Konu: 01.04.2020 Trace Hayward - Aron Leroy - Dargius Derman - Joseph Masquerade  (Okunma sayısı 402 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2020 17:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @senuzulme Trace Hayward Aron Leroy @NightLovel  Dargius Derman @Epheuis  - Joseph Masquerade @burak10
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @bigsexy @ADALETSIZ
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mix, DM, Retarted RP, Yaralı Rolü ihlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aron Leroy ve Dargius Derman'ı arabaya aldık ben başka araç getirirken Dargius mekanın içerisine girip interrior parasını 750 yaptı daha sonrasında Joseph ve Trace geldi bize küfürler etti durduk yere beni içeri doğru çekmeye çalıştı sonrasında Trace emotesiz bir şekilde shotgun çekti ve bize ateş etti bende kaçtım vuramadı İspanyolların hooduna kadar kovaladı. Daha sonrasında kendi mekanımıza gittik Aron Leroy'u arabaya tekrar alıp Las Venturas'a kaçıracaktık o sırada Trace bir şekilde çıkıp silahını çekti ve bizi kovaladı. Shotgun ile sıkmaya devam etti o sırada @Rose admin tüm rolü izliyordu ama kimseye bir ceza vermedi. @bigsexy jail yedi. Kısaca özetlemek olursa Dargius_Derman yaralı rolü ihlali, mix ve refuse rp. Aron Leroy ve Trace Hayward mix, Trace Hayward dm, Joseph Masquerade retarted roleplay. Dargius Derman fear rp yapmadı admin uyardı yine yapmadı ve içeri kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

[/b]

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.04.2020 17:17
Aron Leroy ve Dargius Derman'ı arabaya aldık ben başka araç getirirken Dargius mekanın içerisine girip interrior parasını 750 yaptı daha sonrasında Joseph ve Trace geldi bize küfürler etti durduk yere beni içeri doğru çekmeye çalıştı sonrasında Trace emotesiz bir şekilde shotgun çekti ve bize ateş etti bende kaçtım vuramadı İspanyolların hooduna kadar kovaladı. Daha sonrasında kendi mekanımıza gittik Aron Leroy'u arabaya tekrar alıp Las Venturas'a kaçıracaktık o sırada Trace bir şekilde çıkıp silahını çekti ve bizi kovaladı. Shotgun ile sıkmaya devam etti o sırada @Rose admin tüm rolü izliyordu ama kimseye bir ceza vermedi. @bigsexy jail yedi. Kısaca özetlemek olursa Dargius_Derman yaralı rolü ihlali, mix ve refuse rp. Aron Leroy ve Trace Hayward mix, Trace Hayward dm, Joseph Masquerade retarted roleplay. Dargius Derman fear rp yapmadı admin uyardı yine yapmadı ve içeri kaçtı.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 01.04.2020 17:21
Ayrıca Trace Hayward'ın SS'de göründüğü gibi DM ve silah kuralları ihalini çiğnediğide görülüyor.

#3 - 01.04.2020 17:22
Ek olarak @Rose Dargius_Derman'ın içeri kaçtığını gördü hallediyorum dedi ama hiç bir müdahalede bulunmadı. Rolü baştan sona izleyip değerlendirdiğini tahmin ediyorum hiç bir müdahale yapmamasına üzüldüm değerlendirdiği kadarı ile yorumunu yaparsa sevinirim.

#4 - 01.04.2020 17:26
Herhangi bir mixlik olay Y.R.İ yok zaten yaptığım rolü @Rose bizzat izledi Mix yapmadığmızıda teker teker atıyorum aşağıya:

Burada emoteleri gördüğünüz gibi zar zor işyerine girip kilitliyorum, burayı @Rose izliyor.Mixing'de yaptığımız yok telsizden destek istiyorum.
« Son Düzenleme: 01.04.2020 17:28 Epheuis »

#5 - 01.04.2020 17:35
Sistemsel olarak yaralıya düştükten sonra hiç bir şey olmamış gibi bir emote vererek oradan uzaklaşıp interriorun giriş parasını 750 dolar yapıp kimse girmesin girerse de zengin olalım kafasıyla oynayıp telsizden arkadaşlarınızı çağırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Yaralı rolü ihlali kuralınıda ondan verdim. Sen mix yapmamış olabilirsin ama oradan uzaklaştıktan sonra Trace birden bire bizim yerimizi tespit etti daha sonra nitro ile kaçmam üzerine arkadaşa nereden haber geldiyse tekrar üst tarafta belirdi. Yaralı rolü ihlali yaptığını düşünüyorum.

#6 - 01.04.2020 17:39
Sistemsel olarak yaralıya düştükten sonra hiç bir şey olmamış gibi bir emote vererek oradan uzaklaşıp interriorun giriş parasını 750 dolar yapıp kimse girmesin girerse de zengin olalım kafasıyla oynayıp telsizden arkadaşlarınızı çağırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Yaralı rolü ihlali kuralınıda ondan verdim. Sen mix yapmamış olabilirsin ama oradan uzaklaştıktan sonra Trace birden bire bizim yerimizi tespit etti daha sonra nitro ile kaçmam üzerine arkadaşa nereden haber geldiyse tekrar üst tarafta belirdi. Yaralı rolü ihlali yaptığını düşünüyorum.

Adam seni kovalıyor zaten kendin demişsin izlemiş ve takip etmiş. Ondan sonra Levan'la bizi tek bıraktıktan sonra araç ve işyeri mesafesi kısa olduğu için gerekli emoteyi "zar zor araçtan inerek işyerine atar" şeklinde vermişim o sırada Levan müdahale etmediyse benim umrumda değil. Ayrıca 750$'dı zaten Loglardan bakabilirsin bu giriş parasını Yönetim Ekibi oraya zaten kendisi limit koymuş 750$ yapmak yasak olsaydı limiti düşürlerdi boşa şikayet açıp Forum yöneticilerinin zamanını yemekten başka birşey olmamış rolu zaten @Rose izledi ve gerekli kişiye NON RP'den jaili verdi..

#7 - 02.04.2020 00:36
Gerekli savunmayı ve açıklamayı arakadaşım yapmış (Epheuis). Birşey demeye gerek yok arkadaşlar biraz panik yaptı sanırım olur böyle şeyler.

#8 - 03.04.2020 15:29
Joseph Masquerade gereksiz agresif rollerinden dolayı ceza aldı, Trace Hayward silah kural ihlalinden ceza aldı.