0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ÖLDÜĞÜ SANILAN AN!Spoiler: GösterGizleYıllar süren legal rollerin ardından, belki de 5 yıl sonra ciddi bir illegal karakter canlandırdım. Karakterimi genel hatlarıyla çok güzel yazdığımı düşünüyorum ve gerçekten eğlendim. Çok daha farklı planlarım vardı ama zaten yapısı gereği çok fazla yaşayacak bir karakter değildi. Araya giren oyun dışı kinlenmeler, nefretlenmeler nedeniyle de uzatmak istemedim. Pek de rol çeşidi kalmamıştı bu karakter için. Boyun eğdiği insan olmadı, hep başının çaresine baktı ve kimseye o zevki yaşatmayarak sonunda kendi canını kendi aldı.May we meet again Rosa..
Alıntı yapılan: ekmekarasikopek - 07.06.2020 01:47ÖLDÜĞÜ SANILAN AN!Spoiler: GösterGizleYıllar süren legal rollerin ardından, belki de 5 yıl sonra ciddi bir illegal karakter canlandırdım. Karakterimi genel hatlarıyla çok güzel yazdığımı düşünüyorum ve gerçekten eğlendim. Çok daha farklı planlarım vardı ama zaten yapısı gereği çok fazla yaşayacak bir karakter değildi. Araya giren oyun dışı kinlenmeler, nefretlenmeler nedeniyle de uzatmak istemedim. Pek de rol çeşidi kalmamıştı bu karakter için. Boyun eğdiği insan olmadı, hep başının çaresine baktı ve kimseye o zevki yaşatmayarak sonunda kendi canını kendi aldı.May we meet again Rosa..Yanındaki tehditkar insanlara karşılık kontrollü intihar girişiminde bulunan Rosa, rolünü iyi oynadı. Öldü sanılarak yok edilmeye hazırlanırken, Polis Departmanı desteğiyle tedavi altına alındı, kaçak hayatına tekrar hızlı bir giriş yapıp kolluk kuvvetleri yardımıyla ülkeden çıkışı sağlandı. Hakkında ölüm emri çıkaran insanların şehri terketmesiyle BADASS IS BACK BITCHES..
Rosybaby olsun mu adı