Konu: [12.05.2020] Birden fazla kişi.  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.05.2020 01:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Efrain Shakur @OLUM MAKINESI Kengo Dendo @AlenMarkaryan Wahbi Adetokunbo @Shakkur

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Gerry Allen @OpreuS Noah Langeland @Dunkleeye Paul Wall @Genismini

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2020 - 01.06

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.
Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sahilde arkadaşlarımızla parti verirken kişiler taksi ile geldiler, bir süre dans etmeye başladılar. Sonra laf atıp gerginlik yarattılar. Küfürler edip ortamı daha da gerdiler. Daha sonra kişi saçımdan tutup çekiştirdi. /b'den uyardım fakat pek dinlemediler. Daha sonra emote vermeden saldırıp /q attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.05.2020 01:58

Şahitliği onaylıyorum.

#2 - 12.05.2020 05:53
suçumu kabul ediyorum arkadaşlardan özür diliyorum o an çıkmam gerekiyordu ve bende çıktım, b den belirtemedim biraz ani oldu kusuruma bakmayın sizlerden de tekrardan özür diliyorum, böyle olmasını istemezdim kusura bakmayın . Ben size saldırmadım, bir kere vurdum o da maus değdi, onun için de kusura bakmayın .

#3 - 12.05.2020 16:59
Suçumu kabul ediyorum gereksiz yere lafı çarptırıp uzatmanın bir mantığı yok kişilerden özür diliyorum çok acil bir işim çıkmıştı o esnada bir kusur işlediysek affola.

#4 - 12.05.2020 17:16
Anlayışınız, iyi niyetiniz ve şu şekildeki üslubunuz yeter da artar bile. Bu platformdaki oyuncu zihniyeti sizin gibiler sayesinde kendini düzeltecek ve geliştirecek.

Ekip adına teşekkür ediyorum, ceza verilmeyecek.