıyorum " demiyorum zaten. Yaptığım açıklamayı iyi okursan yaptığım olayı kabul ediyorum yazıyorum. OOC yalan attığım bir neden yok, eğer kendi adımı kirletecek kadar biri olsaydım farklı şikayetlerden yerdim.
« Son Düzenleme: 12.05.2020 21:27 Cowboy »