Pekala, öncelikle ben kişinin IC'de yaşadığı durumdan dolayı bunu OOC vurduğunu düşünüyorum.
Bu durum apaçık açık aramaya girmektedir. Şahsen hatamı kabul ediyorum. Karşımdaki kişi kadar üstün rolüm yok maalesef ki(!)
Dalgınlığıma gelen bir durum oldu.
Rosemary karakter ile benim asla sesli olarak bir iletişimim olmadı bunun kanıtı şu;

Açık arayıp, IC'de yaşadığınız daha doğrusu karakterinizin haksız çıkması durumunda böyle bir kin beslemenize gerek yok. Burada bir oyun oynuyoruz ve zevk almaya bakıyoruz.
Onun haricinde bu tür durumlarda sizin /do kanalını soru gibi kullanmanız ve rolü bir değişik hale getirip, hem IC hem OOC rolü baltalamanıza gerek yok.

Bir olumsuzluk yaşadığın zaman rolü bölüp, neden böyle yaptın? aMacın? Böyle yaklaşmak yerine doğru-düzgün bir şekilde role devam edebilirdin. Böyle bir şeye gerek yoktu.
Sesli konuşma diye de bir şey yok. Öyle bir durum olsa niye öyle bir /pm atayım değil mi? Eklemek istediğim başka bir şey yok. Basit bir rolü bu kadar çıkmaza sokan sendin. Açık aramak yerine veya OFFF HATA YAPTI HEMEN BURADAN BUNA ÇAKMALIYIM yerine beni doğru-düzgünce uyarabilirdin.
IC'de yaşadığın ve kendine göre haksız olan bir durumdan OOC olarak bir açık bulduğun zaman böyle bana göre basit şeylerde rol bölme ve rolün bitmesini bekle en azından veya düzgün bir dil ile uyar. Burada ''oyun'' oynuyoruz ve keyif almaya bakıyoruz dostum.
Eklemek istediğim başka bir şey yok. O anki partnerimin ekleyeceği bir şey olabilir veya sen bir şeyler yazabilirsin. Onun haricinde benim savunmam senin yazdığın şeylere göre şekillenecektir.
Hatamı da kabul ediyorum ayrıca dediğim gibi dalgınlığıma geldi.
İyi roller ve iyi forumlar.