08.05.2020 Geliştirici Notları
Genel
• Ev envanteri eşya/silah olmak üzere ikiye ayrıldı. Envanterdeki eşyalar ev envanterine bırakılabilir.
• /ev > Eşya Envanteri sekmesinde bırakılmış eşyaya çift tıklanarak eşya envantere geri alınabilir.
• Eşyalar artık yere bırakılamayacak, yalnızca ev envanterine bırakılabilecek. Yere bırakma seçeneği devre dışı olan eşyalar için de tekrardan aktif
edildi.
• Sunshine araç satışları aktif edildi ancak araç sınırı eklendi. Araç sınırında yer açılmadan(araç silinmeden/sisteme satılmadan) yeni araç satın
alınamaz. Satışlar kapalı olduğu sırada ikinci el olarak araç satın alabilirsiniz.
• /kiyafet komutunun görünümü değiştirildi. Sistem çalışma mantığı aynı şekilde devam ediyor.
• /firmayardim komutu eklendi. /yardim komutundaki bilgiler güncellendi.
• Firma Araç Yönetim kısmına tüm firma araçlarının vergilerini ödemek için seçenek eklendi.
• Firma Araç Yönetim > Araçları Listele seçeneğine araçların vergi bilgisi eklendi.
• Karavan sistemi kaldırıldı. Karavan sahiplerine para iadeleri yapılacak.
• /silahbirak komutunda silahlar arasında bırakılabilecek uzaklık menzili azaltıldı. Silahları birbirine daha yakın koyabilirsiniz.
• Dekorasyon sistemine 80 civarı yeni obje eklendi. Yeni kategoriler eklendi: Yiyecek ve İçecekler, Aydınlatmalar.
• Dekorasyon sistemindeki Türkçe karakter hataları düzeltildi.
• /offat komutu kaldırıldı. /birlik menüsünden üyeler offline atılabilir.
• Ev kiracılarına dekorasyon izni verildi.
BugFix
• Kişisel garajların kendiliğinden sahip değiştirmesine neden olan hata düzeltildi.
• Mermi NPC'sinden mermi alındığında bazı durumlarda mermi sınırının aşılmasına neden olan hata düzeltildi. Sınır aşılamayacak.
• Ev sahibinin kendi evini kiralayabilmesine neden olan hata düzeltildi.
• Oyundan çıkışta silah mermisinin bazı durumlarda artmasına neden olan hata düzeltildi.
Performans
• Sunucuda bulunan gereksiz haritalar kaldırıldı, mevcut olan haritalar düzenlenerek geniş çaplı optimizasyon çalışması yapıldı.
• Gereksiz tüm modeller kaldırılarak ana sunucu yükü hafifletildi, çalışma performansı arttırıldı.