Konu: [12.05.2020 - Miroslav_Vinogradov] PowerGaming, Rolde /q  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2020 11:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miroslav_Vinogradov @GokhaNN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2020 01:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde /q, PowerGaming

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
1. SS'te daha önceden sopanın belinde olduğunu belirtmeyerek karşıya rol imkanı tanımadı. Ve sopasını belinden çıkarır gibi bir emote verdi. Bu rolü yapması için rolde iken /do belinde beyzbol sopası asılıdır gibisinden emote vermesi gerekiyordu.
2. SS'te ise Rolde /q attığı gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken ceza fazlasıyla verilsin.

#1 - 12.05.2020 11:47
Bu açtığınız şikayette rolde bulunduğum için Miroslav'ın yerine savunma yapma gereği duydum. Arkadaş, keşke bu kadar kin beslemeseydin. Sende adın kadar biliyorsun ki o adam o role geri döndü. /q olarak şikayet açman senin kin dalgasına vurduğunun çok net göstergesi olduğunu düşünüyorum. Miroslav Vinogradov benim birlik üyem. Kendisinin elektriği gittiği için oyundan on dakika düşüş yaşadı ve oyuna geldiğinde bana /pm yolundan elektriklerinin gittiğini söyledi. Yani hayır aşağıda bırakacağım ekran görüntüsünün saatine baktığında anlayabileceksin. Neden adama /q den şikayet açıyorsun ki? Kin gütmenin olayı ne?

#2 - 12.05.2020 14:21
Bu açtığınız şikayette rolde bulunduğum için Miroslav'ın yerine savunma yapma gereği duydum. Arkadaş, keşke bu kadar kin beslemeseydin. Sende adın kadar biliyorsun ki o adam o role geri döndü. /q olarak şikayet açman senin kin dalgasına vurduğunun çok net göstergesi olduğunu düşünüyorum. Miroslav Vinogradov benim birlik üyem. Kendisinin elektriği gittiği için oyundan on dakika düşüş yaşadı ve oyuna geldiğinde bana /pm yolundan elektriklerinin gittiğini söyledi. Yani hayır aşağıda bırakacağım ekran görüntüsünün saatine baktığında anlayabileceksin. Neden adama /q den şikayet açıyorsun ki? Kin gütmenin olayı ne?

Ben onu onbeş dakika boyunca beklemek zorundamıyım?

#3 - 12.05.2020 19:19
@ThrottleStop, aynı duruma sen de düşebilirdin? Neden böyle davranıyoruz arkadaşlar? Geri geldiği için bir sorun yok. Onun dışında @GokhaNN, sırtında sopa taşıyorsan bunu rol başlangıcında bildir. Uyarı olsun.

#4 - 12.05.2020 21:36
İstek üzerine yeniden değerlendirildi: Miroslav Vinogradov, beyzbol sopasını rol başlangıcında bildirmediği için PowerGame'den cezalandırılacak.