Konu: [06.05.2020] Bianca Ivanov - Monica Falowenski - Sofia Petrov  (Okunma sayısı 340 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2020 03:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bianca Ivanov / Monica Falowenski / Sofia Petrov @Petrus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Boris Ivanov, Jordon Mendez, Carl Guadalupe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2020 22:58 - 06.05.2020

İhlal edilen kural: OOC Yalan - /do Kanalından Yalan Söylemek - OOC Üslup - Rolde /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi öncelikle OOC olarak bana PM yoluyla hamilelik rolünü deletelendiğini bildirdi.Bende fazla üstüne gitmeyip olabilir dedim.Aklıma takıldı ve karşıdaki kişiye sorduğumda ise o rolün deletelenmediğini söyledi.Kişi böyle yaparak OOC yalan söyledi.Ayrıca bir kavga çıkacaktı bu yüzden PM kapattım fakat bundan sonra bir konuda pm açmam gerekti.Açtığım gibi PM üzerinden "Kes" tarzı konuşarak OOC üslup uyguladı.Kavganın büyüyeceğini anladığımda tekrar PM kapattım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
(O rolü yaptığının kanıtı ve rolde /b - 30.04.2020)

(/do kanalından ve OOC kanaldan yalan söylediğinin ssi - 04.05.2020)

(Kişinin rolün deletelenmediğini söylediği ss 06.05.2020)

(OOC Üslup - 06.05.2020)

(OOC Üslup/Ailevi 19.04.2020)

(OOC Üslup/Ailevi 19.04.2020)

Ek açıklamalar(varsa): NC attığı için üç karakterdeki konuyuda aynı şikayette açtım. Ayrıca arkadaşlar şikayet açamadığı için ss'leri bana attılar.Onların adına da şikayeti ben açtım.

#1 - 06.05.2020 10:16
Sofia Petrov olayında arkadaşlara ben pm- dememe rağmen bana spam attıkları için ikide bir OOC Bir muhabbetten rahatsız ettikleri için öyle birşey dedim.

Monica Falowenski olayında şahısa kes dememin sebebi onun bana ortak nezakeden bana PM den "Or"spu" demesi veya "S"ktir Git" dediği için öyle bir kelime kullandım onların SS leride bende var.

/do Kanalından yalan söylemeye gelirsek yalan söylemedim normalde o çocuğu aldırma rolü yaptım ve /do da dediğim gibi karnımda bebek yok dedim yani hamile değilim.

Rolde /b yapmadım "/blowjob 6 yap" dedim yani bir komut söyledim rolü bölmeyecek bir şekilde.

« Son Düzenleme: 06.05.2020 22:35 Petrus »

#2 - 06.05.2020 10:49
Sofia Petrov olayında arkadaşlara ben pm- dememe rağmen bana spam attıkları için ikide bir OOC Bir muhabbetten rahatsız ettikleri için öyle birşey dedim.

Monica Falowenski olayında şahısa kes dememin sebebi onun bana ortak nezakeden bana PM den "Or"spu" demesi veya "S"ktir Git" dediği için öyle bir kelime kullandım onların SS leride bende var.

/do Kanalından yalan söylemeye gelirsek yalan söylemedim normalde o çocuğu aldırma rolü yaptım ve /do da dediğim gibi karnımda bebek yok dedim yani hamile değilim.

Rolde /b yapmadım "/blowjob 6 yap" dedim yani bir komut söyledim rolü bölmeyecek bir şekilde.

[/url]

[/url]

Hastane kayıtlarında bebeği aldırdığına dair bir kayıt bulunmuyor.O rol yapılsa kayıtlara işlenirdi ve PM'den dediği şey ile çelişiyor.Rolü deleteledim diyor PM'den de.Ayrıca /pm kanalı varken niçin /b kullanırsınız ki? Ayrıca pek çok kez yazıyorsunuz /b'den.Son kararı yetkiliye bırakıyorum.Ayrıca ne olursa olsun kimsenin ailevi değerlerine küfür etmek doğru değil.Ayrıca kişi OOC kız olduğunu söyleyerek milleti dolandırmayı deniyor.OOC araç aldırmayı deniyor kendisine.Altındaki Alpha'yı alma yöntemide bir bakıma öyle.Arkadaşa OOC olarak naz yapıp,instagramdan yürüyüp sonra Elegy marka araç aldırdı.Şimdi de onu satıp Alpha almış.Dolandırmaya dair SS'leri bulabilirsem ayrı bir şikayette bildireceğim.
« Son Düzenleme: 06.05.2020 10:52 xAlbay »

#3 - 06.05.2020 11:08
Ayrıca kişi hala /do'dan yalan söylemediğini iddia ediyor.Bende bu screenshot'u bırakıyorum daha net olması için.Kendisinin dediği gibi bir kere hamile kaldıysa bu rolü yapmaması gerekli.Yalan söylemiş oluyor.

#4 - 07.05.2020 02:57
Bebeği aldırma rolünü Guest-RP olarak yapma şansı var. Sonuç olarak Vice Şehrinde sadece bir hastane olacak değil, realistik bakımdan. Hem hamile olmak istemiyor, iptal etmek istiyor, kim niçin zorluyor? Bebeği zorla doğurtturacak değilsiniz sonuç olarak. Görünüşe göre /b üzerinden komut verilmiş ve orada sizden başka kimse yok, sorun değil. Burada durumları OOC kine vurduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda gizli aldırma rolü de yapmış olabilir. Çok gereksiz bir kavga, tartışma ortamına dönüşmüş.

Sonuç olarak iki taraf da zararlı çıkıyor,
Charlie Torres ve @Petrus'un aktif olarak kullandığı karaktere OOC Küfür üzerine ceza eklenecek.
Charlie, @Petrus'tan daha çok küfür etmişsin. OOC kininizi bir kenara bırakın her iki taraf.
« Son Düzenleme: 07.05.2020 03:03 Heavenly »

#5 - 27.06.2020 02:18
@xAlbay Şikayet tekrar incelendi. Karakterin yasaklandı. Benzer hareketlerde bulunursan kalıcı ban yiyeceksin.