Konu: [10.05.2020 - Sam_Songmin] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2020 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sam Songmin @soldierBOT

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olay PM üzerinden olduğu için bulunmuyor ancak diğer rollerde zaten SS'te gördüğünüz kişiler vardı.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle role girdik, sigara teklifi vs. ettim. Gayet güzel rolleşiyorduk ancak Sam adındaki arkadaş agresif roller sergiledi, brawlı kaybettiği halde korkusuzca laflar etmeye devam etti. Kişiyi alıp barımıza çektik, Leonard Brooks isimliydi galiba admin arkadaş gelip kişiyi uyardı ve bize CK rolü doğacağını söyledi. Kişi admine de ben CK olayım, onlarda beni öldürdüğü için müebbet olsun kafasında takılmış. Her neyse kişiyle uğraşmamak için kolundan tutup dışarıya atarken kişi bana PM'ler attı. Hakaretler savurdu, ilgilenilmesini talep ediyorum. OOC kin ile hiç uğraşmak istemiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bana hakaret edip rol seviyemi sorguluyor ancak admin tarafından uyarılan kendisi. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

#1 - 10.05.2020 01:14
Önceden bir mazimiz olduğu için samimi yaklaştım bu yüzden yazdıklarını ss alma gayretinde bile bulunmadım, lütfen kendi yazdıklarını da paylaş. Burada şahsına hakaret yada küfür etmedim sen de biliyosun :D

#2 - 10.05.2020 01:42
Önceden bir mazimiz olduğu için samimi yaklaştım bu yüzden yazdıklarını ss alma gayretinde bile bulunmadım, lütfen kendi yazdıklarını da paylaş. Burada şahsına hakaret yada küfür etmedim sen de biliyosun :D
pek bi mazimiz yok, mazide de sallayan birisiydin.

#3 - 10.05.2020 01:44
Hala kışkırtıcı sözlere devam ediyorsun :D gerçekten diyecek sözüm yok yetkililer olayı anlar zaten, teşekkür ettim c3

#4 - 10.05.2020 03:36
Roller istediğiniz gibi gelişmeyince IC/OOC'i karıştırıp üslupsuzluk da yapmışsınız anlaşılan. Gerek arkadaşın, gerek tanımadığın biri olsun. Sam Songmin karakterine ceza eklenecek.