Konu: [07.05.2020] Anthony Navarra CJ-RETARTED RP  (Okunma sayısı 189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2020 17:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Navarra @çavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te mevcut. -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.05.2020 16:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:CJ-RETARTED RP-İLLEGAL KARAKTER KURAL İHLALİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs bir MC kulübünün önce motorunu çaldı, bunun üzerine peşine düştük ve konuşmak için durdurduk. O esnada taksi geldi ve taksiye binip kaçtı. Motorlarımız ile taksiyi takip etmeye başladık, taksiyi kullanan kişi ile konuşup. Taksiciye $1000 verdi ve taksi işçisi olmadığı halde taksiyi ele geçirdi ve kaçmaya devam etti. Uzun kovalamacalar devam etti, silahımızı çekip ateş açtık. Sonunda Sunshine auto galerinin oraya geldiğimizde ise İllegal bir birlikte olmasına rağmen polise sığındı. Rol ortasında ise CJ attı ve kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk ss'te görüldüğü gibi Riccardo Lennard karakteri arabanın içine binip, kontağı kapatıyor ama şahıs arabayı sürmeye devam ediyor ve kaçıyor.

#1 - 07.05.2020 20:32
İlk olaya Anthony isimli arkadaş motora cj atarak çaldı ve herşey başladı, uzun bir süre kovalamaca sonunda bir taksiye bindi.. Kişi oluşum lideri. meslek aracıyla kaçmaya başladı, kişiyi ooc'den uyardım dedim ki "Meslek aracıyla kaçıyorsun." dinlemedi.. Sonrasında durdu, önüne durdum. Üzerime sürdü.. Sonrasında  polise sığındı vs.  dövdüm IC hapise girdim çıktım, arkadaşlarımla tekrardan sürtüşme yaşamış, silah ile vurulmuş.. Ic hapise girip çıktıktan sonra Idlewood'da yaralı rolü yapmadan geldi, bana saldırdı. Ben bir daha dövdüm.. Ardından kalktı yerden, yeleğe tükürme rolü yaptı motora CJ atarak kaçtı.  Yani ihlaller ortada, kanıtlar ortada.. Aklıma gelmeyen belkide bir çok şey var.. Şahitliğimi onaylar, gereğinin yapılmasını talep ederim.

#2 - 08.05.2020 12:04
@çavo Savunmanız bekleniyor.

#3 - 08.05.2020 14:29

Meslek aracını kötüye kullanmadığımın ssi, adama teklif ettim taxiyi bırak bana git kendine yeni bir taxi al diye adama para teklif ettim kabul etti, kişinin burada motorunu aracın önüne atıp hiçbirşey olmamış gibi araçtan indiğinin ssi kişi sadece burada aracımdaydı fakat /me kontağı çeker ssini çok çok ileride almış.Rolsüz bir şekilde araca binip kontağı çeker yazması benim tüm rol yapma imkanımı kısıtlayıp bitiriyor.
Polise sığınma konusunada gelelim orada bir admin hatta rapor üzerine gelmişti polise sığınmadım yolda polis bir motoru çevirmişti bu kişilerde arkadan motorla kovalayıp ateş açıyorlardı gittim bende polisin arkasında durdum kişi polis olmasına rağmen bana saldırdı bende yanlış kişiyi yakaladıklarını silahlı kişinin diğer kişi olduğunu söyledim, olaylar bundan ibaret.

#4 - 08.05.2020 14:31

Cj benim değil olanların attığının kanıtı,

Kişilerin her beni gördüğünde IG tahrik edip sataşmasının kanıtı.

#5 - 08.05.2020 15:59
Öncelikle merhabalar. Bizim seni her gördüğümüzde tahrik ettiğimiz falan yok. Bir MC'nin motorunu çalıyorsun yetmiyor yeleğine tükürüyorsun. Bunların olması gayet normal. Meslek aracına gelecek olursak, bildiğim kadarı ile hiçbir türlü meslek araçlarını amacı dışında kullanamayız. IC rolünü yapıp teklif etmiş olabilirsin ama kurallar gereği amacı dışında kullanılmıyor diye biliyorum.

#6 - 08.05.2020 16:46
Bir MC'nin motorunu çalıyorsun yetmiyor yeleğine tükürüyorsun. Bunların olması gayet normal.

@santet Bu konu hakkında herhangi bir ekran görüntüsüne/kanıta sahipseniz konu altından ulaştırın.

#7 - 08.05.2020 20:04
Motoru çaldığına dair maalesef kanıt alamadım ama şahısın bir motor kulübünüde bulunan member'ın yeleğine tükürdüğüne dair kanıt var.

Bizzat kendisi kanıt niyetine kullandı zaten.

Spoiler: GösterGizle

#8 - 09.05.2020 00:47
@santet "Kanıtlarda" görüldüğü üzere karşı taraf değil siz CJ yapmışsınız. Herhangi bir kanıt olmasada karşı taraf böyle bir ihlal yapıyorsa sizinde ihlale ihlalle karşılık vermemeniz gerek. Bu seferlik sizi uyarıyorum.

Anthony Navarra karakteri illegal bir birliğe dahil olup polise sığındığı için cezalandırılacak.