@Ulfric 'in de yuvaya dönmesiyle birlikte 50'ye merdiven dayayacağız gibi duruyor...
Genel durumla ilgili bir açıklama yapmak durumundayım. Birliği kaparken, herkesin nefes alıp rollere tekrar şevk kazanmasını amaçlıyordum. Genel savaş durumunda, göçebe bir charterın yer değiştirmesini işlemek yerine askı almaya karar vermiştim. Ve savaşlardan dolayı güç kaybetmemiz gerekiyordu, birliği kapayıp açınca giden hood onayı sayesinde bunu da işleyebilecektik. Şu an ilk döneme göre daha fazla oyuncu ve rollere daha hevesli bir ekiple "güç kaybı yaşayan" bir charterı işlemek zor oluyor. Bu yüzden rol planında bir değişikliğe gitmemiz söz konusu olabilir. Bizimle rol yapmak isteyenlerin isteklerini kırmamak için IC alımları durdurmayı düşünmüyoruz. Bu da rol planında değişikliğe gitmemizde etken bir rol oynuyor diyebilirim.
Özetle, eski tempoya dönmemiz yakındır, zaten kapatırken de ekibime mola, rakiplere avans verdiğimi dile getirmiştim

Forum, oyun vs. ortamlardan gelen güzel destek mesajlarınız için teşekkür ederiz. Bu kadar agresif tutum sergilemesine rağmen bu kadar sevilen bir birlik olmayı başarmak bizi mutlu ediyor.