Konu: Eko_Muller-Enric_Russo-Waldemar_Weinberger [31.03.2020]  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2020 17:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eko_Muller - Enric_Russo - Waldemar_Weinberger @SBAydemir @AtaahnZTRK @Lenzoe
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kanıtlarda mevcut
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Kanıtlarda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kuralı ihlali-Fear RP- Bug- Yetersiz Rol Bilgisi
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler başta mahalleye bizle röportaj yapmak için gelmişlerdi ve Eko karakteri sultan marka aracını satma rollerine girdi doğal olarak aktifliğini sürdüren bir mahallede bunları demeleri ters karşılandı ve tehdit edip gittiler. Akşam üzeri 3 kişi ile mahalleye gelip agresif tavırlarla birlik üyelerine karşı atarlanmaya başladılar ve bizimkiler yumruklu kavga başlatınca karşı taraf silah çekip bizleri vurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Karakterlerin hemen hemen hepsine mermi isabet etmişken böyle rahat bir tavırlara bürünmeleri ve bunun yanlış olmadığını savunmalarını yetersiz rol bilgisi olduklarını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Enric Russo karakteri sistemsel yaralıya düştükten sonra başında olmamıza rağmen kendi başına rahat tavırlarla hareket etmesi.
Spoiler: GösterGizle

Enric Russo karakteri hiçbir şey olmamışcasına Carl ile kavgaya tutuşması

Fear RP uyarısı yapılması gerektiğini söylüyor rollerde(?) ve admin kandırmaya çalışması

Eko Muller karakteri, admin uyarı yapılmasına rağmen hakaretlere devam etmesi

Eko Muller, sistemsel yaralı durumdayken /dans komutuyla animasyon bug'u yapma girişimi

Waldemar_Weinberger'ın silahla vurulmasına rağmen rahat tavırları+türkçe terim

Yaralı rolleri tarzı olmadığını ifade ediyor :D

Waldemar_Weinberger ve rolden kaçması

Ek açıklamalar(varsa): Bu levele gelmiş insanların böyle rollerini görmek açıkçası üzücü

« Son Düzenleme: 01.04.2020 20:46 Fasci »

#1 - 01.04.2020 18:20
Rol düşünceniz insanı baymaya yönelik, iki tarafın da eğlenmesi gerekirken fazlasıyla çelişkili rollerde bulunuyorsunuz. Hatamı kabul ediyorum, ancak sizinle de insanların role girmesini tavsiye etmem.

#2 - 01.04.2020 18:24
Ayrıca "dallama" bir türkçe terim değildir.

#3 - 01.04.2020 18:25
Yaralı rolleri tarzım olmadığın belirtmedim, animlerin tarzım olmadığını belirttim. /hurt animi can çekişen birinin yapması gereken anim olduğunu düşünüyorum.

#4 - 01.04.2020 20:17
Rol düşünceniz insanı baymaya yönelik, iki tarafın da eğlenmesi gerekirken fazlasıyla çelişkili rollerde bulunuyorsunuz. Hatamı kabul ediyorum, ancak sizinle de insanların role girmesini tavsiye etmem.

Siz buraya zaten silahlarınızı kullanmaya gelmişsiniz. Zevk anlayışınız yumruğa karşılık silah çekmek ise, anlayışınızı bir gözden geçirin.
Vurulduktan sonra elinizi kolunuzu sallayarak çıkmayı falan mı düşünüyordunuz? Rollere de katlanmayı da hesap edeceksin.

Ayrıca "dallama" bir türkçe terim değildir.

https://www.etimolojiturkce.com/kelime/dallama
« Son Düzenleme: 01.04.2020 21:11 Fasci »

#5 - 02.04.2020 18:27
Enric Russo yaralı kural ihlali ve saçma rolden dolayı ceza alacak. Bu trolleme girişimi olarak görüldüğü için, ekstra ceza süresi eklenecek. Yalan konusu ise unutulmuş olabileceği düşüncesi ve iyi niyetiyle ceza almayacak.

Eko Muller korku rolü yapmamasından dolayı ve bug deneme girişimiyle beraber trolleme maksadı taşıdığı düşüncesiyle ağır ceza alacak.

Waldemar_Weinberger Türkçe terim ve rolden kaçmaktan ceza alacak, @Lenzoe iki tarafta zevk alma, eğlenme konusunda haklısınız ancak sadece zevk alınan roller saldırı/döven taraf olmak değildir, yaralı rollerinin ve tutsak rollerinin de ayrı bir zevki vardır. Eğer gerçeği yansıtacak bir oyun oynuyorsak, bu kısımları da gerçekleştirmemiz gerek.