Ortada hiçbir şekilde mix dönmemekte pm den yazılan yazı bu arkadaşa yanlışıkla yazdım paulie ile pm den başka bir olay hakkında konuşuyorduk. Mekan kapalıydı ve içeride buluan arkadaşlarımla /b den konuşuyorduk ben ic olarak bu arkadaşlara yaptığım oradaki tek rol katie'ye bir daha bunların buraya sokmamasını söylemem oldu kişiler mekanıma gerip agresif rol sergileyerek mekanımda küfürler ettiler bende ilk başta hiçbir şey olmamış gibi role vurmadım sonrasında çalışanıma sarkıntılık şekilde konuşmaya başladılar bende olaya dahil oldum mekanıma gelip emotesiz şekilde yumruk attılar sonrasında çalışanım polise ihbar atttığı zaman yaralıdan kalkıp koşmaya başladılar. sonrasında mekanımdaki herkesi dışarı çıkartırken uzi ile gelip ateş açmaya başladılar. ortada mixlik bir konu yok yaptıkları rol için admine rapor attım yanıtlayan kişi ise
@dixsept 'ti hattaha bana idlerini sordu bende id lerini verdim ortada ne mixlik birşey var nede ooc den rol bölme diye birşey var arkadaşlar mekana girdiği zaman mekan kapalıydı içeri girdikleri zaman -b yazıp role döndüm.
Bu arada pm den edilen argo kelimenin onlara olmadığını kişi sayılarından anlaşılabilir orda 3 kişiler.
https://i.hizliresim.com/OuTdlM.pngSİlahtan çıkan merminin Dio Giovanna ait olduğu bakılabilir uzi model silah