Konu: Charles Cattaneo ve Paulie Gaddi Şikayeti - 08.05.2020  (Okunma sayısı 233 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2020 16:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Cattaneo @smelihh   Paulie Gaddi @zetolx728  [/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Dio Giovanna @masqu3  Pasquale Vito @Lustonde

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2020 15:00 - 15:30 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
-----------------------------------

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Bir kafeye gittik, rol yaptık ve oradaki çalışana "Güzelim, tatlım" diye konuştuk. Arkadaşımız da oradaydı fakat daha bizimle olan role girmemişti, ona PM'den: "2 şerefsiz sornu çıkartırsa delcez" diye bir şey yazıyor, bu roller bitiyor ve ben onu PM yoluyla uyarıyorum, daha sonra olacak ki arkadaşlarına anlatıyor. Biz tekrar girdiğimiz zaman arkadaşı /b'den bize küfür ediyor ve bunu da yakalıyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 08.05.2020 16:34
Onaylıyorum, olaya şahit oldum.

#2 - 08.05.2020 17:03
@smelihh @zetolx728 lütfen savunmanızı yapın.

#3 - 08.05.2020 17:33
Ortada hiçbir şekilde mix dönmemekte pm den yazılan yazı bu arkadaşa yanlışıkla yazdım paulie ile pm den başka bir olay hakkında konuşuyorduk. Mekan kapalıydı ve içeride buluan arkadaşlarımla /b den konuşuyorduk ben ic olarak bu arkadaşlara yaptığım oradaki tek rol katie'ye bir daha bunların buraya sokmamasını söylemem oldu kişiler mekanıma gerip agresif rol sergileyerek mekanımda küfürler ettiler bende ilk başta hiçbir şey olmamış gibi role vurmadım sonrasında çalışanıma sarkıntılık şekilde konuşmaya başladılar bende olaya dahil oldum mekanıma gelip emotesiz şekilde yumruk attılar sonrasında çalışanım polise ihbar atttığı zaman yaralıdan kalkıp koşmaya başladılar. sonrasında mekanımdaki herkesi dışarı çıkartırken uzi ile gelip ateş açmaya başladılar. ortada mixlik bir konu yok yaptıkları rol için admine rapor attım yanıtlayan kişi ise  @dixsept 'ti hattaha bana idlerini sordu bende id lerini verdim ortada ne mixlik birşey var nede ooc den rol bölme diye birşey var arkadaşlar mekana girdiği zaman mekan kapalıydı içeri girdikleri zaman -b yazıp role döndüm.
Bu arada pm den edilen argo kelimenin onlara olmadığını kişi sayılarından anlaşılabilir orda 3 kişiler.

https://i.hizliresim.com/OuTdlM.png
Sİlahtan çıkan merminin Dio Giovanna ait olduğu bakılabilir uzi model silah
« Son Düzenleme: 08.05.2020 18:05 smelihh »

#4 - 08.05.2020 18:02
1. Ordaki herkes benim OOC arkadaşımdır. Mekanda ki kişilere küfür edilmemiştir.
2. Bu arkdaşlar emotesiz saldırı yapmıştır ve OOC konuşmayı üstlerine alınıp IC ye dökmüşlerdir.
3. OOC tanıdığım arkadaşım hangi mevzudan konuştuğumu zaten biliyor bu arkadaşlar boşa şikayet açmıştır.
4. Mekana gelip kendi aralarında rol yaptık dedikleri şey Girişten çıkışa kadar Hakaret etmeleridir.
5. Arkadaşım bana pm atıcağına ona atmış hemen Mix olduğunu düşünüp bize sormadan bu tarz bir davranış sergilemişlerdir.

« Son Düzenleme: 08.05.2020 18:07 zetolx728 »

#5 - 08.05.2020 18:25
Emotesiz saldırdıkları doğrudur bizzat şahit oldum. Aramızda dönen ooc konuşmayı mekan kapalıyken içeri girip kendilerine demişiz gibi gösterip troll amaçlı kavga çıkarıyorlar.

#6 - 08.05.2020 18:55
Kişiler mekana gelip emotesiz saldırdılar olaya şahit oldum. Mekan kapıyken biz içeride /b den ooc konuşuyorduk arkadaşlar içeri girdi ve kendilerine söylemişiz gibi göstermeye çalışıtılar ve role yansıttılar. Tamamen troll amaçlıdır.

#7 - 08.05.2020 19:22
IC olarak Pasquale Vito yanımıza geldi ve dedi ki; "Arkanızdan bir sürü küfür ettiler kanka." biz de içeriye girdik, tartışma devam etti daha sonrasında olanlar meçhul. Yaralı adamların polis çağırması gibi, çok garipti yani :D Hepiniz kalkıp direkt can doldurmuşsunuz falan, komik duruyordu. Admin kararına bırakalım lütfen.

#8 - 08.05.2020 19:45
Yaralı kimse polis çağırmadı Katie karakteri polisi aradı çünkü katie karakteri legal bir karakter kavgaya dahil olmadı eğer elinizde role dair bir ss varsa lütfen atar mısınız?

#9 - 08.05.2020 19:47
Mekanda agresif rol sergilemenizede anlam verebilmiş değilim mekana ilk girdiğinizda s*k gibi şarkı bu ne biçim şarkı diye hakaretler ederke girdiniz